לדעתי עדיף להגיע לארלוזרוב ומשם עםשאלת הכוונה
אני צריך להגיע ביום ראשון לקריית אריה בפתח תקווה לרחוב היצירה 14 (טלדור) איך מגיעים לשם? אני מגיע מבאר שבע כמובן.... עדיף לרדת בארלוזורוב ולקחת משם אוטובוס עד לפתח תקווה או לקחת רכבת עד לסגולה ומשם בתחבורה ציבורית (אם יש) עד לשם...?
גם, לדעתי, עדיף להגיע לארלוזרוב.לדעתי עדיף להגיע לארלוזרוב ומשם עם
קווים 50, 51 לפתח תקווה.
יש לך 2 אפשרויותגם, לדעתי, עדיף להגיע לארלוזרוב.
עד כמה שאני יודע יש זמן המתנה די גדול בחילוף בין הקו באר שבע תל אביב לקו של תל אביב - סגולה (כפר סבא, למעשה). אני גם לא בטוח שיש מתחנה סגולה אוטובוס לאיזור התעשיה. קח את קו 51 (מה שאוהד כתב), ואם אני לא טועה תרד איתו תחנה אחרי מחלף גהה, ושמה זהו רחוב היצירה.
כן, אמרו לי שזה מייד אחרי מחלף גההגם, לדעתי, עדיף להגיע לארלוזרוב.
עד כמה שאני יודע יש זמן המתנה די גדול בחילוף בין הקו באר שבע תל אביב לקו של תל אביב - סגולה (כפר סבא, למעשה). אני גם לא בטוח שיש מתחנה סגולה אוטובוס לאיזור התעשיה. קח את קו 51 (מה שאוהד כתב), ואם אני לא טועה תרד איתו תחנה אחרי מחלף גהה, ושמה זהו רחוב היצירה.
תודה לכולםכן, אמרו לי שזה מייד אחרי מחלף גהה
ברכב אני יודע איך להגיע לשם....אני אסע בתח"צ הפעם.... אין לי חשק לנהוג עד לשם אני אסע ברכבת עד ת"א ואקח 50\51
חחח... עבדתי שם פעם...כן, אמרו לי שזה מייד אחרי מחלף גהה
ברכב אני יודע איך להגיע לשם....אני אסע בתח"צ הפעם.... אין לי חשק לנהוג עד לשם אני אסע ברכבת עד ת"א ואקח 50\51
קו 82 זה גם של דן אני מבין....חחח... עבדתי שם פעם...![]()
תראה. להגיע לשם בתח"צ קל. אתה מגיע לרכבת ארלוזרוב. משם עובר במעבר התת קרקעי, ועולה על קו 50, 51 או הכי טוב 82. הוא נוסע בדיוק באוטו המסלול רק עם פחות תחנות. זמן הנסיעה מהרכבת הוא בערך חצי שעה. אל תשכח דבר נוסף, הנסיעה עולה 5 שקלים, כי אם הנהג ישאל לאן ותגיד לו פתח תקווה או משהו כזה הוא ידרוש יותר. פשוט גהה מזרח נחשבת לתחנה האחרונה בתחום ה 5 ש"ח של דן. עוד משהו, טלדור זה רחוב היצירה 13, לא 14. אתה מגיע לשם למיונים?
קו 82 נמצא ברח' על פרשת דרכים ממשקו 82 זה גם של דן אני מבין....
לא הבנתי את העניין של העלות.... לאן אני אומר לו שאני נוסע? לגהה? כן, זה רחוב היצירה 13... כן, מיונים לעבודה בממ"י איפה נמצאת התחנה של קו 82? על דרך מנחם בגין או מרדכי נמיר?
במחלף גהה מתחלף קוד המחיר שלקו 82 זה גם של דן אני מבין....
לא הבנתי את העניין של העלות.... לאן אני אומר לו שאני נוסע? לגהה? כן, זה רחוב היצירה 13... כן, מיונים לעבודה בממ"י איפה נמצאת התחנה של קו 82? על דרך מנחם בגין או מרדכי נמיר?
תוודא שהנהג מבין צומת גההקו 82 זה גם של דן אני מבין....
ממ"י?קו 82 זה גם של דן אני מבין....
איך שכחתי!!!ממ"י?
מחלקת מיפוי ישראל? קומה 4??? באיזה אגף? GIS או מערכות מחשבים???
לא לא לא ועוד לעם לאאיך שכחתי!!!
כדאי לך לדעת ARCVIEW... זה כלי נורא נורא מעצבן. אני לא מבין איך אפשר לעבוד עליו. כלומר אוטוקאד הרבה יותר נוח וכל לעבודה. אז אתה הולך לראיון אצל אילנית דנה ויוסי? בהצלחה!!! מקום באמת נחמד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.