הוא הציע מיליון דולר...
I itaystud New member 25/11/05 #24 תחשבי על זה ככה זונת רחוב ממוצעת מקבלת 50 שקל לזיון. אז אפשר לומר שהציעו לך סכום השווה 600% ממה שתעשה זונת רחוב, לזיון. נו, זה מנחם?
תחשבי על זה ככה זונת רחוב ממוצעת מקבלת 50 שקל לזיון. אז אפשר לומר שהציעו לך סכום השווה 600% ממה שתעשה זונת רחוב, לזיון. נו, זה מנחם?
N november76 New member 25/11/05 #30 גם לי הייתה הצעה כזו דחיתי אותה על הסף!! <הייתי במצב כלכלי מאוד מאוד קשה ועדיין לא הייתי מסוגלת>.
N november76 New member 25/11/05 #29 תמורת מיליון?? בחיים לא!! תמורת 2 מליון...יש על מה לדבר ברצינות, אין לי מושג. לא יודעת איך הייתי מגיבה בסיטואציה כזו. חושבת, תלוי מי הגבר, איך הוא נראה ומה מצבי הכלכלי.
תמורת מיליון?? בחיים לא!! תמורת 2 מליון...יש על מה לדבר ברצינות, אין לי מושג. לא יודעת איך הייתי מגיבה בסיטואציה כזו. חושבת, תלוי מי הגבר, איך הוא נראה ומה מצבי הכלכלי.
ז זיגזג New member 25/11/05 #32 איזה בולשיט! מה כולן מתחסדות? בשביל מליון דולר אפילו הגברים כאן היו מוכנים לקבל חד פעמי. כולל אותי. אז נסבול פעם אחת ונהיה מליונרים. מקסימום נחליף תחת! עם המיכשור המתקדם של היום בטח גם זה אפשרי.. קטן עליי, יש לי מליון דולר
איזה בולשיט! מה כולן מתחסדות? בשביל מליון דולר אפילו הגברים כאן היו מוכנים לקבל חד פעמי. כולל אותי. אז נסבול פעם אחת ונהיה מליונרים. מקסימום נחליף תחת! עם המיכשור המתקדם של היום בטח גם זה אפשרי.. קטן עליי, יש לי מליון דולר
N november76 New member 25/11/05 #33 יש סיבה ספציפית שזה שורשר אלי? אם תקרא שוב מה שכתבתי. תבין שאני לא מתחסדת. אמרתי, לא יודעת!!!!! לא שללתי ולא הסכמתי. עכשיו ברור?!
יש סיבה ספציפית שזה שורשר אלי? אם תקרא שוב מה שכתבתי. תבין שאני לא מתחסדת. אמרתי, לא יודעת!!!!! לא שללתי ולא הסכמתי. עכשיו ברור?!
ה הולמס 30 New member 25/11/05 #34 יש מכות? תגידו מי בפינה האדומה ומי בכחולה שנוכל להסדיר הימורים <הולמס מחכך ידיים בהנאה>
ה הולמס 30 New member 25/11/05 #38 יו, שמעת את זה, נובמבר? שמעת מה זיגי אמר עלייך? אמר שהוא לא מוכן לגעת בך אפילו עם מקל עד לפה שמעתי <הולמס בתרגילי חימום>
יו, שמעת את זה, נובמבר? שמעת מה זיגי אמר עלייך? אמר שהוא לא מוכן לגעת בך אפילו עם מקל עד לפה שמעתי <הולמס בתרגילי חימום>
ה הולמס 30 New member 25/11/05 #47 שיט ואני כבר פתחתי ליין של הימורים אם לא יהיו מכות אני אתחיל אותן בעצמי בחיי
ח חתלתולה מסניפה טופי New member 25/11/05 #45 נעשה עסק תביא לי 20 שקל אני אביא לך משולש פיצה ותתפשט בזמן שאתה אוכל הולך? וזו הצעתי האחרונה!