שאלת היום שלי.....

קרנושה

New member
שאלת היום שלי.....

עידן ועידנים לא שאלתי... למי (אומרים) ילדכם דומים?

yaelhul

New member
לי יש שאלה הרבה הרבה יותר פשוטה:

מישהו זוכר כמה שוקלת עגלת התאומים שלו, או כמה שוקלות עגלות תאומים בד"כ ??? יעל

קרנושה

New member
אענה לך ואז אפריד בין השאלות.....

לא נעשה תחרות למי יש שאלה פשוטה יותר..... ולשאלתך...העגלה שלי שוקלת 9 קילו..... נכון יושבי??????????????? טרללה? נו, זאת העגלה שהעברתם לי.....ברוב נדיבותכם.....

yaelhul

New member
9 ק"ג בלבד? איזו עגלה זו?

כרגע הכי נראית לי המקלארן Opus Duo, אבל היא שוקלת כ-13 ק"ג !!! יעל

בדיוק קרנושההה

עגלת התאומים שהיתה לפג שוקלת מעט מעל 9 קילו שזה יתרון גדול מצד שני היא חזקה מאד ולא מתפרקת כדוגמאת הטיולונים למיניהם שהם קלים מאד אני מאד הייתי ממליץ קראו לה וולה קפוטה לא יודע איך קוראים לה היום לבן שלי קניתי אותו דגם רק בודד לדגם הבודד קראו קראוול אם תמצאי כזאת אני הייתי ממליץ מאד

ענתינה

New member
ליעל- עגלת תאומים

בזמנו שרציתי להחליף את העגלה בדקתי את המשקל של כל העגלות: הגרקו הרגילה שוקלת משהו כמו 14 ק"ג(כבדה!!!!!) הגרקו טיולון שוקלת פחות כמו 10 ק"ג. העגלה שלי של פג(דגם ישן) שוקלת גם משהו כמו 10 ק"ג. יש טיולון ממש קל תוצרת הארץ של איה ביבי ששוקלת 7 ק"ג לפי מה שהם אומרים. לסיכום,העגלות די כבדות וכהתינוקות בערך בגיל חצי שנה נהיה די כבד למשל להרים את העגלה איתם(אצלנו יש 4 מדרגות בכניסה לבנין ואני כבר לא יכולה להרים את העגלה יותר. עצתי:קני את העגלה הקלה ביותר! דרך אגב, נראה לי שהקומבי מאןד קלה-אבל אני לא ממש מכירה אותה- נדמה לי שלטל יש אותה. מקוה שעזרתי ענת

keren1

New member
קרנושה - באמת מזמן לא התראנו

באור יום. מה שלומך? מזל טוב לשן הראשונה של ליהיא. איזה כייף. ולשאלתך:..... דניאל היא מיקס של שנינו. היא בגדר "לא ברור". מתן - 100% דומה למשה!!! השכנים קוראים לו משה הקטן. שני - דומה לצד שלי (אמא או אחותי). היא היחידה שאין לה עיניים חומות. דרך אגב אני אנסה לעלות היום תמונות חדשות (מחנוכה מה לעשות על האיחור) ביי קרן

נירית1

New member
אצלנו

קרן דומה לבן הגדול ושניהם תערובת שלי ושל בעלי. אופיר כנראה יותר דומה לצד של הבעל .

חיבנוקי

New member
אצלנו...

כולם דומים ליואב סתם... כולם יצאו עם צבע מוקה כמו האבא שלהם(תימני) ובכל זוג יש אחד שדומה לאבא ואחד לי ממש חלוקה צודקת

אצלי הכל יותר מסובך...

קודם כל, שיהיה ברור - אף אחד מהם לא דומה לי! מי אני בכלל? סתם בית להשכרה לתשעה חודשים... יובל בטוח שייך למשפחה שלי. דומה בעיקר לאחי ואחותי. העיניים הכחולות - קצת מפה וקצת משם (שלנו חומות). עומר לא ממש דומה לאף אחד. דוד שלי טוען שהוא דומה לו (בגלל הג´ינג´), אבל הוא הולך ונהיה דומה יותר ויותר ליריב, בעיקר עם העיניים החומות הגדולות והריסים הארוכים ארוכים.

anat30g

New member
דומים

חיצונית הילדים דומים לבעלי... אבל לבעלי היום - לא לאיך שהוא היה כילד. הגדול למשל שכולם טוענים שהוא העתק של בעלי הרבה יותר דומה לי בתור ילדה... הבת שלי דומה במבנה הפנים למשפחה של בעלי, אבל השיער שלה והאופי שבא עם השיער הוא של אחותי הקטנה שלומית (קטנה - בת 24)... והכי מצחיק שאני כועסת על שירלי - אני צועקת עליה "שלומית!" ושלומית כמובן שנורא נעלבת... התאומים הם המישמש הכי טוב שיצא - הם הכי דומים אחד לשני
ולשני ההורים שלהם ביחד.

אצלי דנה דומה לי ועומר לעמית בעלי

ככה אומרים כולם אני לא ממש רואה את זה עדין ובכלל ילדים כל הזמן משתנים נראה מה יצא שיגדלו ובינתיים תמונות חדשות..................

nonana

New member
שריתוש לא שמתי לב הם מקסימים

ודנה קופי את ממש בולילה קטנה

שריתוש הם מדהימים ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

פשוט מקסימים, וגם נראים טעימים , אני צודקת?

קרנושה

New member
חחחחחחחחחחח

נראים טעימים חחחחחחחחח לזלול אותם....... חוצמזה מה כ´פת לי שלא רואים תכחול עיניים שלהם בתמונות? אנחנו נראה אותם עוד שבועיים על אמת!!

רז2

New member
וואו, איך רואים שעומר הוא גבר קטן

ודנה אישה קטנה... כל כך נשית, והוא כזה גברבר חסון...... גם אצלי יש הבדלים כאלו ביניהם, רק שלרון יש שיער ארוך, וכל האמריקאים חושבים שהוא בת.........

*שיר

New member
../images/Emo9.gif שריתוש, איזה מתוקים הם!!

ולדעתי, הם די דומים - כלומר יש להם קווים דומים.

למעלה