שאלת הקלאבר

niroland

New member
שאלת הקלאבר../images/Emo218.gif

בין כל החמץ המתקרב אלינו שוב בעוצמה מירבית נשארתי אני עם בעייתיות תרפותית.
אני כרגע עובד כמלצר בפאב, מרוצה מכל התנאים תודה למתעניינים. גם בעבודה שכזו התפקוד שלי לאחר מתן ריטלין משתפר פלאים. אני נמנעתי לגמריי מכל מגע עם אלכוהול מאז תחילת הטיפול, אך אני רוצה לדעת מה יהיו ההשפעות אם אני אצור MIX שכזה
+
ועוד דבר.. בכל יום ביומו גם ללא אירוע ולימודים מסובכים אני נוטל את הכדור. פשוט אי אפשר בלעדיו 'לצערי' גם במשימות פשוטות ביומיום. ומסתבר שיום ללא ריטלין מוביל אותי לכתוב הודעות משונות שכאלו. אז... עוד שאלה: אני לא יודע עדיין אם כדאי להיות ריטלני גם בארועים משמחים או מסיבות בסופ"ש. האם אתם מכירים עובדות שזה דווקא לא יעיל ו'יכבה' אותי? זה הכל.. תשובות ותגובות ושאר מכתבי נאצה.. יקר'ע'ו בשמחה.

zivadina

New member
מנסיון החבר"ה שלי

יש לי בת 19 שללימודים לוקחת ריטלין, ואילו למלצרות שדורשת זריזות לא לוקחת, ולמסיבות לוקחת... אלכוהול. פעם היא שתתה אלכוהול כאשר הייתה עדיין בהשפעת ריטלין, וזכתה לחוויה טראומתית שהיא לא מוכנה לחזור עליה. אז, תמיד תשקול אם אתה צריך להיות ממוקד ורציני או תזזיתי ועליז. הכי חשוב, תבדוק איך אתה עצמך עם ובלי ריטלין. הרי כל אחד מאתנו שונה מחברו, ולכן גם הריטלין משפיע עליו בדרך שונה.

גילADD

New member
וואלה אח שלו...

הכל באינדיבידואליות... אני די דומה לך, זקוק לזה כל היום וכל יום, כי לא בא לי לצאת ולחזור ארבע פעמים מהבית בשביל להוריד את הכלב, רק בגלל שאני שוכח כל פעם משהו אחר. לגבי אלכוהול, אני אישית ממליץ לחתוך. לא ניסיתי, אבל שמעתי שזה עשוי לגרום לבלגן משמעותי, והשפיות שלי חשובה לי יותר מכמה דרינקים... קח החלטה נכונה בעניין הזה! לגבי אירועים ומסיבות, אני עושה הפרדה בין מסיבות סופ"ש לבין אירועים משמחים (אני משער שמדובר בעניינים משפחתיים?..). אני אישית, הייתי מעדיף להפגין קוליות ריטלינית במפגשים משפחתיים. לעומת זאת, במסיבות (או בהופעה של ווטרס ביוני) אני אעדיף להיות מחוסר דופאמין וחופשי להשתולל ולשתות אם אני רוצה ואולי אף אסתכן באיזה חומר קליל המצוי בפקודת הסמים המסוכנים, התשכ"ט, 1969. מכתבי נאצה? קושילירבק! זה כל מה שתוציא ממני

למעלה