שאלת היום שלי

nonana

New member
שאלת היום שלי../images/Emo62.gif

מה אתם עושים עם הבגדים אחרי שהם קטנים על ילדכם האחרון . אחרי נעה- שמרתי אותם (רציתי עוד). אחרי נדב ונעמה- אני מוסרת לחברים ולצדקה.

keren1

New member
אצל דניאל - שמרנו לבאים בתור

ואצל שני ומתן בינתיים אורזת ושמה בצד. לא שאני בונה על עוד אחד. אבל יש לי אח ואחות שאני מקווה להעביר להם את הדברים. קרן

*שיר

New member
אני אענה בשם אחיותי...

את הבגדים הטובים הן שמרו והעבירו אחת לשנייה, ובקרוב אלי
(טפו טפו טפו) את הבגדים הקצת פחות טובים העבירו במשפחה היותר רחבה. ואם למישהו פה יש בגדים מיותרים לזוג גברברים, אתם יודעים לאן לשלוח אותם....

ואצלי................../images/Emo100.gif ולשיר

אני החלטתי שגם אם יהיו לי עוד ילדים זה יהיה עוד מספיק זמן כך שאין לי טעם לשמור ואני מתכוונת להעביר את הבגדים כבר עכשיו לחברה טובה שמצפה לתאומות ולך שיר אני מוכנה להעביר בשמחה את הבגדים הגבריים יש לי דברים יפים שבכלל לא הושמשו

*שיר

New member
../images/Emo9.gif נשמח מאוד מאוד ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אבל אין לך או לבעלך אחים או אחיות שעתידים להביא בקרוב צאצאים לעולם?

שיר שיר מתוקתי לדאבוני הרב לי יש

רק אחות אחת שממש לא עושה סימנים של ילדים אפילו חבר אין לה שלא לדבר על חתונה ולבעלי יש אח אחד בן 18 שעכשיו רק התגייס לצבא ואחות בת 10 אז כנראה שלא נראה מהם צאצאים בשנים הקרובות

*שיר

New member
טוב, אם ככה, אז נראה לי שאין ברירה

ואת מוזמנת להעביר אלינו... דרך אגב, גם אני הייתי במשך שנים האחות הקטנה-הסרבנית-שלא-תתחתן-בקרוב-ובטח-שלא-תביא-ילדים...
ואופס... תראו מה קרה לי...

מיכל האח הידד כל הכבוד לך שאת כבר

מתכננת אני לא רואה את עצמי עושה עוד ילדים בטווח הנראה לעין ידי מלאות עם שני הפושטקים הקטנים

anat30g

New member
תלוי מתי

היום אני מעבירה חלק לגיסתי חלק לאחותי וחלק לצדקה... כי ברור לי שהבסטה שלי סגורה לעשר שנים הבאות (יש לי 4 ילדים) ואני לא אשמור בגדים לילד שאולי יהיה ואולי לא... אבל כשהבכור נולד שמרתי לילד השני שהיה ברור לי שיבוא - וכשבאה בת בחלק השתמשתי ובחלק לא... עכשיו עם התאומים כשהמון דברים יש פעמים מאוד נוח לחלק - חצי לגיסתי וחצי לאחותי ושתיהן מקבלות חבילות יפות ולפעמים אפילו זהות בתוכנן - רק בצבעים שונים

נירית1

New member
כשהגדול שלי נולד קיבלתי המון בגדים

מחברה טובה, וכשהיא ילדה החזרתי לה בריבית אח"כ אותם בגדים עברו לבת אחי וכשהתאמות נולדו הבגדים חזרו אלינו עם תוספות. עכשיו אני כבר מכינה חבילה לגיסתי שצריכה ללדת בקיץ.

רז2

New member
כשלא אזדקק יותר לבגדי הילדים

מן הסתם אשמור אותם לאחותי. בגדים שלא נראה לי שתרצה אז לתרומה. בארץ נהגתי לתת שקי בגדים לאתיופים. היינו נוסעים עם שקים ושמים באתר הקרוונים.

טל של 4

New member
אחד היתרונות הבולטים..

בזה שנולדו לי תאומים מספר 3 ו 4 זה שסופי סגרתי את הבסטה. ולכן הכל עובר לגיסתי (שבהריון ראשון עכשיו) ולכמה חברות שביקשו. זה נכון גם לאביזרים כמו סטריליזטור, אמבטית תינוק, סלקלים וכו.... לא שומרת כלום!!!

למעלה