שאלת הרגשה רגישה

אטיוד5

Active member
שאלת הרגשה רגישה

בן זוגכם בוגד בחשאי. האם אתם חושבים/ות שתוכלו להרגיש את זה? אני לא מדבר על הוכחות חותכות ותפיסה על חם. אני מדבר על מצב שאתם/ן לא יודעים בכלל.

עניין עקרוני

אם אני לא יודעת - אז אני לא יודעת. ושלא תבוא שום "נשמה טובה" ותיידע אותי. מה שאני לא יודעת לא כואב לי. לדעתי, אני אוכל להרגיש אבל אני ממש גיבורה גדולה לומר את זה עכשיו... אולי, אם זה יקרה, ואני אדע, ואני אדע שלא הרגשתי, ארגיש הרבה הרבה יותר גרוע עם עצמי... שאלה היפוטתית קצת... חוץ ממי שעבר את זה באמת - ואז הוא יכול לדבר מנסיון.

בסוף - כולם חכמים

הצדק יוצא לאור - בסוף. הבעייה לא עם הצדק, ולא עם ה"נשפט". הבעייה היא עם השופט

אני הרגשתי......../images/Emo4.gif

ההוכחות החותכות באו הרבה זמן אחרי...... מרגישים- במגע המשתנה בהסתודדיות הטלפוניות-כאשר הוא בטוח שלא שמים לב עליהם. בסיפורי הכיסוי הלא הגיוניים. בדפוסי ההתנהגות החדשים. ולפעמים אני חושבת-חבל בכלל שהרגשתי!!!

ואני לא הרגשתי

חדשה כאן וקוראת אתכם כל הזמן, הפעם החלטתי להגיב, הוא פינק כמו בימים הראשונים הוא התנהג כמו כל השנים הוא היה רגיש ולא שינה מהתנהגותו ואני לא הרגשתי, רק שנים אחרי נודע לי. האישה תמיד אחרונה לדעת חגית

מייקי69

New member
ועוד איך מרגישים

קודם כל יש לי חוש ריח של כלב אני מסניפה את האיש שלי - וישר אני יודעת כמה הוא עישן, אם הוא חתך בצהריים לאיזו מסעדה, או אם איזו בלונדינית נדבקה לו לסוודר "במקרה"! שנית, אם הוא מחליף תחתונים כל יום - או מקפיד להתגלח או פתאום הוא נראה צעיר יותר, חזק יותר, מלא און מקפיד על הופעתו.... נו, דחילק, לא ברור? עד אתמול הוא הלך בג´ינס וטי-שירט והיום הוא.... אני תמיד מורידה כמה ק"ג ישר איך שאני מתאהבת ! ואף פעם לא הבנתי איך הבעל שלי לא תפס אותי על חם... כי הורדתי 10 ק"ג !!! זה רק מוכיח כמה הוא שם (לב) עלי, הא? חחחחחחחחחחחח

Alon403

New member
גם אני מוריד 10 ק"ג

ואף אחת לא מרגישה, אז מה? חחחחחחחח

אטיוד5

Active member
הוא שם לב

שיותר קל לו להרים אותך. זה הכל.
ולמה שהוא יקשור את הורדת המשקל לפרשייה שאת מנהלת?

ילדונת36

New member
נדמה לי

שאפילו עם קצת רגישות מרגישים כלכך הרבה שינויים, לא רק חיצוניים אלא בדפוסי התנהגות פתאום רוצים יותר או פחות חום ואהבה פתאום מבקשים דברים אחרים במיטה לפעמים ביקורתיים יותר תובעניים יותר ואם תשאל אותי זה לא עושה טוב בכלל למערכת הזוגית

אטיוד5

Active member
זה כבר מאוד אישי

יש כאלה שזה דווקא עושה להם טוב יותר בבית. ויש כאלה שהפוך.

ילדונת36

New member
קראתי פעם

איזה מאמר של ורדה רזיאל ז´קונט מצרפת...אותו שטוענת שזה אכן עושה טוב בזוגיות בבית אולי זה נכון אם היחסים (עם המאהב/ת) מושלמים מספקים הכל ואז יש יותר שמחה בלב ויותר כוחות להשקיע גם בבית

ולי יש שאלה הפוכה..

אם הוא פתאום נורא מתאמץ לפנק.. מראה אהבה.. מפרגן.. היא יודעת שהוא לא בוגד. בודאות. זה סימן שהוא מרגיש שהיא מתפרפרת ומנסה "לרכוש" את ליבה בחזרה?

יש לו דרכים לגבר שלך

כן הוא יודע. כן הוא מתמודד שוב על ליבך. אחרי שעשית אותו שמח - הוא למד משהו. זה טוב? איזה גבר. דניאל

ארזזז35

New member
אני מאמין שאפשר להרגיש את זה..

אבל, בד"כ אם בן הזוג בוגד, זה בגלל שהפסיקו לשים לב אליו.. (בפירגון, במין, ברגש וכול) אז סביר שלא ירגישו.. ולפעמים, גם אם מרגישים זה נוח לבן הזוג שנותנים לו מנוחה.. "נו טוב, לפחות הוא הפסיק להציק לי":) לדעתי, רואים עלי את זה. למה היא לא רואה.? תמהתני:) או שנוח לה, או שהיא לא שמה לב בכלל למה שקורה איתי, או שהיא לא רוצה לראות מה שיש לה מתחת לאף... ואגב.. אני לא מדבר פה על זיון חד- דו פעמי.את זה אפשר להסתיר בקלות. זה לא משנה התנהגות או מחשבה של אדם.

ואיפה אתה?

הנה הבכיין במלואו: "לדעתי, רואים עלי את זה. למה היא לא רואה.? תמהתני:) או שנוח לה, או שהיא לא שמה לב בכלל למה שקורה איתי, או שהיא לא רוצה לראות מה שיש לה מתחת לאף... ואגב.. אני לא מדבר פה על זיון חד- דו פעמי" בטח שלא תשים לב. מתי אתה שמת לב - חוץ מהצרכים המיניים שלך? אולי תספר לפורום שתי תכונות טובות של אישתך. תספר מי מגדל את הילדים, מנקה,.... דניאל

ארזזז35

New member
סר דניאל...

לאישתי יש הרבה יותר משתי תכונות טובות.. והסיבה שאני נמצא בחוץ זה לא כדי לספק את הצרכים המיניים שלי . ואת הילדים , סר דניאל, אני והיא מגדלים ביחד.. (וכנ"ל גם לגבי עבודות הבית) לא פחות ממנה ולא יותר ממנה.. יש חלוקת עבודה הוגנת וצודקת. (מעניין שדווקא אתה מדגיש את התכונות ה"נשיות" - גידול ילדים וניקיון... זה לא נראה לך קצת ארכאי בימינו ?)

viviti

New member
אני מאמינה ש....... מרגישים

ומדחיקים ומרגישים..... ולא רוצים להאמין... ובסוף........ בסוף כולם יודעים ובן הזוג יודע אחרון אבל יודע.

למעלה