שאלת הקומבינה

LALO123

New member
שאלת הקומבינה

שלום לכולם בימים אילו אני מציע למכירה את הסירה שלי אשר עוגנת בהרצליה וכמובן השאלה הראשונה שעולה היא מה עם מקום העגינה . אני לא צריך את מקום העגינה . וכאן נכנסת שאלת הקומבינה הקונים מציעים ליקנות את הסירה ושאני אשאר שותף באחוזים בודדים כדי לשמור את זכות העגינה . הקונה ואני נעשה חוזה אצל עורך דין אשר משחרר אותי המוכר מאחריות או מחוב כל שהו . והשאלה שלי האם החוזה הזה מספיק כדי לשחרר אותי מאחריות במקרה של תאונה בים או דריסה של צוללן או כל עברה אחרת כי אחרי הכל אני עדיין בעלים באחוזים מסויימים .או שהתשובה נמצאת בגוף השאלה.

zalman3012

New member
לאחר שאתם שותפים

והמקום על שם שניכם
למה לא תצא מהשותפות???

moshesade

New member
קומבינה

אינני משפטן אבל עד כמה שזכור לי מ"חוק החוזים"
חוזה שלא נעשה ב"תום לב" דינו להתבטל בבית המשפט

מצוקת העגינה בעיה כואבת

וידועה אותה בעיה גם קיימת בחיפה הקונה לא יכול ליקנות המוכר לא יכול למכור
ואז נוצרת הקומבינה!!!

ליפעמים דרך היושר יותר קצרה שאלת במרינה

לפי דעתי עים אתה לא צריך את מקום העגינה למה שהמרינה לא תיתן אותו לקונה שימשיך לעגון בימקומך.

רשימת המתנה נכון לגבי סירה חדשה ולא

סירה שעוגנת במרינה סך הכול הבעלים מתחלפים ניסיתה לברר.כדאי שתישאל אני קניתי בת"א את הסירה ונישארתי שם לעגון בלי בעיה וגם שם יש רשימת המתנה

אתה רוצה לומר שכדי ליקנות סירה קודם נירשמים ב

במרינה 5 שנים מראש וקשמקבלים מקום קונים סירה .ומה עים אתה מוכר סירה אתה צריך לחפס את זה שאין לו סירה אך יש לו מקום עגינה לא ניראה סביר מה אתה אומר

קפטן גוגי אתה יודע כמה מיקרים

שמעתי שאנשים קנו סירות , לא היו בתורם ברשימת המתנה ומנהלת המרינה חייבה אותם לפנות את המקום מיידית, בלל ברירה אותם בעלי סירות העבירו את הסירות דרומה לאשדוד ואשקלון.

LALO123

New member
מקום עגינה

המציאות היא שעניין הקניה מכירה די תקוע בגלל מקום עגינה אלא אם מתמזל מזלך והקונה עוגן במרינה אחרת . וכן הרבה שייטים נרשמים ומחכים עד שיגיע תורם ואז קונים סירה . או שקונים סירה ועוגנים במקום אחר ומחכים לתורם .בתקווה שיגיע מהר .אכן מצב קשה .מעניין איך מתווכי היאכטות מסתדרים עם מצב זה

מה זה מיתפנה מקום הסירה מתה או הבעלים מת

נכון המצב קשה מעוד כי השטח שמיועד לסירות בונים דירות פאר וכולם הפכו לדגים שותקים

מקום עגינה

וכמו שפלטו שרון אמר ״ומה אתה עשית על מנת להוסיף מקומות עגינה״? חתמת על עצומה? כתבת מכתבים לרשויות? או רק קיטרנו בפורום. שבת שלום בתקוה שיבנו/יגדילו במהרה בימנו מרינות.

GuyRom

New member
והם גילו מרינות פנויות וטובות בדרום

למעלה