מי האמן השנוא עליכם? לא חייב להיות בתחום האלטרנטיבי. ובבקשה תנמקו למה? אל תענו לי בריטני ספירס, כי היא מושמעת כל הזמן. וגם בגלל שכולם אוהבים אותה ואני שונא אותה בגלל זה. תנו סיבות רציניות תנסו לחשוב. לאיזה להקה זמר זמרת הייתם מפנצרים את כל הגלגלים באוטו? (סתם)
אם אתם יכולים לדמיין את עצמכם במקומי.. יש משו שמטריד אותי כבר המון זמן, הסקייטרים הקטנים והמושתנים (רובם) שנוסעים על סקט בגלל שזה מגניב ביותר.. והם הורסים את כל העיקרון של הסקטרים האמיתיים שנוסעים לשם התחביב וכי זה מה שמשחרר להם את הלחצים הם גורמים לזה ליהיות אופנה מסריחה שבסוף תהרוס (או שכבר הרסה) את כל המיוחדות שאנחנו האמיתיים מחפשים... ואחד הגורמים הגדולים לכל זה זאת המוזיקה הנוראית הנקראת כיום פאנק-פופ ובקליפים רואים כל מיני סקייטרים ממש ממש מגניבים שעושים צחוקים כל היום ומתלבשים בבגדים בשביל ורק בשביל ההתלהבות המסריחה ולא בגלל שפשוט נוח לנסוע ככה ואז באות כל מיני פרחות לשעבר ומתלבשות ככה (כמו הטמבלית הזאת ששרה עכשיו באמטיוי לא זוכר איך קוראים לה) ומשחקות אותה מגניבות שהן לובשות בגדים שנועדו לנסיעה על סקט.. עדיין לא הבנתי את זה... זה הכל הפאקינג מ-ס-ח-ו-ר!! הכל עושים היום בשביל כסף! בכל מקרה אולי אתם חושבים שזה ממש טיפשי מה שכתבתי כאן אבל דברים קטנים כאלה הורסים את התרבויות בעולם ואני לא מתכוון רק בתחום הסקטבורד אני מתכוון בהרבה תחומים שאפשר לומר אפילו במוזיקה (אבל אני לא נכנס לזה עכשיו כי זה קצת יותר מורכב...)
אמרת בעצמך שאתה רק בא כדי לפרוק לחצים, אז מה אכפת לך מהמתלהבים? מה אכפת לך שכל העולם סקייטר פתאום? אם אכפת לך כי אתה רוצה שיחשבו שאתה "טרו" סקייטר, אז סלח לי, אבל גם אתה בא להסקיט (מלשון סקייט) רק בשביל הפוזה..
לא אמרתי שאני בא רק כדי לפרוק לחצים... זה חלק מהחיים שלי ומערכת השעות שלי ביום ומהכיף המיוחד שלי זה שבאים כל מיני קטנים שלא נוסעים כי הם רוצים לפתח עוד כישרון בחיים שלהם אלא כי הם רואים את הקליפים האלה ואז הם כל היום מסתובבים עם בגדים של סקט ועם סקט ביד..הם אפילו לא עושים את המאמץ הקטן של לנסוע הם הולכים עם הסקט ביד (כן גם בירידות)... עכשיו מה הקשר לפוזה שלי? אני נוסע על סקייטבורד מכיתה ב´ והיחיד שנסע באותו זמן ביישוב שלי ולא נסעתי בשביל להיות מקובל או בשביל להיות מגניב כי אני הייתי היחיד בין כל החברים שלי שנסע על סקט כל הזמן הזה ועד היום... אני נסעתי שהייתי קטן כי ראיתי תחרויות של האקסטרים גיימס ולילד קטן יש שאיפות... למרות שכבר אין לי שאיפות בנושא הסקטבורד אני עדיין נוסע בגלל שזה הפך לתחביב וקצת קשה להיפרד מהדבר המדהים (וכמו שכבר הזכרתי זה הופך לחלק מהחיים) אבל בנוגע לאנשים אחרים שקוראים לעצמם סקייטרים רק בגלל שיש להם בגדים ב1000 שקל ועוד סקטבורד גם במחיר