שאלת השאלות

JohnnyGirl

New member
שאלת השאלות ../images/Emo39.gif

אז ככה.. אין לי מושג אם קרה הדבר בעבר, אבל בכל זאת... מעניין אותי לדעת מהי הדעה הרווחת בין המעריצים של ברי - מהו האלבום האהוב עליכם?! וכמה שהבחירה קשה אצלי אישית זה חייב להיות האחר... הוא פשוט ממיס את לבי כל פעם מחדש
"הקשר עם האחר שזור אך ורק בתור אחריות, בין אם אתה מקבל או דוחה אותה, בין אם אתה יודע או אינך יודע איך ליטול אותה, בין אם אתה מסוגל לעשות משהו קונקרטי למען האחר, אם לאו. לומר: הנני. לעשות משהו למען האחר. לתת. להיות רוח אנוש". הנני.

israel1986

New member
עד לא מזמן

הייתי עונה בלי יותר מדי מחשבה שהאחר. אני עדיין חושב שזה אלבום מעולה, אבל בזמן האחרון התחלתי לחבב את סימנים של חולשה, אחרי שלקח לי המון זמן להבין את ה"גדוּלה" שלו שכולם מדברים עליה. אני חושב שמבחינת רוב המעריצים ה"כבדים" סימנים הוא האלבום הכי טוב. בכל אופן, אני חושב שכרגע בכל זאת אני מעדיף את האחר.

T S F1

New member
סימנים

אני ממש אוהבת אותו.. יש בו משהו מיוחד..

מתןפ

New member
בפני המעריצים

הקרובים לברי סימנים הוא האהוב אני אישית הכי אוהב את חם והאחר סימנים מעט אחריהם

neta 17

New member
ממ

אבל עדיין אפ אחד לא הזכיר את נגיעות שהוא מעולה אבל גם לפי דעתי סימנים. -נטע-

אני מסכים איתך

גם אני בעד האחר, אני חושב שהוא מציג צד אלטרנטיבי יותר של ברי. מבחינת הליריקה הוא האלבום היחיד שהצלחתי להתחבר אליו הקשור לאינתפדה. הצורה שבה האלבום בנוי מצוינת לדעתי, המעבר החלק בין השירים כאילו זה טראק אחד, הידע בבאיזה שיר לשים אחרי איזה שיר. אבל כמובן איכות השירים. כל שיר עשוי מבחינת ליריקה הכי טוב שאפשר, החל משירי האהבה כמו מונסון שהכי קל להזדהות איתו בעולם עד לשירי האינתפדה שממש מראים את ההרגשה האישית שלנו בנוגע לזה לא כמו שה"ראפרים" שרים, אלא כמו שצריך. וזה בא לידי ביטוי בכל מיני צורות: בין אם זה במשפט "יום יום וליל אתה בסרט אחר", בין אם זה ברועד הכסחני, באבק בנעליים שמביא דימוי פסימי בתוך אווירה אופטימית, בהאחר שמביא מבט קצת יותר הזוי על הדברים, וכמובן, בריבונו של עולם. הסגנון של האלבום הוא הרבה יותר אלטרנטיבי, זה האלבום האלטרנטיבי שכולם מחפשים בסימנים, שאגב התכוונתי לעלות בנידון פינת "אחד נגד כולם" בקרוב...

האחר

קרה לי קטע מוזר מאוד עם "האחר". בהתחלה היה לי מאוד קשה להתרגל אליו, אפילו אחרי שקניתי אותו זנחתי אותו לכמה שבועות. בסוף הוא שבה את ליבי לגמרי והיום אנחנו לא נפרדים.... אז האחר זאת הבחירה שלי כי הוא עשה לי חיים קשים עד שהתמכרתי....

למעלה