שאלת המשך

שאלת המשך

במידה ואני רוצה להחליף גלולה, את החפיסה החדשה עלי להתחיל באותו יום בו הייתי אמורה להתחיל את חפיסת הגלולות בהן השתמשתי עד כה (כלומר לאחר שבוע ההפסקה)? אם השתמשתי עד כה בגלולות "בלארה" ואיני מרוצה מהן, האם יש טעם לנסות לעבור ל"יסמין", שהרי רמת ההורמונים בשתי הגלולות זהה או שמא עדיף לעבור לגלולות בעלות מינון נמוך/גבוה יותר? יש לציין כי ל"בלארה" עברתי לאחר שימוש של כשנה ב"מינס" וזאת מאחר והן השפיעו מאוד על ירידת החשק המיני. מעבר לתופעת לוואי זו הייתי מאוד מרוצה מהגלולה. תודה!

שאלת המשך

לא כדאי שתחליפי גלולות בלי להתייעץ עם רופאת הנשים שלך. לא ברור לי למה את לא מרוצה מהבלארה. לפי הבעייה אפשר להמליץ על גלולה אחרות וזאת תעשה רופאת הנשים שלך. חפיסה חדשה של גלולות חדשות מתחילים כמו חפיסה חדשה של הגלולות הקודמות.

גלולות "בלארה"

אני לא כל כך מרוצה מהבלארה היות ובחודשיים שאני משתמשת בהן "התנפחתי" מאוד - החזה גדל בצורה משמעותית, ובאופן כללי אני מרגישה מאוד "כבדה" ולא במיטבי, תופעה שלא הייתה לי עם ה"מינס". עם זאת, את ה"מינס" החלפתי בזמנו בגלל שהורידה לי לחלוטין על החשק המיני. השאלה היא אם יש טעם לנסות גלולה שמבחינת מינונה ההורמונלי זהה ל"בלארה" דוגמת "יסמין" או שמא כדאי ליטול גלולת בעלות מינון גבוה/נמוך יותר? תודה!

למעלה