שאלת השאלות

שאלת השאלות ../images/Emo99.gif

בעצם אולי לא השאלה, אבל לבטח אחת מהן: מה אתם מעדיפים - לאהוב או להיות נאהב? הכוונה גם מבחינת אינטרס אישי וגם מבחינת תחושה אישית :) תבלו

אל תעשי לעצמך הנחות

בחרת באפשרות/תשובה הכי קלה :) אבל איך אפשר להעדיף לאהוב? אהבה היא רגש ולא רציונל שאפשר לבחור כן/לא

felka

New member
נראה לי שדי ענית לעצמך

אהבה היא רגש וברגש לא בוחרים.......

אני לא יכולה לחשוב על אפשרות של בחירת

אחת האופציות. להיות נאהב זה נפלא ומחמיא, אבל אם אתה לא אוהב את הצד השני - זה יכול להיות מעיק. לאהוב מישהו זה נפלא ומרגש, אבל אם הוא לא אוהב אותך זה מוביל לשברון לב. לאהוב מישהו שאוהב אותך זה הדבר הכי נפלא בעולם

felka

New member
מורכבות היא תוצר של מחשבות ורגש הוא בסיס

מזה נובע .... זוכר הוכחות במתמטיקה....... רגש לא יכול להיות מסובך לפי ההגדרה, אבל המעתפת שלו שהיא מחשבות יכולה להיות מורכבת.

שחR

New member
פעם אמרו שנשים אוהבות את מי שאוהב אותן

אבל זה סתם הכללה. ואלה וינסטון הבאת אותה בשאלה הכו שקשוקה, באמת לא יודע. אין דבר חד צדדי. אבל בשבילך הנה התשובה שלי ואני מניח שקודם אתה אוהב ומצפה להיות נאהב אחרת לא תאהב. לילה טוב, אחוקי

שחR

New member
לא הבנת אותי

אתה אוהב מצפה לקבל אהבה חזרה, אם זה קורה, סבבי בבי... אם זה לא קורה האהבה דואכת ואז אתה לא אוהב. מתחיל לאהוב אחרת וחוזר חלילה. פשוט !

בוקר טוב גבר ../images/Emo96.gif

למען גילוי נאות אציין שהשאלה לא שלי - נשאלתי אותה ונותרתי קצת חסר מלים :) ובכל זאת אמרתי שתשובה מהבטן היא שעדיף/כייף להיות נאהב אבל הרבה יותר עוצמתי מבחינה רגשית להיות אוהב והכל בלי להיכנס <עדיין> לעניין של ההדדיות

felka

New member
רגע, זה היה בבוקר לפני סיגריה ?

כי אז די ברור לי למה לא יכולת לענות

love u11

New member
זו שאלת השאלות שלי!../images/Emo41.gif

לאהוב - אני אוהב מכל הלב, בכל העוצמה, בנדיבות ורוחב לב-- פשוט אוהב בכל העוצמה. אותי מנהלת השאלה האם אוהבים אותי. אתם אוהבים אותי?

אם ממש צריך לבחור בין שתי האופציות...

לאהוב ללא ספק נורא עצוב לי כשאוהבים אותי ואין לי מה להחזיר וחוץ מזה, כל הדברים האלה שבאים עם אהבה...הפרפרים בבטן...ההתרגשות...הציפיה...הרגעים של אושר רק מלדבר עם האהוב...הרגשות שנותנות משמעות אחרת לחיים...הרי הצד הנאהב שלא אוהב מפסיד כל אלה, ובמקום בא ריק אחד גדול... זה נחשב לאינטרס אישי?

אהבתי את התשובה ../images/Emo45.gif

התייחסת לרגש בצורה הכי <לא מוצא מילה מתאימה> שאפשר וזה ממש לא אינטרס אישי - זה מראה עד כמה את אוהבת ויודעת לתת אפילו ציינת שאם לא תהיי נאהבת הצד השני הוא זה שמפסיד את האהבה לזו שאוהבת אותו כל כך - הוכחה יותר חזקה מזו שזה לא איטרס אישי פשוט אין :)

למעלה