שאלת המיליון

malkor

New member
שאלת המיליון

אהלן לכל המומחיות בוודאי "לעסתן" את השאלה הזו - ניסיתי לבצע פיצוצים בשיטה של צבע אקריל - ייבוש. דבק נגרים - ייבוש. צבע אקריל מנוגד לקודם -ייבוש ונאדה- כלום. מה זה? מה לא היה בסדר?!!!! אוסיף ואומר שהשתמשתי בסופרקריל של טמבור. בדוגמיות הקטנות, ודרך אגב, לכל המעוניינות, בהום סנטר החדש שבגעש, יש כמות נכבדה ומבחר של צבעים. חג שמח ושקט ותודה

av_i_va

New member
למליון עדיין לא הגענו....../images/Emo6.gif

אבל - אנחנו מתקרבות.
2 סיבות אפשריות: א. מריחת הדבק היתה דלה מידי ולא אחידה. ב. הצבע העליון היה סמיך מידי או שעברת כמה פעמים עם המכחול. כעת גלי לנו את... איפה התקלה?

malkor

New member
בוקר טוב

אביבה, אני מאוד מתרשמת משעות הערות שלך. אם זה בשעות הלילה המאוחרות ובשעות הבוקר המוקדמות. כל הכבוד וחיזקי ואימצי. זוהי עבודה רצינית, והערכה רבה. ולעניינו - ייתכן שבמריחה השלישית, עברתי כמה פעמים עם המברשת, אבל אני עדיין לא בטוחה. ואולי, הסיבה שדבק הנגרים סמיך מידי וכדאי לדלל אותו במים. ואם כבר אני דנה בדילול.... האם אפשר לדלל את סטפ 2. הוא סמיך מידי וקשה למריחה. המון תודה שאתם כאן בשביל כולנו. אתם שידרגתם לי את שעות התרפיה שלי. בהרבה הערכה ויום נפלא.

lilachh

New member
למיטב ידיעתי אי אפשר לדלל את סטפ2

עם מים אבל אולי למישהי יש נסיון אחר עם הענין...

av_i_va

New member
../images/Emo132.gifגם לדעתי לא.

מאידך - הוא לא אמור להיות כל ככך סמיך. לכן אני מציעה: קחי כפית מהסטפ, העבירי לכלי אחר, תדללי בטיפ טיפה מים פושרים. הכיני עבודת נסיון. אולי? מי יודע? חנוכה היום!

למעלה