שאלת "הפעם הראשונה"....

שאלת "הפעם הראשונה"....

ד"ר רות שלום! איך עוברים את החדירה הראשונה במינימום סבל וכאבים? אני לא גאון גדול באנטומיה וכו', אבל עד כמה שידוע לי הכאבים נובעים משני מקורות. 1 - נרתיק בתולי הוא צר במיוחד. 2 - הימצאותו של מיודענו, קרום הבתולין. בהנחה שהנידונה (19) מגורה כמו שצריך, והאזור מסוכך לחלוטין, הפרטנר (אני...) לא גדול באופן קיצוני, מתבטלת לנו כאן האפשרות הראשונה. (ותקני אותי...) עכשיו בקשר לקרום הבתולין. ידוע לי שקרום הבתולין בנוי אצל כל אחת בצורה אחרת. בניסיון החדירה , ממש הרגשתי כמו גומיה צרה על האיבר (ככה"נ הנקב בקרום). אותו כנ"ל לגבי החדרת אצבע (רק שאז זה התאפשר ולא כאב - בהצמדת האצבע לתקרת הנרתיק). ואני חוזר אחורה לשאלה המקורית. איך ממשיכים מכאן? הגענו למצב של חדירה חלקית, ויקירתי סבלה כאבי תופת ולא יכלה להמשיך (והיא לא מפונקת...). איך בכ"ז מתבצעת חדירה במצב כזה ? לאט לאט? ולהרחיב את הנקב בקרום? בהחדרת אצבע קודם אולי? או שבכלל עדיף "לגמור עם זה" בכאב חד וקצר? יש דרך לעבור את זה בשלום? בשלום חלקית? או שאין מה לעשות ואנחנו צריכים לעבור סרט רע שכזה?

שאלת "הפעם הראשונה"....

שלום לך, אני לא מורגלת במתן תשובות לבני מינך אבל אני מאד שמחה לעשות את זה. לפי התאורים שלך , אתה מאד מרוכז במה שקורה לבת הזוג שלך ומגיע לך על כך כל הכבוד. הכאבים לבת נובעים רק מקרום הבתולין. אין הבדל בגודל הנרתיק בין בתולה ללא בתולה. יש הבדל בין אשה שילדה ואשה שלא. מה שאתה מתאר ( גומיה צרה על האיבר) זה בדיוק קרום הבתולין שחובק כטבעת את האיבר כל עוד הוא לא נקרע. אין לי תשובה מדוייקת אם עדיף לאט לאט או בזבנג וגמרנו. זה תלוי בבת הזוג שלך ואים היא אוהבת לעשות דברים. שוחחו על זה ובינתיים כן כדאי "לשחק" עם החדרת אצבע ובהמשך שתיים עד שמחליטים מה לעשות. מה שקצת יכול להקל זה שימוש בחומר סיכה שיש להשיגו בכל פארם ליד הקונדומים. יש כל מיני סוגים, זה לא ממש חשוב איזה. בהצלחה!

תודה, וכמה חידודים...

בני מיני, במבט מעט מעמיק - עלולים להתגלות כיצורים שונים לחלוטין מהתדמית המגדרית שדבוקה אלינו. אה, ואנחנו לא נושכים. (רק אלו שמבינים עניין. וגם הם - רק מתי, איך ואיפה שצריך...
) אז לעניננו: אנחנו מתקשרים מצויין, ומדברים על הכל בחופשיות. כשכתבת "לשחק" התכוונת למגע מיני למטרת כיף? (כי במובן הזה, חוץ מחדירה מלאה אנחנו דיי "משחקים" בחופשיות..) או "לשחק" במובן של להרגיל את גופה למגע, אולי להרחיב את הנקב בקרום וכו'? וכן, ג'ל הסיכה זו הרכישה הבאה. כמה שאלות וחידודים: 1. האם כתוצאה מחדירה הדרגתית ואיטית (אצבע, שתיים, איבר) יכול קרום הבתולין להקרע? 2. האם יכול להיווצר מצב שבו הנקב בקרום רק מתרחב (בליווי כאבים מטורפים, מסכנונת...), ואינו נקרע כלל? 3. והאם המצב מהשאלה הקודמת הוא מצב רצוי ואפשרי? כלומר, הנקב בקרום מתרחב עד כדי כך שמתאפשרת חדירה נורמאלית? (ונעימה...) 4. אפשר בכלל לגרום לקריעה בריאה ורצויה של הקרום ע"י חדירה חזקה, "בכוח"? 5. האם את במקצועך(במידה ואת יכולה לדבר על זה) נתקלת בבחורה שבחרה בדרך זו ("זבנג וגמרנו") ולא התעלפה לחלוטין מהעניין? מה היא מספרת? (או סיפרה...) ובוודאי שאהיה מרוכז במה שקורה לה... קודם כל כי זה קורה לנו, ולא רק לה. ודבר שני, אם לא אני, אז מי? היא? סתם ברור שהיא... העניין הוא שהיא פשוט בצבא, עובדת קשה ולחוץ. אז אני לקחתי על עצמי את תפקיד א"לף בירורים... :)

שאלת "הפעם הראשונה"....

שלום לך, אני לא מורגלת במתן תשובות לבני מינך אבל אני מאד שמחה לעשות את זה. לפי התאורים שלך , אתה מאד מרוכז במה שקורה לבת הזוג שלך ומגיע לך על כך כל הכבוד. הכאבים לבת נובעים רק מקרום הבתולין. אין הבדל בגודל הנרתיק בין בתולה ללא בתולה. יש הבדל בין אשה שילדה ואשה שלא. מה שאתה מתאר ( גומיה צרה על האיבר) זה בדיוק קרום הבתולין שחובק כטבעת את האיבר כל עוד הוא לא נקרע. אין לי תשובה מדוייקת אם עדיף לאט לאט או בזבנג וגמרנו. זה תלוי בבת הזוג שלך ואים היא אוהבת לעשות דברים. שוחחו על זה ובינתיים כן כדאי "לשחק" עם החדרת אצבע ובהמשך שתיים עד שמחליטים מה לעשות. מה שקצת יכול להקל זה שימוש בחומר סיכה שיש להשיגו בכל פארם ליד הקונדומים. יש כל מיני סוגים, זה לא ממש חשוב איזה. בהצלחה!

למעלה