אני החלטתי שגם אם יהיו לי עוד ילדים זה יהיה עוד מספיק זמן כך שאין לי טעם לשמור ואני מתכוונת להעביר את הבגדים כבר עכשיו לחברה טובה שמצפה לתאומות ולך שיר אני מוכנה להעביר בשמחה את הבגדים הגבריים יש לי דברים יפים שבכלל לא הושמשו
רק אחות אחת שממש לא עושה סימנים של ילדים אפילו חבר אין לה שלא לדבר על חתונה ולבעלי יש אח אחד בן 18 שעכשיו רק התגייס לצבא ואחות בת 10 אז כנראה שלא נראה מהם צאצאים בשנים הקרובות
היום אני מעבירה חלק לגיסתי חלק לאחותי וחלק לצדקה... כי ברור לי שהבסטה שלי סגורה לעשר שנים הבאות (יש לי 4 ילדים) ואני לא אשמור בגדים לילד שאולי יהיה ואולי לא... אבל כשהבכור נולד שמרתי לילד השני שהיה ברור לי שיבוא - וכשבאה בת בחלק השתמשתי ובחלק לא... עכשיו עם התאומים כשהמון דברים יש פעמים מאוד נוח לחלק - חצי לגיסתי וחצי לאחותי ושתיהן מקבלות חבילות יפות ולפעמים אפילו זהות בתוכנן - רק בצבעים שונים
מחברה טובה, וכשהיא ילדה החזרתי לה בריבית אח"כ אותם בגדים עברו לבת אחי וכשהתאמות נולדו הבגדים חזרו אלינו עם תוספות. עכשיו אני כבר מכינה חבילה לגיסתי שצריכה ללדת בקיץ.
בזה שנולדו לי תאומים מספר 3 ו 4 זה שסופי סגרתי את הבסטה. ולכן הכל עובר לגיסתי (שבהריון ראשון עכשיו) ולכמה חברות שביקשו. זה נכון גם לאביזרים כמו סטריליזטור, אמבטית תינוק, סלקלים וכו.... לא שומרת כלום!!!