שאלת השאולת מספר 3

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
שאלת השאולת מספר 3

אם אתם הייתם פה לפני חודשם את זוכרים את השאלות שאלתי. ואת התשובת שננתם ואני נתתי. אז הינה פרק מספר שלוש. בהתאם לנישה עליה אני חוקר כרגע. מה המטרה שלנו בחיים ולמה אנחנו קימיים בעולם הזה??? אני אחכה ואז גם אני יענה Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחה המופלא

*_*

New member
דעתי בנושא

כתבתי על זה הודעה לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אז אני אכתוב את הכל שוב. המטרה שלנו בחיים היא להחזיק את הגוף שלנו בחיים. הגוף שלנו רוצה לשרוד, למה אף אחד לא יודע. הנה שיטה שהוא פיתח: ליצור תודעה שמסוגלת להרגיש אושר וכאב. האושר הוא מה שאנחנו שואפים אליו, והכאב הוא מה שאנחנו שואפים להימנע ממנו. כל פעם שאנחנו עושים משהו שעוזר לגוף לשרוד (אוכל, ניצחון, מין וכו`) הוא נותן לנו אושר, ובכל פעם שאנחנו עושים משהו שרע לגוף הוא נותן לנו כאב. כל דבר שואף למשהו ולא רק יצורים וכך הרצון הוא הכח השולט בעולם ובגורל.

העצלנית

New member
טוב בואו ניקח את זה לכיוון אחר

היום שמעתי בן אדם חכם מאוד שאמר. האושר שלנו היום בעולם המודרניוהקפיטליסטי זה שיהיה לך הכי טוב, הכי גדול ,הכי יקר, והכי חשוב יותר טוב משל השאר. רק אז אתה מאושר כשאתה יודע שלך יש יותר טוב משל אחרים אבל כשלהם יש יותר משלך אז אתה אומלל.

*_*

New member
לא תמיד

לכל אחד יש שאיפות שונות. יש אנשים שמאושרים כשהם טובים מאחרים ואלה אנשים תחרותיים. לא כל האנשים תחרותיים ברמה גבוהה, לכל אחד ואחת אישיות שונה.

^nurv^

New member
אין מטרה אחת לכולם

כל אחד קובע לעצמו מה המטרה שלו אין סיבה שבגללה אנחנו קיימים בעולם הזה. אנחנו קיימים כתוצאה מתהליך האבולוציה

למעלה