שאלת הערך המוסף...

צהוב.

New member
שאלת הערך המוסף...

הרבה פעמים בחיים אנו עושים מעשים שנובעים מתוכנו..מעשים שהם תוצאה של רצון,של מאוויים,ואפילו מכח האינרציה...אותו כוח שהוא כח ההמשכיות..שבא לאחר התחלה כלשהיא של מעשה... בסופו של דבר אנחנו מתרגלים לעשייה ולהשגת תוצאות ברמה מסויימת,ואפילו מתרגלים לכך...ומקבלים ת´תוצאות שלנו כמובן מאליו או בהשלמה.מה שעושה אותנו יחודיים הוא הערך המוסף שלנו,משהו שיש אך ורק לנו...מתוכנו... בית"ר ירושלים עברה השבוע זעזוע,שאני לא בטוח שאוהדי בית"ר ואנשים מהמערכת מבינים את גודלו וחשיבותו. מאמן בית"ר ירושלים התפטר,ומבחינתי הדבר אמביוולנטי.מחד - הזעזוע אינו בריא לקבוצת כדורגל באמצע העונה,(השחקנים צריכים להתרגל למאמן חדש,כולל טקטיקה וסגנון חדשים)ומאידך - הדבר מעיד על כך שבית"ר לא איבדה את הרוח והרצון להישגיות,ועדיין שואפת להתקדמות. מה שהכי חשוב איפוא,הוא הערך המוסף שיוכלו השחקנים לקבל,בצורה של מסר מאלי כהן,המאמן החדש.הערך המוסף הוא אותו משהו חדש שאלי כהן יוכל להכניס בשחקנים.יוסי מזרחי הוא איש מאוד אינטיליגנטי,והוא מאמן מצוין שכבר הוכיח שיש לו מקום מכובד מאוד בליגת העל.קשה להצביע על מה שהיה חסר לבית"ר(מעבר לכושר הגופני הלקוי,ובואו לא נשכח שיש לבית"ר מאמן כושר מצוין שעבד עם השחקנים),ולכן מה שמתבקש הוא אותו ערך מוסף,שליוסי מזרחי לא היתה היכולת להטמיעו בקרב השחקנים. נראה לי שעצם הזעזוע יעשה את שלו,ובית"ר אכן תתעשת ותתחיל לנצח ברציפות.מה שנשאר לראות הוא,האם אלי כהן יביא משהו חדש מהבית...משהו שאנחנו מחכים לו כבר שתי עונות לפחות. לכן אני מצפה כבר לנצחון הראשון שיהיה בהפרש של יותר משער אחד..בית"ר צריכה להבקיע שלושה שערים ולנצח,ואז נדע אם יש לנו בכלל היכולת להשתלב בליגה הזו השנה. כל התנאים מסביב מאפשרים לבית"ר נצחון כזה היום...ההגנה של ראשל"צ חלשה לאחרונה,אבל ההתקפה סבירה.יש קהל(שעומד למבחן בימים אלו)והמערכת כולה מאוחדת תחת מטרה אחת..נצחון של בית"ר בכל משחק. כשאלוהים ברא ת´שמש
,הוא ברא לנו ירח
...את הירח שם גבוה,שלא נוכל לנגוע,ויש כמה שעדיין מנסים. יללא בית"ר.

למעלה