שאלת היום שלי

TIFS

New member
אף אחת מכן לא מתגעגעת להרגשה של

הפרפרים בבטן בנוגע ליציאה חדשה והנשיקה הראשונה וההתלהבות הראשונית?? שלא תבינו לא נכון כ"כ כיף לי עם הבן זוג אבל הרגשת הראשוניות זה משהו שלא חוזר.

אתי@

New member
ממש לא!

נכון שהפרפרים היו כיפיים, אבל תמיד לווו בתחושת חוסר ביטחון לגבי הקשר. ותמיד הרגשתי שאני צריכה להתאמץ לעשות רושם טוב ולקוות שהוא יחשוב עלי רק דברים טובים. היום יש לי ביטחון מלא באהבה של בעלי - וזה הרבה יותר נעים מההתרגשויות ההן.

האמת שלא יצאתי

הרבה (סיבות אידאולוגיות). אבל בהחלט, התרגשות של משהו ראשוני...

קצת קיטשי

אבל יש לי עדיין פרפרים בבטן שאבי נכנס הביתה... דוחה אך נכון

אביבית1

New member
לקטע של להחליט לבד

פעם הייתי מחליטה לבד דברים כמו מה צריך לקנות/לעשות, והיום הכל ביחד ולא תמיד מסכימים על אותו הדבר. וגם לקחת את הרגלים ולנסוע לטיול בחו"ל לאיזה חודש.

למה אני מתגעגעת

בעלי ביית אותי - מתגעגעת לימי השוטטות שלי. פעם הייתי אחת שרואה בית פעם בשבוע היום אני כל היום בבית, שלא תבינו לא נכון לא רע לי ואפילו די כיף (מקווה שהבעל לא יראה) אני פשוט לא יכולה להיות בין 4 קירות (אפילו אם בינהם יהיו 100 אלף קילומטר) אחרי כמה דק´ אני חייבת נוף אחר. אז נכון שיש לי את אישי המקסים (ככה הוא קורא לעצמו) ואת גושה הבונבונה שלי וממש טוב לי איתם וכיף. אבל לפעמים פתאום באמצע הלילה או סתם ככה פתאום אני חייבת לצאת אבל חייבת, ואין לי כבר עם מי אז אני נשארת בבית
אבל לפעמים אני ממש ממש לא יכולה יותר אז אני הולכת לבד אבל זה לא כמו פעם וחוזרת ואומרת לשמוליק וגושה שאיתם יותר כיף לי. את האמת גם הוא היה ככה - אחד שאוהב להסתובב בחוץ אבל לא יודעת מה קרה מהרגע שעברנו לגור ביחד הוא לא רוצה לצאת מהבית. אז זה הגעגוע שלי - אבל מידי פעם אנחנו עוד עושים את זה. אורלי

מאי26

New member
אני מזדהה עם מה שכתבו פה על געגוע

לפרפרים בבטן וההתרגשות הראשונית... וכמובן ההתחלה של קשר חדש כשאי אפשר להיות שבעים אחד מהשני... טוב לי מאוד עכשיו ולא הייתי מחליפה את זה בכלום ובטח שלא גם בדברים הרעים שבאים עם זה (חוסר בטחון, חשש מדחיה וכו´) אבל לפעמים טיפה נצבט לי הלב כשרואים סרטים מטופשים שבהם נוצר מתח מיני בין הגיבור והגיבורה ורק מחכים שהנשיקה הזו כבר תקרה...

גם אני מתגעגעת לפרפרים!

וגם לשוטטות וללישון עם חברות, ולשרוץ אצלן ימים ושעות יחד. ולצאת מהבית בבוקר יום שישי ולחזור בלילה אחרי שהייתי בכמה מקומות ופגשתי כמה וכמה אנשים. אבל נראה לי שזה גם עניין של גיל ולא רק של רווקות. תקופה שאין יותר מדי דאגות ועיסוקים (תיכון, צבא), להבדיל מאח"כ - אוניברסיטה, עבודה.

הילית*

New member
אני חושבת שהכי הרבה אני מתגעגעת

לילדות, לתקופות בהן הייתי ללא דאגות וזה בכלל לא קשור לנישואין או רווקות

גלי ב

New member
מתגעגעת לתקופה ללא דאגות....

בלי לחשוב על העתיד..הכל היה כל כך פשוט ללא סיבוכים... אבל מעבר לזה לא מתגעגעת לכלום.... אוהבת הכל לעשות ביחד עם בעלי

Hadar p

New member
אני כ"כ נהנת מהתקופה שלנו ביחד כך

שקצת קשה לי לחשוב למה אני מתגעגעת מהרווקות כי הרי גם חיינו יחד שנתיים לפני החתונה באותה דירה..... אם אחד מאיתנו רוצה לצאת עם חברים אז זה אפשרי אני הולכת לבתי קפה או קניונים או כל מה שמתחשק בלעדיו והוא הפוך.... אבל אני לא יכולה להגיד שזה קורה הרבה כי אנחנו נהנהים הרבה יותר ביחד! בכל מקרה בתקופה הזו שהוא היה במילואים הצלחתי לדעת שאני לא ממש אוהבת להיות בלעדיו וכל מה שאנחנו אוהבים לעשות אנחנו עושים ביחד!

פוקית27

New member
אני כמעט ולא מתגעגעת לכלום...../images/Emo39.gif

האיש המקסים שלי היה קודם החבר הכי טוב שלי לפני שנהינו חברים ועל כן הרבה פעמים ואני מניחה שבגלל זה אני מוצאת אותו כאוזן קשבת יותר טובה מחברה וכשאני יוצאת לקניות רק איתו , תמיד יש לו את הסבלנות עד שאני אמדוד את כל החנות ותמיד הוא יגיד לי מה מחמיא ומה לא, תמיד אבל תמיד הוא יודע להצחיק אותי ואם משהו לא בסדר הוא יודע לגלות בלי שאני אצטרך לספר. אולי מתגעגעת לימי הילדות משמע גן , יסודי וזה גיל שאין בן זוג אמיתי אז זה לא מה משנה. בקשר לפרפרים בבטן , הוא עובד בהיי - טק , כל פעם שהוא חוזר ההתרגשות והפרפרים הם כמו ביציאה הראשונה.

רשימת ../images/Emo127.gifגעגוע ../images/Emo128.gifואי געגוע:

לחזור מאוחר בלילה אחרי שלימדתי 4 שיעורי ספינינג, לשבת במיטה עם מלא אוכל לא בריא ולראות סרטים רומנטים עד שארדם...
שאם לא בא לי אני לא אבשל ולא אנקה, אשאיר מלא כלים בכיור שלי וזה לא יפריע לאף אחד!!!
לקנות מה שאני רוצה (ויכולה) עם הכסף שלי בלי שאף אחד ידע!!! (לא שהיום מישהו אומר לי מה לקנות ומה לא - אבל זה לא אותו דבר...)
לשכוח לשלם חשבונות בזמן ואז לשלם אותם עם ריבית בלי שזה פריע לי או לאף אחד אחר... (בגלל זה היום אני לא אחראית על החשבונות...)
לא מתגעגעת לקום לבד בבוקר בשבתות וחגים ולהרגיש שלכולם יש בני זוג ומשפחות פרטיות משלהם ולי יש את... אמא ואבא...
לא מתגעגעת לדייטים!!!!!!!!! (עם הטיפוסים המוזרים שפגשתי.... זה לא פלא...)

למעלה