שאלת הנקה

oosha

New member
שאלת הנקה

עקב חוסר בחלב בתחילת חייו של הקטנצ'יק, שילבתי את ההנקה עם פורמולה ועם שאיבות. כיום עם השאיבות הגעתי למצב שאני יכולה לספק לקטנטון את מלוא הארוחה רק מהציצי אבל הוא עצל מדי בכדי לינוק. הוא יונק רק את החלב הקדמי - זה שמשפריץ החוצה בקלות ואת השאר הוא מתחיל לצרוח ומסרב לינוק. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחזור להנקה מלאה ולהתגבר על העצלות שלו? האם יש דרך "לחנך אותו" או שהוא ניצח במערכה? אין לי העיה להמשיך לשאוב, אבל הבנתי שעם הזמן צריכת החלב שלו תעלה ואני לא אוכל למלא את מבוקשו רק בשאיבות ( מעדיפה חלב אם מאשר פורמולה) דרך אגב הקטנציק רק בן חודש. אשמח לקבל טיפים לעבור את המכשול הזה. תודה

אפשר להחזיר להנקה!

כדאי גם למהר כי ככל שהם גדלים ומתרגלים לבקבוק כך זה יותר מסובך. את רק חייבת ליווי מקצועי של יועצת הנקה מוסמכת IBCLC, באופן אישי ולא דרך הפורום. אם את מאזור המרכז, דוריס ספרר אלופה בלהחזיר תינוקות להנקה: 03-7394537 בינתיים, תנסי להציע את הציצי בכל הזדמנות, לעסות את השד וללחוץ עליו ע"מ להגביר את הזרימה. את יכולה גם להעביר אותו משד-לשד ברגע שמתחיל להתלונן, כך כל פעם הוא זוכה לזרימה חזקה. אגב, אם את שואבת עם משאבה ברמה של בי"ח לפחות 8 פעמים ביום את כן תוכלי לספק את צרכיו עם חלב שאוב. יש פה בנות מדהימות בפורום ששאבו בלעדית עד גיל 10 חודשים...

oosha

New member
תודה

הקטע הוא שבלילה הוא מסכים לינוק ( כנראה עייף מדי מכדי להתנגד) אבל במשך היום הוא עושה ל בית ספר... אני גרה בארה"ב, אנסה למצוא לי יועצת הנקה פה באזור

זה לא מקרי שבלילה הוא מסכים...

לא בגלל שהוא עייף מדי, אלא שאז יש לו יותר "סבלנות" לזרימה האיטית כביכול של השד לעומת הבקבוק (כשהם ישנוניים זה פחות מפריע להם). תנסי לנצל הזדמנויות ביום בהם הוא קצת ישנוני ותניקי...

למעלה