שאלת הכוונה

MadManIII

New member
שאלת הכוונה

כרגע אני בהתלבטות לגביי לימודים עתידיים. יש לי מחשבות ללמוד מהנדס תעשייה וניהול, ואני מתלבט בין המכללה להנדסה ירושלים למכללת אריאל ("המרכז האוניברסיטאי"). איך אני יודע איפה הלימודים יותר טובים?, התואר יותר נחשב?

צבי246

New member
לימודי תעשייה וניהול

שלום וברכה! אני סטודנט שנה ד' במרכז האוניברסיטאי באריאל, ואני חייב לומר לך שאין לך מה להתלבט! כאן זה המקום!! קודם כל כפי שאתה עצמך כבר יודע- זה כבר לא מכללה אלא מרכז אוניברסיטאי, וזה כבר נחשב יותר! חוץ-מזה, יש כאן את כל היתרונות של אוניברסיטה מצד אחד- כי רמת הלימודים גבוהה, ויש יוקרה לתואר, ומצד שני- יתרונות של מכללה מבחינת היחסים הבין-אנושיים בין המרצים לסטודנטים ובין הסטודנטים לבין-עצמם. כמו-כן, גם מבחינה מנהלתית- בכל בעיה שנתקלתי (אם כי לא היו הרבה כאלה)- ניגשתי ליועצות שפנויות תמיד לשירותך (בשעות הקבלה כמובן), ותמיד נעניתי בשמחה, ויצאתי בתחושה שעושים הכל כדי לעזור לי. (גם במקרים שלא ניתן היה לפתור בעיה כזו או אחרת ברמת היועצות- לא היתה שום בעיה לתאם פגישה ולהפגש עם ראש המחלקה בעצמו- שגם הוא אדיב ביותר ומוכן לעזור בכל מה שנדרש). בקיצור- באמת נהדר ללמוד כאן- אני ממליץ לך בחום!! בהצלחה!

MadManIII

New member
תודה על המענה.

אני מאוד מעריך את אריאל בתור אחד המכללות הכי טובות בארץ. אך כל העניין של ``המרכז האונברסטאי`` די מוריד מכבודו העצמי של המוסד. משום שזה תואר שהם ``האצילו`` על עצמם. ולמרות זאת הם אחד הטובים!

Yuvi301

New member
הנדסה תעשייה וניהול

הי Mamanlll יש לי שני חברים שלומדים במכללה להנדסה ירושלים, עד כמה שאני יודע הם מרוצים. אבל למה לא ללמוד במרכז? יובל

MadManIII

New member
לא אמרתי שאני לא מעוניין

אבל חשוב לי לברר מה המקום הכי טוב.

Yuvi301

New member
אז אם ככה...

שווה לך לבדוק גם את שנקר ואפקה

למעלה