כזה והם שומעים את כל הפאנקרוק המתלהב המסריח וחסר חיים הזה. אז זהו הם השלימו את ההערכה וניהיו סקייטרים?! זה הדבר הכי מטומטמם שיש! זה כמו שילד אחד יראה פעם אחת קליפ של פרל ג´אם ויתחיל להתלבש כמוהם ואז גם כל החברים שלו ואז זה יהפוך לאופנה מזדיינת ואף אחד לא ידע מאיפה זה בא ולמה כולם מתלבשים ככה אבל זה הכי מגניב באותה תקופה אז גם הם יתחילו והלאה והלאה... ולא אני לא רוצה להיות "פרו" אולי שהייתי קטן רציתי...לכל אחד יש או היה את החלום שלו... אין לי בעיה עם קטנים שבאמת רוצים לנסוע ולא מתעניינים בכל מה שמסביב הם באים ושואלים אותי אם אני יכול ללמד אותם איזה תרגיל אז אין לי בעיה אני בא עוזר להם מראה להם... אבל יש כאלה שבאים אליי עם כל הציוד הנדרש כדי להיות סקייטר עלק ושואלים שאלה מפגרת כמו- "איזה מכנס יותר כדאי לי לקנות" או "איזה ציור יותר יפה על הקרש הזה או הזה?" זה יכול להרתיח אותי אז במקום לנסות לחפש איפה אני טועה וכמה התאוריה שלי מפגרת.. תסתכל רגע, אולי אני צודק?... חוצמזה שאמרתצי שלאנשים שהם במצבי יהיה יותר קל להבין
תשמע, אני לא אומר שאתה מפגר, אתה צודק, הם ילדים מטומטמים. אני רק אומר שזה לא צריך להיות אכפת לך. בטח שלא צריך לגרום לך לשנוא אותם ואת הלהקות שהם מעריצים (לא שאני אוהב את אווריל לוין)..
זה בגלל שאתה צריך לקפוץ עם כל מיני תנועות מוזרות עם הרגליים ובכלל כל מכנס שהוא זול עבה רחב וגמיש (יענו נמתח) זה טוב ויש טמבלים שחושבים שלובשים את זה בגלל שזה הכי יפה אז גם הם התחילו.. התופעה הכי גדולה היא ברמה"ש איפה שאני לומד שם זה ממש ממש מפותח, בגלל זה אני די רגיש לזה
לא נראה לי שהם מטאל בכלל, הם מטאל? אני ממש לא מבינה במטאל אבל הם פשוט לא נשמעים לי ככה.. הם עושים מוסיקה טובה וגרועה לסירוגין אבל האמת את הwhite pony שלהם מאווווד אהבתי, אחד האלבומים שאני יותר אוהבת בעולם. בקשר לשאר הלהקות אני מסכימה איתך.. סליפנוט סתם מתלהבים "יש לי מסכה איזה מאגניב אני אני מטאליסט שטניסט 666 אני לא יודע לנגן אבל זה בסדר אני אשרוט את מיתר 6 ואשים פול דיסטורשן במגבר וכל הילדים הקטנים ירוצו לקנות את הדיסקים שלי"
עכשיו תורי: חשבתי על זה ואמנם אני לא ממש שונאת אבל מאוד לא אוהבת את סטיב ואי. הוא מנגן כמו מכונה, בלי רגש, סתם פשוט סתם. בנאדם שלמד המון תאוריה והטכניקה שלו אמנם מדהימה והוא מנגן עם ציוד בנזונה אבל מה, אין לו כלום מבפנים. אין רגשות במוסיקה שלו.
יש לסולן שלהם כזה קול מעצבן! וואי כמה אני שונא!!! מן וונאבי לשיר גבוה, אבל נהיה לי קר\מגעלי כשאני שונע אותו.. שלא נדבר על זה שאולי הם לא שורטים יתר.. אבל לנגן אקורד אחד ובלה.. הם מסריחים תחת.. למרות שאת ההגדרה סתם רעש אני לא אוהב, בגלל שזה מה שפופיסטים ומרים על כל הרוק, ואנשים מסויימים אומרים לע חלק מהמטאל שאני שומע..