שאלת הריבאונד הגדולה

B L U E Z

New member
שאלת הריבאונד הגדולה

יש לי בעיה. הייתי עם בחורה מדהימה שנפרדה מחבר שלה בפרידה מאד קשה זמן קצר לפני. היא מפורשות לא חיפשה קשר רציני וגם אני לא חיפשתי קשר רציני. ברור לי שלא יכלה להיקשר נפשית זמן קצר כל כך לאחר הסיפור עם החבר שלה. בסופו של דבר כן נקשרתי אליה והיה לי כיף איתה. היא טוענת שהיה לה כיף. אנחנו נפרדנו כי היא לא יכלה להתחבר אלי רגשית וטענה כי אינה יכולה לאהוב אותי. היא לא לקחה אותי בתור ריבאונד אלה באמת חשבה שתוכל להיות איתי אחרי שתתגבר על הפרידה וגם אני קיוויתי ככה. בזמן האחרון היא התרחקה ונפרדנו לאחר שאמרה שהיא לא מרגישה שהיא יכולה להתחבר איתי רגשית למרות שהיא חושבת שמאד טוב לה איתי. לא יודע אם התגברה כבר על חבר שלא או לא אבל עצוב לי כל הסיפור. האם ריבאונד תמיד מסתיים ככה? אתם מכירים מקרים שהסתיימו אחרת? מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? מישהו שהיה ריבאונד לעולם כבר לא יוכל להיות איתה בצורה נורמלית?

אני הייתי ריבאונד

ואז הוא נפרד ממני וחזר אליה.....

על פי רוב..

ריבאונד בסופו של דבר ניפגע. הנה סיפור: אני מכירה זוג שיצאו 4 שנים,ממש אהבת נעורים מה שנקרא. כעבור 4 שנים הם החליטו להיפרד,היה שם כאב וצער כמובן. 3 חודשים היא ניסתה לצאת עם בחור שנידלק עליה וחיזר,אבל לא יכלה להיקשר אליו ריגשית למרות שהוא הכי רצה בעולם,והאקס שלה גם יצא עם אחרת,אבל זה לא היה זה. כעבור 3 החודשים האלה,הם החליטו שמספיק להם וקשה להם בניפרד,אז הוא פשוט הלך לאותה ריבאונד שלו ואמר לה באילו המילים-"תיראי..אני מתגעגע יותר מדיי והחלטתי שאני חוזר לבחורה שאני באמת אוהב רוצה.." כמובן שההיא ניפגעה..אבל מה אפשר לעשות. וזהו,הוא חזר לאקסית והביא לה טבעת גם,ובקרוב תיתכן חתונה
אז אתה בחורציק,תמשיך הלאה ותמצא מישהי שבאמת רוצה וראויה לאהבתך!

אם היא הגדירה אותך כך מראש,

הרי שמראש משהו בפנים מנע ממנה לשבור את החומות שצריך בשביל באמת להיות בתוך הקשר איתך. כך לפחות אני חושבת. אני לא חושבת שכדאי לשבת ולחכות כי זה מכין אותך להיות הנדנדה שלה, שהיא תחזור בכל פעם שרע אבל לא באמת תהיה. לדעתי צריך להמשיך הלאה. לגבי העתיד אפשר רק לשער, אף פעם אי אפשר להיות בטוחים...אם יקרה משהו תחליט באותו רגע מה מתאים לך.

תגובה

מה זה ריבאונד? גם אם נפרדה מהחבר לא מזמן, היא יכולה להיות אתך בקשר טוב בתנאי שיש לה ענין בך ואהבה אליך. אפשרי שתהיו ידידים עד שתהיה מוכנה לקרב את הקשר לחברות. צריך לעשות מה שמרגישים, וחבל לאבד קשר טוב.

זכוכיות

New member
אני התאהבתי קשות בריבאונד.

חודש אחרי שנגמר לי קשר של שנתיים וחצי, שהגדרתי בזמנו כאהבתי הראשונה והיחידה... התחיל לי הקשר עם בן זוגי. בהתחלה, אני לא אשקר, ידעתי שאם הקודם יחזור בו אני מתקפלת חזרה אל המקום המוכר והטוב. האקס אכן חזר בו אחרי 3 שבועות, אבל בחרתי בנוכחי. אני לא מתחרטת לרגע, והיום זה נראה כאילו מה שהרגשתי אל האקס הוא אפילו לא פסיק קטנטן ממה שאני מרגישה אל בן זוגי.

למעלה