שאלת היום....

טל של 4

New member
שאלת היום....

אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד מה הייתם משנים?? (או תכונה או משהו פיזי)

keren1

New member
בוקר טוב טל....

התשובה שלי... פיזית הייתי מאד שמחה להפטר מכמה ק"ג. תכונה הייתי שמחה אם הייתי יכולה להיות פחות לחוצה. לחוצה לגבי המצב הבטחוני שמקרין על חיי היוםיום.

טל 3

New member
אני היתי רוצה

מבחינה פיזית בטן אחרת , היא גם לא יורדת וגם יש לי כל כך המממממממון סימני מתיחה ממש בושה. מבחינת אופי היתי רוצה להיות פחות קנאית ולא לותר כל כך לאנשים, פחות תמימה.

*שיר

New member
שאלה קלה מאוד...

אני הייתי רוצה עוד 10 ס"מ בגובה, ועוד 10 טון של סבלנות לאנשים...

טל של 4

New member
והתשובה שלי..

בפיזי יש הרבה: לא רוצה שערות לבנות (יש לי המון - ותור קבוע לצבע פעם בחודש) הייתי מקטינה את התחת מקצרת את האף ועוד.................................... לפי הסדר הנ"ל גם בתכונות הייתי משנה המון: אני רגישה מדי מתעצבנת מהר מדי נלחצת מהר מדי ועוד................................ לא לפי הסדר הנ"ל

אמאל

New member
אצלי הייתי משנה כמה תכונות אופי:

להיות רגישה פחות, לא להתעצבן מדברים קטנים שאפשר בקלות לוותר עליהם.

rotrot

New member
בוקר טוב (באיחור) ותשובה לשאלה ../images/Emo152.gif

אז מבחינה פיזית הייתי אולי מבקש עור יותר כהה (אני לבנבנה מסנוורת)... ובמחינת אופי הייתי משנה הרבה - לא להיות לחוצה להגיע לכל מקום בזמן, להפסיק להיות חולת ניקיון בבית ולשגע את בן זוגי שירים את הגרביים מהריצפה, להיות פחות פרפקציוניסטית לגבי עצמי (ולתת לעצמי לעשות טעויות מדי פעם), להיות פחות רגישה... והרשימה עוד ארוכה....

nonana

New member
אני אני אני רוצה לענות

הייתי חוזרת לגוף שלי שהייתי בת 18- או אפילו לפני ההריונות. ואופי- הייתי רוצה להיות יותר סובלנית יותר רגועה ופחות נודניקית (להוציא את הפולניות שדבוקה בנו).

חיבנוקי

New member
הייתי שמחה...../images/Emo13.gif

להוריד כמה וכמה ק"ג עודפים. להיות פחות לחוצה,ויותר פנויה לקבל מאחרים ולא להיות עסוקה כל הזמן בלתת את כולי ולשכוח את עצמי.

אוהו, איזו שאלה ../images/Emo28.gif

אז כמו רוב אחיותי לפורום גם אני הייתי מוסרת לאימוץ בשמחה אי אילו ק"ג מיותרים בהחלט. בתכונות- הייתי רוצה להעלב פחות בקלות , הייתי רוצה להרוג את ה"פולניה" שמתחבאת בתוכי וקופצת הרבה החוצה מאז הפכתי לאמא ("הכל אני צריכה לאסוף אחריך..." וזה בכלל לרונן, אז מה יהיה שהילדים יגדלו?) וזהו לעת עתה, מי מגשים את כל זה ? טל של 4 ???

טל של 4

New member
רונית..

אני תכף מביאה את השרביט של מלכת השמש ומגשימה לכולם את כל המשאלות....
נו הצלחתי.....

keren60

New member
שאלה על שאלה

לכולן יש איזה כמה קילו שהם מוכנות למסור לאימוץ (יש בחורה/אישה שלא ???) אבל ממה שאני רואה ופוגשת רוב האימהות לתאומים הן דווקא נורא רזות ... לא ??????

גם אני רוצה את הגוף של גיל 18

ובטן שטוחה, בלי מתיחות, ובטח שבלי צלקת של קיסרי. לא הייתי מתנגדת גם לעוד 10 ס"מ ואף קצת יותר קטן.(למרות שלמדתי לחיות איתו) תכונות אופי- להיות עם פתיל קצת יותר ארוך, ולא להתעצבן מהר.

קרנושה

New member
לא מחדשת כלום ובכל זאת........

חחחחחחחחחחחח 200 קילו פחות היה משמח אותי-אז הייתי נעלמת.....משהו שאני מתה לעשות לאחרונה...... באופי-אהממממממ......אהמממממממ אני מושלמת אז...סתאאאאאאאם סתאאאאאאאם סתאאאאאאאם...הייתי רוצה ללמוד ולהפנים את המילה "לא"!! לצערי אני מתקשה לומר אותה לאנשים ואני מקנאה באלה המסוגלים.....אוףףףףףףף מין אופי חרה שכזה! קרן אוטוטו בצ´ט

טוב על שאלה כזו אני חייבת לענות

היתי רוצה גוף של סינדי קרופורד - ז"א להוריד כמה ק"ג לגבוהה ולעבור מתיחת בטן , ישבן וכד´ וברצינות היתי שמחה להיפטר מהרצון הבלתי נשלט למצוא חן - לעשות מה שתמיד מצפים ממני ולהיות קצת אגואיסטית

למעלה