שאלת הנקה

malamlad

New member
שאלת הנקה

בנות חייבת את עזרתכן
הבת שלי עוד שבוע בת 7 חודשים. יונקת מלא ולאחרונה התחלנו מוצקים, לעיתים נותנת לה מנת מוצקים במקום הנקה ולעיתים לא.
בחודשיים האחרונים עלתה רק 450 גרם
השבוע החלפתי לה הנקה במנת אוכל ושאבתי במקום. הצלחתי לשאוב רק 100 מל משני הצדדים מה שהעלה בי ספקות לגבי הכמויות שיש לי והאם הן משביעות אותה.
הרבה פעמים היא חסרת מנוחה כי כואבת לה הבטן, סובלת מגזים וריפלוקס, ופתאום תהיתי לעצמי אולי חלק מהחוסר שקט זה בגלל שהיא רעבה.
מה אתן אומרות? כמה אתן מצליחות לשאוב? לא רוצה להפסיק להניק, אבל גם רוצה לספק לבת שלי את כל הצרכים להם היא זקוקה.

אושר מ

New member
מציעה לך להכנס לפורום הנקה פה בתפוז להתייעץ

את צריכה לקחת בחשבון שכמויות שאובות וכמויות שהיא מצליחה לינוק זה לא אותו דבר, שכן תמיד משאבה מכנית תגרה את השד פחות טוב מאשר פה תינוק.

Pixelss

New member
כמו שאושר כתבה שאיבה לא תמיד אפקטיבית כמו יניקה

לפעמים זה גם תלוי משאבה, ושלא יהיה ספק שלחץ וחוסר שקט שלך משפיע.
בקיצור אין דין שאיבה כדין יניקה.
בתור מישהי ששאבה חודש שלם יכולה להגיד לך שזה גם משתפר עם הזמן.
מעבר לכאבי הבטן והחוסר שקט יש עוד סיבות שנראה לך שהיא רעבה? האם עושה סימני רעב קלאסים גם אחרי סיום הארוחה? מוציאה לשון מגששת לשד?
&nbsp
&nbsp

מ י כ ל10

New member
מעבר למה שכתבו לך

ראשית, 100 מ"ל זו מנה כמעט מלאה ליונק.
שנית, מניסיוני עם שני ילדיי הפרטיים זה בערך הגיל בו נראה היה שהם מתחילים להיות רעבים יותר. זה הגיל שבו התחלתי להוסיף דייסה, למשל, ולתגבר קצת ארוחות אם הסכימו.
אחרון - אין שום סתירה בין לתגבר ארוחות (מוצקים) ולהמשיך להניק. להנקה יש תמיד ערך

malamlad

New member
תודה לכן בנות

כנראה סתם הכנסתי את עצמי לסרטים
אחרי יניקה היא בדרך כלל רגועה, לרוב יונקת מצד אחד, רק לעיתים רחוקות לוקחת גם מהצד השני, היא יונקת מעט אבל בתדירות גדולה.
ואט אט אנחנו נעלה את כמויות האוכל הטחון, השבוע מתחילה בשר...

למעלה