שאלת היום

Jam Head

New member
מה ?

שמע קודם כל אין כזה דבר לשנוא ! או לתהב להקה כלשהי אני תמיד חושב שזה סתם היסחפות , אתה יכול לא לאוהב אותם מוסקלית אבל לשנוא ! זה קצת מוגזם לפי דעתי. ובקשר ל- Slipknow שאתה כל כך שונא , אני בטוח שלא שמעת דיסק שלהם או יותר משני שירים שלהם , למרות שאני לא מעריץ שלהם או משהו כזה אני שונא את כל האלה שמזלזלים בהם. הם להקה מאוד מוכשרת , שמורכבת מ- 9 אנשים , והם בכלל לא ממוסחרים , לפני שנתיםם וחצי חבר טוב שלי התחיל לשמוע אותם , ואף אחד לא הכיר אותם. הוא גם פתח אתר אליהם ועוד ועוד ... ובקיצור באמצע שנה שעברה פתאום כולם שמעו על סיפלנוט ומאז הם נקראו ממסחרים. אם תשמע פעם את הדיסק הראשון שלהם שהוא בכלל שילוב של הבי מטאל או את הקטעים הטובים ב- דיסק השני שלהם -Slipknot אני לא חושב שיהיה לך כזה זלזול או שנאה !

Savant

New member
הממ..

טוב קצת קשה לי לגמרי להסכים איתך, אבל אני יבוא להגנת הפרונטמן של סליפנוט - קורי טיילור. בשירים של סליפנוט הוא רק צועק - לא צריך כשרון מיוחד, אבל הוא פתח להקה חדשה (לא על חשבון סליפנוט) - Stone Sour, שמנגנים קאנטרי-רוק קל ובו קורי טיילור מוכיח יכולת שירה יוצאת מן הכלל.

חולוני

New member
אף אחד.

אף אמן לא שווה את השנאה שלי. את מי שאני לא אוהב, פשוט לא איכפת לי ממנו.

Savant

New member
Godsmack

לכל מי ששמע שירים שלהם מבין שהם להקה חסרת כשרון שיוצרת מוזיקה משעממת לעיתים קרבות מדי. אה, ולימפ ביזקיט (אני מקווה שאני לא צריך להסביר)

אולי תתחילו לפתוח את האוזניים שלכם

למשהו חדש? כל להקה שעושה נו-מטאל זה מיסחור וחרא? אתם שונאים אותם רק בגלל שהם לא נשמעים כמו הדבר הישן שאתם אוהבים,כמו המטאל החדש.אבל זה בגלל שהם מטאל חדש,שהם סוג חדש, ולא הכל שם זה מיסחור.אז באמת תתחילו לפתוח את האוזניים שלכם ולא לראות במוזיקה חדשה עוד דרך להשגת כסף.

Savant

New member
תיקון

אני לא נגד מסחור, אני נגד מוזיקה מסריחה
חוץ מזה, לא הלכתי נגד כל להקות הנו-מטאל. אני מוצא את עצמי שומע Ill Nino ואחרים לעיתים די קרובות.

למעלה