שאלת היום שלי

nonana

New member
שאלת היום שלי ../images/Emo62.gif

מהו הדבר שאתם הכי נהנים לעשות בבית. ומה הדבר הכי שנוא עליכם.

חיבנוקי

New member
עם הבעל או בלעדיו?../images/Emo8.gif

אם כוונתך היתה בקשר לניקיון הבית אז ככה... אני שונאת לגהץ, ולא מפריע לי לשטוף את הרצפה אם כוונותיך היו אחרות ... אז אמבטיה טובה , וילדים אצל הסבים ... בהחלט רעיון שמוצא חן בעיני

rotrot

New member
אין כמו הבית ../images/Emo82.gif

הכי הכי אוהבת: להתכרבל במיטה ביום שבת בבוקר ולא לקום... לבהות בסרט בנות סוחט דמעות בערוצי הסרטים של yes....לארח אנשים בבית לארוחות.. ובכלל אני חולה על הבית שלי (אפילו שזו דירה שכורה ולא ממש הבית) הכי שונאת: לנקות את הבית ולשטוף כלים... ברר...

*שיר

New member
הכי אוהבת - לבשל ולארח!!

אני נורא אוהבת שבאים אלינו גדודי אנשים לארוחות. בזמן האחרון מפלס האורחים ירד קצת, כי אין לי כלכך כוח לארח וגם כי בחורף זה פחות כיף.
אני מחכה לאביב בקוצר רוח
. הכי שונאת? לנקות את הבית (ספונג´ה, אבק וכו´)! ובמיוחד לנקות את השירותים והאמבטיה. פיכס
אבל נורא אוהבת כשהבית נקי... כמה טוב שיש עוזרת!

keren1

New member
הכי הכי אוהבת -

לבשל. לארח חברים לארוחת ערב טובה שאני מכינה. שבתות לקום (יחסית) מאוחר ולהתמרח בבית עם הילדים. אוהבת שיורד גשם בחוץ ואני מתכרבלת. אוהבת שיש לי כמה דקות לעצמי אחה"צ. אוהבת לשבת בסלון להקשיב למוזיקה טובה ולקרוא. הכי שונאת לעשות כביסות ולתלות - אני לא שונאת אבל אני לא מגיעה לזה בתדירות הנדרשת. מנקה יש פעם בשבועיים אז מסדתרת עם הלכלוך. מקסימום מטאטא או עוברת על לכלוך. אבל לא יותר מזה. שהילדים (דניאל במיוחד) חוזרת מהגן וחולצת את הנעליים באמצע הסלון ואז שופכת את החול מהנעליים ואז רצה לחפש מטאטא ומנסה לנקות את הכל שהקטנים מבסוטים מהחול ורוצים לשחק איתו. קרן

zimes

New member
אז יש לי שאלה לבשלניות/מארחותניות

כמה זמן, אחרי הולדת התאומים, הצלחתם להרים ארוחה גדולה לאורחים (ולהנות ממנה), בלי שהאוריחים היו צריכים, בעצם, לעשות הכל?

keren1

New member
שני ומתן נולדו ב12 יולי 2000

השתחררו הביתה ב- 1 אוגוסט 2000. חנוכה שהיה ארבע חודשים אח"כ ארחנו בערך 3 ערבים רצוף. נר ראשון את המשפחה של בעלי לארוחה בשרית (בלי שום עזרה) ערב אחר באותו חג הזמנו את החברים עם הילדים. היו בערך 10 מבוגרים והמון ילדים וגם פה בלי עזרה. בנר האחרון הרי ואורנה הגיעו. הכנת הכל. בעלי חזר מהעבודה כשהם הגיעו. הוא היה גמור מארועי השבוע. אחרי הארוחה היה צריך לשתוף כלים. בדיוק לפני שאירק ואורנה יצאו שני ומתן התעוררו לאכול. בעלי לא יכל אפילו להחזיק אותם. בקיצור אני האכלתי את מתן אורנה האכילה את שני. אריק עשה כלים ובעלי הלך לישון. מאז יצא לנו לארח המון. אני מאד אוהבת לארח ולבשל. במיוחד לחברים טובים. קרן

keren1

New member
כמה פישולים בפסקה קטנה אחת.

כמובן שהכוונה היא לאריק (הריכ מהפורום שלנו). וכמובן שהיה צריך לשטוף כלים ולא לשתוף.

