שאלת היום....

טל של 4

New member
שאלת היום....../images/Emo35.gif

והנושא היום הוא קלטות וידאו.... איזה קלטות היו/עדיין להיט בבית ונא לציין בערך באיזה גיל... ואילו קלטות היו כישלון...

טל של 4

New member
והתשבה שלי...

המומלצות: ביבי מוצרט גיל 3ח´ ומעלה דיג דיג דוג 1+3 6 ח´ ומעלה (עד גיל 4) פרפר נחמד שנה ומעלה פים פם פם שנתיים ספר בג´ונגל של דיסני 2.5 ומעלה ברני למיניו 3 ומעלה מרד התרנגולים 4 עד 40 (בינתיים) וכמובן כל הקלסיקות של דיסני כמו דמבו, במבי, פיטר פן, סינדרלה (שלגיה מפחיד), חתולים בצמרת (אחד הגדולים), היפיפיה והיחפן רובין הוד ועוד הנפילות: בריני ביבי 1+2 שלגיה ובטח יש עוד שאני לא זוכרת

madas

New member
אצלנו זו ממש תופעה....

יש לנו קלטת של מיץ פטל שבה שני סיפורים נוספים(דירה להשכיר והכינה נחמה). והיא עובדת אצלנו כמו קסם. מהמצבים הכי ההיסטריים של הבנות - ברגע שהן יושבות מול הקלטת הן נרגעות מיד כאילו כיבו להן את הסוויץ´. בעלי לא האמין לי עד שראה במו עיניו. ניסינו מליון קלטות אחרות וכלום אפילו בקלטת הזו הן מתות רק על מיץ פטל. תופעה לא ברורה אנחנו צוחקים בינינו שיש מסר שתול בקלטת שרק הן רואות וזה מהפנט אותן. שכחתי להוסיף הן בנות שמונה חודשים (בדיוק היום) וזה עובד מגיל חצי שנה בערך.

keren1

New member
ואצלנו

כמו טל גם אצלנו...
בייבי מוצרט היה להיט !! עד גיל 6 חודשים לערך. זה פשוט ריתק אותם.
דיג דיג דוג הלך טוב.
מפים פם פה. במיוחד מתן (שני לא מתלהבת מהקופסא המרובעת שקוראים לה TV. ישששש לפחות ילד שפוי אחד).
חיבוקי. הגננת שמה להם את הקלטת של חיבוקי בגן אז הם מזהים את השירים ונהנים מהקלטת.
אצבעות.
ההצגה של ספר הגונגל עם טוביה צפיר - מעולה!!
טיף וטף.
אוסף של שירי יום הולדת של MCI. הופך כל יום אפור לחגיגה בביתנו.
שלגיה של WALT DISNEY. הסרט המלא (ובאנגלית). מדהים ממש מדהים. קנינו לפני כן כל מיני חיקוים והם פשוט עלובים לעומת המקור. דניאל קצת פחדה בהתחלה אז יש לה שרביט של קוסמים ואמרתי לה שכל פעם שהמכשפה הרעה באה שתעשה הוקוס-פוקוס והיא תעלם.וזה עזר!! והנפילות
1000 שירים. קלטת ישנה ומרגיזה. ההשקעה בה עלובה. עם ציפי שביט.
שירי אביב אוסף של MCI. גם קלטת עם איכות ירודה. וואוו בשביל משפחה שלא אוהבת טלויזה אנחנו רואים המון..

ענתינה

New member
אצלנו...../images/Emo44.gif

בהתחלה ביבי מוצרט וביבי באך- מגיל חצי שנה אחרכך אצבעות- להיט היסטרי מגיל שנה בערך- ביבי דוליטל-מדהים ומוצרט בספארי- קלטות עם הרבה חיות. דיג דיג דוג2,פים פם פה- בערךמגיל שנה ושלוש 100 שירים ראשונים -הם דוקא אוהבים. טיף וטף1 הנפילות: חיבוקי סבתא בשלה דיסה אפרוחים

נונינה

New member
זהירות

הקלטת הכי גרועה שנפלה לידינו - גלגולים עם ג´וליאן שגרן.

nonana

New member
הטובות שילדי אהבו

דיגדיגדוג 1-3 בא לי מסיבה לי פרפר נחמד- כל הסידרה. סרטי וולד דיסני (פו הדב, 101 כלבים, מלך האריות, במבי, דמבו ועוד). אכזבות: לא זכור לי היו כמה.

anat30g

New member
../images/Emo44.gif קלטות אהובות

סידרת ברני (מגיל שנתיים)
הסרטים של דיסני (רובים מעל גיל שלוש)
דיגדיגדוג 1 2 3 (מגיל שנה פלוס)
מיץ פטל, דירה להשכיר והכינה נחמה (מגיל שנתיים)
אליעזר והגזר ועוד סיפורים של לוין קיפניס (מגיל שנתיים)
טלטאביז (מגיל חצי שנה)
פרפר נחמד (מגיל שנתיים)
בגן של דודו 1 2 3 - שירים מהווי הגן הדתי... אצלי התאומים "ראו" את זה מגיל חודש.... שירלי ישבה לצפתה בקלטות והם ישבו בטרמפולינה או בלול... ולמדו לזהות את השירים - במשך תקופה ארוכה הם רצו רק את זה.

למעלה