שאלת היום.......

ניקולי

New member
שאלת היום.......

אתם נמצאים במסעדה טובה, וכשאתם מקבלים את החשבון על הארוחה המצויינת אתם מבחינים שלא חייבו אתכם על אחת המנות שאכלתם. האם תאמרו למלצרית? וכמובן עוד שאלה: מה אתם מחפשים בידיד אבל אינכם מצפים או רוצים בו באהוב..האם אתם נמשכים לבני אדם שהשות בקרבתם בריאה לכם? ואתם יודעים מה עוד שאלה קצת קשה: איפה עזרא?????????????????

jess ועוד

New member
אני לא אגיד למלצרית

כי תמיד יש תחושה שדופקים אותך אז הנה הזדמנות להחזיר
ולגבי השאלה השניה שלך זה קצת קשה כי בכל אחד מהידידים שלי לפחות אני מוצאת משהו אחר אחד נותן כתף שני נותן לי צחוק שלישי מבין אותי ורביעי בשביל הויכוח אבל אני לא יודעת לרכז את הכל בבן אדם אחד ואני חושבת שתמיד מעדיפים להיות עם אנשים שכיף להיות איתם ועזרא בטח טובע בעבודה

ניקולי

New member
חחחחחחחח גדולה

אני ויהודה קוראים כעת את ההודעה שלך והפרצוף הזה שעשית??
הרג אותנו מצחוק..כי זה פרצוף של נה מגיע לה.... ענית יפה!! תגידי את חושבת עזרא באמת טבע?? לא, כי אם כן צריך לעזור לו בשביל מה יש חברים??

@@

New member
אני עדין משיבה על כללללללל

התשובות, אז נתחיל. לשאלה הראשונה: נראה לךךךךךךךך שאני אגיד למלצרית, מה נפלתי על הראש?????? לפחות נהנה פעם אחת בלי שדופקים לנו את המחיר. לשאלה השניה: אני הייתי מחפשת בידיד טוב, ידיד נפש, שהוא תמיד יהיה שם בשבילי בכל עת, שידע לומר את המילה והעצה הנכונה אבל גם ידע לתת סטירה (לא אמיתית) כשצריך, אחד כזה שאפשר לבכות לו על הכתף, ידיד שאני יכולה לספר לו הכל. אני לא חושבת שאני צריכה לפתח איזושהיא הימשכות למישהו שהיחסים שלו איתי טובים ובריאים, לא ממש לא. לשאלה השלישית: אין לי תשובהההההההה, נראה לכם שהוא מצא את אהבתו ונטש אותנו?????? ממש לאאאאאאאאאאאאאאאא, עזרא תמיד יהיה איתנו, בטח הוא עסוקקקק. באהבה ריקי

mariana

New member
עכשיו תורי, עכשיו תורי

שלום חזרתי לבינתיים, התשובה לשאלה ראשונה: אני בן אדם שיש לי לב טוב,או לא יודעת אם זה קשור, אבל אני הייתי אומרת למלצרית שהיא טעתה, אבל אחרי כל חשבון אני בודקת בקפידה על מה לקחו לנו או לא. שאלה שנייה: הייתי רוצה ידיד שידע לשים אותי במקום ושיוכל להוביל אותי בדרך הנכונה, ידיד שיש לו חוכמת חיים גדולה, כמו ניקולי אבל בן. שאלה שלישית: רק אני יודעת איפה עזרא. הוא בעבודה, חחחחחחחחחחחח סתם נראה לי הוא מצא אהבה ואין לו יותר אכזבות, אני אראה לו מה זה.

ניקולי

New member
על פי הרוב נקבע ש...

עזרא מצא את אהבתו.. טוב נו... שיהיה לו רק טוב. והלואי וזה נכון..שיהיה מאושר..הוא בן אדם טוב והבחורה שתהיי איתו תהיי מאושרת.. אתם מסכימים איתי???? רוצים עוד שאלות או שנפסיק???? ריקוש עדיין לא ייעצת לי לגבי הפרסים!! אוהבת אותכם ניקול*

ליאור 30

New member
ניקולי אהלןןןןןןן

טוב אני כבר לא יכול להנות אחרי שכולם ענו לך כבר והרוב ענו כמעט כמו שאני הייתי עונה לך ואת את תשובתי לנושא של ידידות את מכירה ומקרוב אבל יש לי שאלה האם מצאת לך ידיד כזה שיתן לך לפעמיים
בראש ויחזור אותך למציאות או שאת מחפשת עדיין אם כן אניח כאן את יודעת שבת שלום לך וליהודה ממני ליאור

ניקולי

New member
למען האמת??

