שאלת הקיץ

שרימפי

New member
שאלת הקיץ../images/Emo42.gif

שאלה מאוד פשוטה- איך אתם הולכים להעביר את הקיץ והחופש?
חו"ל?הרבה ים?מוזיקה? יאללה- ספרו מה התכניות שלכם לקיץ!

tiny danna

New member
התכניות המאגניבות שלי XD

הרבה ים! הופעות אם יצא אבל עוד 15 יום אני יוצאת למשלחת של פרויקט זרעים של שלום בארה"ב :) אחלה דבר מדברים עם פלשתינאים, ירדנים, מצרים, אנשים מארה"ב.. בחרו את ה-100 תלמידים הכי טובים בשכבת ט' מכל הארץ (ואני בינהם! איזה כיף לי ) צריכים לדעת אנגלית, להתבטא טוב, לדעת הרבה דברים על הסכסוך הערבי-ישראלי, להתעניין.. ועשו טונות של מיונים בהתחלה הגיעו איזה 5000 ילדים מכל הבתי ספר בארץ ואז עשו מיונים.. הרבה.. ונשארנו 100, אותנו חילקו לשתי קבוצות ואני נוסעת במשלחת השניה מבינהן :) יהיה כיף. נעשה שלום! :)

בדיוק סיימתי לראות סרט-

"לחיות את המציאות". סרט על הומואים. מומלץ. ים אילת כנרת הופעות לישון מסיבות עבודה בחוף- מלצרית שיעורי נהיגה- בעזרת השם לקבל ת'רישיון. ו..זהו..מה שיבוא יבוא.

gooligay

New member
"החופש" שלי...

בקיץ מתחיל בשלושה שבועות שבהם אני מהבוקר המוקדם עובד בקייטנת טבע כמדריך וישר אחר כך נוסע לקורס הקיץ בבית הספר למחול עד לשעות הערב המאוחרות, שלושה שבועות קצת עמוסים אבל בעיקר מרזים, מחזקים ומפרים. כמה ימים לאחר מכן ההורים טסים ליוון לכשבועיים ואני נשאר לשמור על אחותי בת ה3 בבית כך שאני צריך להיות עוזרת במשרה מלאה שכוללת הכנת אוכל, ניקיון הבית ועוד ועוד. יש לי כמה ימים לעצמי אחרי כן ואז קורס מדריכי שכבה צעירה (שנה שלישית בתנועה) ועבודות קיץ ופרוייקטים לקראת הסדנה של המסע לפולין שהיא עוד כעשרה ימים במהלך החופש ובסופו של דבר בחמישה הימים האחרונים של החופש אני בחופשה עם ידידות באילת. יש גם עוד כמה קורסים, פעילויות מטעם התנועה, רישיון, הביוטופ שלי ועוד ועוד, אני לא נח לרגע וממש אוהב את זה.

../images/Emo189.gif

עבודה כמובןן טורקיה עם הבנות יםיםים מסיבותתת! ת"אא נרגילהה שטויותת כמה שיותר לבלות!!1

resputin

New member
בעיקר איתם.

אבל מי יודע :p אולי ייפול עלי מחר בית.

../images/Emo140.gif

הרבה בית (לישון!!), מקווה להתחיל ללמוד נהיגה מתישהו, בגרות חוזרת במתמטיקה, אולי נטוס לחו"ל עם המשפחה באוגוסט, מקווה שיתפתח משהו עם מי שאני איתו עכשיו
יום שני אולי הולך עם ידידה להופעה של לורן היל, ומין הסתם יהיה מפגש פורום מתישהו, נכון?

0Phobia

New member
התכניות שלי זה קודם כל לא להכשל במתימטיקה,

ואחר כך לשחות (אבל לא בים, כי אין) ואחר כך לפריז, ואחר כך סתם לשרוץ בבית ולנסות להתעלם מאמא שלי שרוצה שאני אמצא עבודה...

nitay100

New member
נו טוב,אם אני כבר כאן...

הדבר החשוב ביותר [לא לי כמובן] הוא לעבור את המבחן להקבצה ב' במתמטיקה [זה מה שקורה שמבריזים 30% מהשיעורים,ולשיעורים שכן מגיעים לא יכולים להתרכז][ואז מקבלים ציון הכי גבוה 61],אחרי זה לעבור בשלום את היומולדת ולצאת עם מספיק כסף לאיבנז SA120 [גיטרה חשמלית],ואולי גם עם מספיק כסף לכרטיס זיכרון חד למצלמה שלי,החלום על גיטרה באס כבר מזמן התפוגג,למרות שאני עדיין רוצה,אבל אין כסף. ובעיקרון לגור אצל סבא וסבתא לכמה שבועות ואולי במקרה למצוא עבודה שתכניס מספיק כדי שיהיה מספיק כסף לבאס נורמלית,וגם אולי לקבל את הבאס של חבר שלי [כן,בטח]. כמובן בריכה,ולסיים את הסרט שאני וחברים שלי התחלנו...

livemylife

New member
בקושי חופש יש

אממ עבודה ובעיקר זה, וכנראה גם שיעורי נהיגה סוף סוף, לא יצא לי לקום אחרי 9 עד עכשיו איפפ

RoNa lovely

New member
קורס קיץ באנגלית

מיום ראשון הבא אם אני עוברת אותו- גיטרת בס חדשדשה

קורס קיץ באזרחות

סעמק...5 ימים בשבוע מ 08:30 עד 13:00 רק אזרחות עד ה 07.08 חוץ מזה יש לי כמה הופעות [בארבי ת"א ואולי תאטרון תמונע] באים לארץ כמה חבריםצ שלי מחו"ל וזהו בגדול

למעלה