רז2

New member
וואו, כל הכבוד!!!! ../images/Emo45.gif

מי בכלל חשב על לארח כשהקטנים היו בני שלושה חודשים.... טוב, אני אישית לא ממש אוהבת לבשל, כך שגם היום אני מארחת באופן מצומצם ביותר.

nonana

New member
אני ../images/Emo140.gif

אוהבת את השקט אחרי שכולם נרדמים, ואני חופשיה לעשות מה שאני אוהבת. אוהבת דוקא את ימי שישי כשכל המשפחה ביחד. אוהבת את הזמן במקלחת עם עצמי (כשהם נותנים לי). שונאת: לנקות את הבית וכל שבוע מחכה בכליון עיניים למנקה. שונאת- שהילדים עושים מהפכות במשחקים שאח"כ לסדר לוקח לי שעות. שונאת- כביסות- אבל מתה על הריח שלהם (אחרי שהם נקיים כמובן
).

anat30g

New member
אוהבת/שונאת ב-../images/Emo82.gif

שבתות שבעלי לוקח פיקוד - ולי יש ספר טוב וזמן לקרוא אותו... או לישון
שונאת - ערמות של כביסה מלוכלכת שצריך לכבס... ערמות של כביסה נקייה שצריך לקפל... ערמות של כביסה מקופלת שצריך לשים בארון... ערמות של כביסה מקומטת שצריך לגהץ.... בקיצור - כביסה. הכי הכי הכי אני שונאת כביסה!!!!!!!!!!!!

טל 3

New member
הכי אוהבת

בסוף היום להיכנס למיטה והכי שונאת בעולם לגהץ.

קרנושה

New member
ישמע נדוש אבל......

הכי אוהבת------את המחשב!!!!! כל קדת פנאי אני עליו (אחסוך מכם ת´סיפור כמה בעלי "אוהב" את זה)..... הכי שונאת-------כביסות!! (וגם לא עושה)...

anat30g

New member
גם בעלי חושב

שהמחשב (הקופסא, המקלדת, העכבר והמסך) הוא המאהב הוירטואלי שלי.... וגם הוא "אוהב" אותו מאוד בשל הסיבה הנ"ל... אגב, מי עושה לך כביסה??? שילחי אותו אלי.....

קרנושה

New member
האופרית ענת

תמורת סכום "סימלי".... ואת הנכס הזה אני לא מעבירה הלאה-הכל כן, אותה לא!! (טוב, גם את המחשב לא!) חחחחחח סופשבוע נעים לכולם מחר אני בפארק הירקון בפיקניק בודקת את השטח לקראת המפגש שלנו תהנו גם אתם!

בלה bla

New member
אני...

הכי אוהבים לשחק במחשב ולראות טלויזיה והכי שונאים לסדר את החדר ולעשות שיעורים

רז2

New member
עכשיו אני ממש מרגישה עצלנית

אבל אני לא אוהבת לעשות שום דבר שקשור לעבודות בית. לא אוהבת לבשל, לא לנקות, לא כביסה ובטח שלא גיהוץ.... אבל מה לעשות, אני עושה כמעט הכל כרגע, בגלל שאני לא עובדת. בערך שעתיים כל יום משתרכים אחרי שני זעטוטים מחדר אל חדר עד שהבית נראה סביר. יש לנו צעצועי מטבח מיוחדים לזמן הבישול, צעצועים בחדר שלנו, כשאני מנקה שם, וצעצועים למיטות שלהם כדי שיסכימו להיות במיטות בזמן שאני מנקה את החדר שלהם. אה, שכחתי לציין שאני גם שונאת לסדר את הצעצועים כל היום.... משום מה יש להם נטייה להפוך כל כלי או כופסא מלאים על השטיח, כל הצעצועים מתפזרים והם בכלל לא התכוונו לשחק בהם.... נו, אז מה אני אוהבת לעשות???? ת´אמת אני מעדיפה בכלל לא להיות בבית, משתדלת לארגן לנו פעילויות לפחות בבקרים ולפעמים גם אחר הצהריים. אבל הכיף היחידי זה בערב, להשתרע מול הטלוויזיה (המשעממת למדי) או לקרא משהו לפני השינה במיטה. טוב, אז אין לי הרבה דברים שאני אוהבת לעשות בבית, אני טיפוס של מחוץ לבית!

למעלה