היי דליה, בנושא שאלת מיליון הדולר..
ללא טיפול? לדעתי למה את קוראת טיפול...יש לשנות את כל צורת החיים שלנו. אנו פשוט חיים לא נכון.נושמים אויר מזוהם, אוכלים לא נכון, חושבים בצורה לא רציונאלית, כל ההתיחסות לחיים עקומה. הכל תחת לחץ, ללא שליטה, מאוד טעון!לכן יש לזהות הגורם. הגורם שונה מאדם לאדם. אצל כל אחד הטריגר שונה. כשמאתרים את הטריגר, ויודעים איך לווסתו ואיך ללמוד לחיות איתו, בשילוב של תזונה נכונה והתאמת ויטמינים לחיזוק, וראייה נכונה לחיים כלומר להוריד מהלך, להיות יותר רגועים, פחות לחוצים, להתחיל לחיות פשוט נכון. חיים בריאים תרתי משמע. כל הבעיה שלנו היא שאנו חיים לא נכון! הבעיה שקשה לנו לחיות חיים בריאים זה מתחיל אם תזונה לקויה, ממשיך בשינה לא בריאה, ובחיים לא מסודרים. אין אפס, פשוט לחיות נכון כמו שהסבתות אומרות! אין קיצורי דרך. חשוב לשלב גם פעילות גופנית מבוקרת ע"י רופא מתמחה שמכיר את הבעיה. דובר פה רבות על "פילטיס" אני בעד, אבל במידה, לא להשתולל, וצריך לדעת גם על איזה תרגילים להתמקד, כדי לא לגרום נזק. דליה אני חולה במחלה כבר 13 שנה. הכל מתחיל ונגמר בצורת החיים שלנו. אם היינו מתחזקים את הגוף נכון, לא היינו נופלים. ואני מדברת מניסיון אישי, מהחיים. אי אפשר למכור לי לוקשים! אין קיצורי דרך! יש לשנות את הגישה לחים מהיסוד! לכן אני חוזרת, יש למצוא את הגורם, לטפל בו ולשקם את הגוף שלנו בתזונה נכונה, פעילות גופנית, תוספי ויטמינים , אם יש חוסר...חייבים לתת לנפש שלנו מנוחה, מספיק לאמלל אותה. כנראה שהלכנו לאיבוד ופשוט שכחנו איך חיים נכון וזאת הבעיה. מקווה שנתתי תשובה ממצה, ואם עזרתי אפילו לאחד דיינו. בריאות טובה לכל חברי הפורום, איריסל'.