שאלת המשך

מכחול 77

New member
שאלת המשך

בהמשך לשאלת שבלולה היקרה , מה האיבר הראשון שאתם מסתכלים עליו במין השני ? ומהו האיבר שלפיו אתם שופטים את בני המין (משמע משהו שיפריע לכם חיצונית במין השני לבוא איתו בכל סוג של מגע אינטימי ) אני אתחיל האיבר הראשון שכובש אותי אצל בחורה הוא החיוך (בכלל אצל אנשים ) זה דבר שיכול להמיס אותי בנוסף כמובן שישבן חטוב עושה לי את זה צפרניים כסוסות עד העור זה דבר שגורם לי TURN OFF (כל אחד והשריטה שלו )

דבר ראשון - עיניים וחיוך!

אחר כך מבט כללי על כל הגוף עם התמקדות בכתפיים, ידיים וישבן. אני איתך בקטע של הציפורניים - דוחה ביותר!!

דבר שני

TURN OFF TURN רציני אצלי זה כפות רגלים שבהן הבוהן(אגודל)נוטה בחדות פנימה בעעעעע מזעזע
רק לחשוב על זה עושה לי בחילה

עניים...../images/Emo218.gif

ידיים גבריות, וצוור ומה לא, אממממממ לא אוהבת שמנמוכים.

חושבת...

מה כן? המון זמן לא הסתכלתי לראשונה....
אני מניחה שראשון זה העיניים, מחפשת אם הן מדברות אלי.. מראה הגוף העליון.. מה דוחה אותי? ריח רע מהגוף ומהפה, ורגליים דקות. אני לא אוהבת רגלי דחליל.. אבל לא נראה לי שהייתי שוללת מישהו בגלל משהו במראה החיצוני.

הצוור לדעתי.....

זה מאוד סקסי, אוהבת ללקק אותו
ועוד בממיוחד שהוא לא קצר כך יש הרבה מקום להרטיב........

orian20

New member
חיוך ביחוד כזה

שמתלוות אליו זוג גומות חן ממיסות.....
ועיניים כמובן.

yaniv LA

New member
תלוי...

תלוי לאיזו מטרה... אם זה לצורך סקס נטול רגשות... עושה לי את זה.. כמובן שחזה, ישבן ושפתיים... לא עושה לי את זה בסקס נטול רגשות.. אממ... יש פתגם ידוע שמישהו חכם מזכיר לי אותו כל הזמן.. אין מישהי פחות מושכת... יש לך פחות וודקה בדם.. אם בפתגמים עסקינן... מי שממיין לא מזיין... וכל חור בחושך שחור... ואם זה למטרת קשר... עושה לי את זה במיוחד.. פרצוף יפה... ושלא תסבול מעודף משקל בלשון המעטה.... ולא עושה לי את זה.. פצעים/חורים בפנים... וחוסר שכל..(אני חושב שמוח זה איבר לא....)

למעלה