יש לי איזה ידיד שאני קוראת לו ידיד נפש.. והוא יודע בדיוק מתי לתת לי
... אבל אין לך מושג כמה אני מעריכה אותו..ולעולם אבל לעולםםםםםםם אני לא אוותר עליו..בתור ידיד כזה.. כי כמוהו יש רק אחד.. אתה יודע למי אני מתכוונת?? או שאני צריכה לאמר לך במפורשות??

golem

New member
טוב, אז האמת היא...... ../images/Emo13.gif

אוי איך שנפגעתי עכשיו
ככה הספקתם להכיר אותי - שאני ינטוש ויעזוב פה את כל העסק לצמיתות ובלי להגיד שלום???? לא יפה ..
את האמת שפשוט לא היה לי כ"כ מצב רוח להיכנס..כי דוד שלי נפטר והיינו בלוויה - ולא צריך לפרט יותר מדי...... אבל זה הסיפור.. ולגבי האהבה - את האמת שאני פשוט עוד לא יודע איך זה מתפתח לעצמי בלב - ואני נותן ללב לעשות את העבודה שלו - והוא בסוף יודיע לי מה הוא החליט
אוהנב אתכם

@@

New member
עזרא נשמהההההה../images/Emo24.gif

אז עכשיו אני מבינה לאן נעלמת, קבל את תנחומיי. תספר לי מה עובר עלייך, אני חושבת שאתה חייב לי. אוהבת ריקי

golem

New member
תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

תודה על התנחומים.... ואני חייב לספר לך??? למה??? סתםסתם..נשמה....ברור שאני מספר לך - אבל רק לך - בטח אף אחד אחר לא רואה את זה..
האמת שעבר עלי סופש בסך הכל נחמד..(חוץ מהקטע של הלוויה..אבל היה בסדרבסך הכל....) נפגשתי עם הבחורה - האמת שהייתי איתה כמעט כל הסופ שבוע - ובאמת שהיה נחמד וכיפי וסבבה - ואני נותן לזמן לעשות את שלו בקשר לקשר הזה - ונראה איך הוא יתפתח.. וככה שאלה לי אליכם..... אני מרגיש כאילו אני חוסם את עצמי מלאהוב.. לפעמים אני מרגיש שאני לא רוצה לאהוב - או יותר נכון להתאהב- כי לא היה לי טוב כשהתאהבתי בפעמים הקודמות.....אז אני מרגיש שאני בינתיים לא מתאהב - ואני קצת חושש שאני גם לא יתאהב כי אני מין חוסם את עצמי... יש כזה דבר שאני יכול לחסום בכלל? טוב..קצת הסתבכתי במשפט הקודם - אבל אני מקווה שהבנתם מה רציתי להגיד.. וטוב לי לחזור לפה!!! שיהיה לכולנו שבוע טוב שקט ומאושר
וריקי - אוהב אותך חמודה
עזרא

@@

New member
עזרושששששששש מתוק וביישן שלי

איזה כיף להכנס לפורום ולדעת שמצפה לי ממך הודעה, אני אוהבת אותך. ולעניינו היותר מסובכים, אני יודעת מה שאתה מרגיש, אתה חוסם את לבך כתוצאה מאכזבות קודמות, נשמה אתה יודע שזאת לא הדרך, את יודע שאם לא תפתח את לבך לנשים אחרות אתה תשאר כך, נשמה אם הכל זורם כמו שצריך לזרום, והיא מבחינתה מראה נכונות, ת ל ך ע ל ז ה . אל תחשוש כי אין לך ממה לחשוש את ההתאהבות לא ניתן לעצור וגם את האכזבות, אסור לך לחיות בחשש מהאכזבות, תזרום עם זה בלי הרבה ציפיות. אני מחכה לתשובה ממך. א ו ה ב ת א ו ת ך
ר י ק י

golem

New member
מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

תודה על העידוד....יודע שאת צודקת ויודע שאני חייב לפתוח את הלב... אז אני ינסה ואני יעשה את זה..... לזרום בלי ציפיות - משפט נכון וחשוב -> צודקת יקירתי החכמה - מה אני יכול להגיד??
תגידי לי - מה קורה איתך?? איך עבר הסופ"ש ? יש משהו חדש עם ההוא... הרבה זמן לא הייתי פה - תעדכני משהו... אוהב אותךךךךךךךךך

