שאלת השאלות

שאלת השאלות../images/Emo35.gif

האם לדעתכם או מניסיונכם העשיר יש הבדל באופי ההופעה בין המרכז לי-ם? סטיגמות יתקבלו בברכה

לדעתי

אין יותר מדי הבדל כי בסך הכל זאת מדינה קטנה אנשים מכל מקום הולכים להופעות בכל מקום בכפ"ס אני יודע שלא הייתי הירושלמי היחיד לדעתי אין יותר מדי הבדל

לכל אחד מהאיזורים מגיעים בנוסף למקו

מיים הרבה שהם לא מקומיים
ככה שאופי ההופעות לא משתנה יותר מידי מהופעות ששמעתי עליהן בבירה אז הן בהחט שוות אם רוצים לעשות את ההבדלה אז זה בין הופעה של ברי לעומת פסטיבל עם יותר מברי

פשוט כי

שנה שעברה אני ואחי היינו בהופעות שונות של שלמה ארצי אני בר"ג והוא בי-ם וחזרנו עם חוויות קהל שונות לגמרי הוא טען שהקהל הירושלמי יותר מופנם מצד שני מה הוא מבין..

תשימי לב כמה שירים מהצוללת הצהובה

ברי הכניס לאלבום ההופעה שלו וכמו כן תקשיבי לקהל שברקע זה יתן לך את הפרספקטיבה הנחוצה לך

giba70

New member
ואני הייתי שם

ההופעה היחידה של ברי שהייתי הייתה בצוללת הצהובה והייתה הופעה אדירה! היו כאלה שהשתוללו קצת, אבל בגבול הטעם הטוב, היו כאלה שנכנסו למוזיקה באופן יותר רגוע, כלומר היו כל מיני תגובות בהופעה. בקיצור אני לא חושב שיש הבדל בקהל.

../images/Emo10.gifחבל

בהנף יד הרסתם לי שניכם את שרשור -היה צריך להיות סטיגמטי- של תמר וכן הריסה של הרומנטיקה החלקית שמצויה בידיעה שיש אופי שונה לערים שונות ככה הפכתם את ישראל למין כפר גלובלי.עיסה דביקה של כולנו אותו דבר. מילא, נתנחם בזה שאולי אוהדי ברי בעלי אופי דומה בכל מקום

giba70

New member
../images/Emo4.gif מצטער שהרסתי

אבל האם יש אוהדי כדורגל שונים במקומות שונים בארץ למשל? או מעריצים של אמנים זמרים אחרים? יש מכל הסוגים כי ערים אינן מנותקות ובכל מקום יצעקו לברי "תעשה לי ילד!" האמת, אם את רוצה קצת סטיגמטיות: בירושלים יש הרבה חובשי כיפה (ואולי גם יושבי גבעות למיניהם) שבאים להופעות רוק ורואים אותם משתוללים כאילו הם בשמחת תורה או לחלופין בהילולת רבי שמעון בר יוחאי. אולי זה משהו שיותר רואים בירושלים. אז הנה ניסיתי...

למעלה