שאלת הנקה

malamlad

New member
שאלת הנקה

בנות חייבת את עזרתכן
הבת שלי עוד שבוע בת 7 חודשים. יונקת מלא ולאחרונה התחלנו מוצקים, לעיתים נותנת לה מנת מוצקים במקום הנקה ולעיתים לא.
בחודשיים האחרונים עלתה רק 450 גרם
השבוע החלפתי לה הנקה במנת אוכל ושאבתי במקום. הצלחתי לשאוב רק 100 מל משני הצדדים מה שהעלה בי ספקות לגבי הכמויות שיש לי והאם הן משביעות אותה.
הרבה פעמים היא חסרת מנוחה כי כואבת לה הבטן, סובלת מגזים וריפלוקס, ופתאום תהיתי לעצמי אולי חלק מהחוסר שקט זה בגלל שהיא רעבה.
מה אתן אומרות? כמה אתן מצליחות לשאוב? לא רוצה להפסיק להניק, אבל גם רוצה לספק לבת שלי את כל הצרכים להם היא זקוקה.
 

michal@gal

Active member
מנהל
זה בסדר שקצב העליה במשקל התמתן

אם הייתה ממשיכה לעלות בקצב מהיר כמו בהתחלה, בגיל שנה הייתה מגיעה ל20 קילו.
&nbsp
בגיל 7 חודשים הגיע הזמן להתחיל להחליף ארוחות הנקה המוצקים באופן קבוע.
תקפידי שהמוצקים שהיא מקבלת יהיו עשירים קלורית ולא רק ירקות.
&nbsp
הכמות שיוצאת בשאיבה היא לא אותה הכמות שיוצאת בהנקה ישירה. אם עד עכשיו הייתה עליה תקינה במשקל על הנקה מלאה, אין סיבה שזה ישתנה.
&nbsp
כל זה נכון בהנחה שלא היה שינוי אצלך שיכול להשפיע על הכמויות, למשל התחלת גלולות לאחרונה.
 

malamlad

New member
תודה על המענה

הסיבה לאי מתן ארוחות קבועות זה העצירויות והגזים שזה עושה לקטנה שלי, נראה שמערכת העיכול שלה עדיין לא בשלה מספיק להכיל את המזון המוצק ( למרות שהיא כבר ממש בעניין).
עד עכשיו היא עלתה במשקל יפה והכל היה בסדר.. אולי סתם נכנסתי לסרטים בגלל שלא הצלחתי לשאוב הרבה.
תודה לך
 
למעלה