שאלת היום שלי

nonana

New member
שאלת היום שלי ../images/Emo62.gif

אילו יכולתם לבחור בתקופה אחרת או במעמד אחר מה הייתם בוחרים? בידיעה שאתם סוחבים אתכם את כל המשפחה.

nonana

New member
אני הייתי בוחרת לחיות אחרי שנות

העשרים- שזהו תחילת עליית הפמיניזם. והייתי בטוח מעבת אופנה. (אולי אני זו שהייתי ממציאה את החזיה). או לסרוגין לפני מאה חמישים שנה במעמד אריסטוקרטי-עם הנשפים, השמלות וכו". (ומתעלמת לגמרי ממעמד הנשים דא"ז).

טל של 4

New member
מכיוון שאני נורא מפונקת..

בת זקונים...חחח בלי מזגן, מכונת כביסה, אוטו וג´אקוזי היה לי מאוד קשה להסתדר..... אז לה משנה איזו תקופה, העיקר שיהיו לי מספיק משרתים שלא אצטרך לעבוד קשה מדי... האמת שהיום בלי מחשב ואינטרנט גם קשה לי אז אולי באיזה תקופה עתידית נניח עוד 100 שנה....

keren1

New member
NONANA המראה שלנו עובדת

שעות נוספות שוב...... (זה די מפחיד). יש שתי תקופות שאהובות עלי. הראשונה - שנות העשרים העליזות. תקופות ה- ART NOVEAU & ART DECO חולה על תקופה זאת מכל הבחינות. השניה - סוף המאה ה- 19. השמלות המתנפחות, סקארלט או´הרה. בעלי אומר שהוא לא מבין מה אני עושה פה. כנראה חזרתי בגלגול חדש אבל עדין תקועה עם שמרניות והתנהגויות שמתאימות לסוף המאה ה- 19.

nonana

New member
אין כמו שנות העשרים

עם שמלות הצרלסטון. והריקודים והרומנטיקה שבאויר- ואוווו.

אני בוחרת לחיות בדיוק היום אבל !!!!

עם איזה זכיה בלוטו של 20 מיליון שקל שתאפשר לי ולכל בני משפחתי אלה שחיים ואלה שעוד יוולדו בעתיד חיי נוחות בלי דאגות כלכליות הכי ריקני שיש חוץ מזה אני מאוד אוהבת את תקופת המאה ה 18 נשים בשמלות מתנפחות מחוכים וחזה תפוח ונשפים לרוב אבל רק מבחינת המראה ולא בתפיסה בקיצור שיחזירו את האופנה הזו ובקשר לתעסוקה היתי חולמת להיות מעצבת פנים או ארכיטקטית

rotrot

New member
מסכימה עם שרית - זכיה בלוטו

אבל בא לי גם להיות גדולה, בת 60 אחרי שהילדים יצאו מהבית ואני אצא לפנסיה, בלי דאגות כלכליות ומשכנתא... זה הגיל לנוח ולהירגע יחד עם בן הזוג בסבבה.. איזו מוזרה אני הא????

nonana

New member
אם תראי רוטורוט גם אני עניתי כך

בשאלה האחרת לגבי גיל שלחזור אליו

למעלה