ניקולי

New member
עזראאאאאאאאא הלוו הלוו

מה שלומךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך???????? ראשית משתתפת בצער המשפחה
..... ועכשיו להבדיל אני כ"כ שמחה
שלא נטשת ואתה כאן.. ובקשר למה שאתה מרגיש לגבי ההיא????????? לך לפי מה שהראש שלך אומר ולא מה שלפי הלב..כי הלב מי כמוך יודע הלב מטעה ..כמובן שצריך להיות רגש..אבל נשמה..תעשה מה שטוב לך..תלך לפי מה שהיא משדרת לך..ואתה לא טיפש בכלל...... ניקול*

golem

New member
תודה ניקולי ../images/Emo24.gif

תודה על מה שאמרת...וזה נכון (אולי חוץ מהקטע שאני לא טיפש..אבל לא משנה
צודקת..אין לי מה להגיד - צודקת..
מה שלום הילד??? שבוע נהדר
עזרא

ניקולי

New member
עזרא מתוק

הילד שלי קצת יותר טוב אומנם הוא בבית אבל יהיה בסדר..אני משאירה אותו עוד כמה ימים בגלל שאני מפחדת ממה שעברתי בעבר איתו.. (היה לו מוות קליני אם קראת את הסיפור שכתבתי עליו באחד מהפעמים..אם לא אני אספר לך).. עכשיו בקשר אלייך.. בקשר לזה שאתה מפחד להתאהב.. עזרא...לא כל האצבעות שוות..התאהבות זה דבר שבא לנו מבפנים..זהו דבר שאין אנו יכולים לעצור אותו..זה רגש..וכשהרגש מתפרץ לך אתה לא תהייה מסוגל לעצור אותו.הוא ישתולל בגופך ויגרום לרטט בליבך..כמה שלא תפחד שזה יקרה זה יקרה..כל אהבה היא שונה כל בחור/ה שונים אחד נותן פחות השני נותן יותר.. אל תפחד לאהוב ואל תפחד לזרום..כתבת שהיתה לך שבת נחמדה.. תמשיך אל תוותר אל תיכנע לפסיכולוגיה שלך..לך עם הזרם!!! מה שכן? תזהר מגלים גבוהים פשוט תהייה זהיר תשחה עם הראש למעלה מעל פני המים ואף פעם אל תכניס אותו ולו רק לשניה אל מתחת המים..פן תיפגע פן לא תדע.. נשמה שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה ניקול*

golem

New member
תודה חמודה ../images/Emo24.gif

קצת סידרת לי את הראש..
כלומר אמרת לי דברים שאני מאמין בהם - אבל איכשהוא בשנים האחרונות הייתה לי קצת בעיה עם זה -אבל את צודקת - אני צריך לחזור ולחשוב ככה - ויהיה יותר טוב!!! מאוד אוהב את דעות שאת מביעה כאן.. אולי אני יהיה האמרגן שלך?? נארגן לך הרצאות, וטורים העיתון מה את אומרת?? 60% לי ו40% לך..
אגב..מה עם העבודה??? האצבעות שלי כבר נמקות.....
קראתי מה כתבת על הילד שלך...מצמרר מאוד... אבל אני רק יכול לאחל לו מפה רפואה שלמה ומוחלטת... ותודה שוב...
עזרא

ניקולי

New member
בקשר לעבודה../images/Emo10.gif

עדיין לא קיבלתי תשובה..למעשה הוא אמר לי עד יום שלישי הוא יתן לי תשובה.. אבל בנינו?? אם הייתי מתאימה לו הוא היה מתקשר יום אחרי או לכל היתור יומיים אחריי... לא נורא מחר אני שוב בלשכת עבודה..ומי יודע אולי כל עקבה לטובה אולי בסוף אני אזכה בטוטו או בלוטו ככה שתקופה דיי ארוכה אני לא אצטרך לעבוד
או אולי מישהו יציע לי משכורת יותר גבוה?? לך תדע! בקשר לאצבעות שלך אתה יכול להתחיל להרפות כי בטח יש לך כאבים איומים.. אבל נשמה לאט לאט..ובעדינות..כי מי יודע אולי הוא יתקשר היום/מחר/או לכל המאוחר מחרתיים...ואז באמת לא איכפת לי שתשחרר את האצבעות מהר..
.. תודה על האיחולים לבן שלי. ניקול*

golem

New member
רגע.....לאט לאט......./images/Emo13.gif

זהו, כבר החלטת שאין סיכוי ואין עבודה?? תני לו צ´אנס - אולי בסוף הוא כן יתקשר - היית אצלו נדמה לי ביום שלישי?? אז יומיים זה כבר יום חמישי - סופ שבוע -> אז יש סיכוי שאם הוא יתקשר זה דווקא יקרה היום או מחר - אז תשמרי על אופטימיות!!! ובסה"כ הכל - בכל דבר יש גם טוב שצריך לדעת להפיק מזה . אז גם אם זה לא יילך - יהיה משהו אחר כמו שאת אומרת!!! ורק שיהיה בהצלחה!!

למעלה