שאלת היום שלי

קרן משם

New member
שאלת היום שלי../images/Emo36.gif

ילדים ו---------------->>>רופאים! אתמול בערב הרופא בא אלינו הביתה כדי לראות את ליאור ולהסיר את האיסור כניסה שלה למעון....ישבתי עם ליאור בכורסת טלויזיה ושנדור פתח לרופא את הדלת....<לרופא יש לחלוץ נעליים ומסדרון ארוך לעבור עד שיגיע לסלון> ליאור מיד נכנסה להיסטריה וצרחה לא לא לא לא לא לא ובקושי השתלטתי עליה....כל זאת בא אחרי שהרופא רק אמר ערב טוב והיה בדלת! היא פשוט שמעה את קולו <ואולי הריחה אותו מרחוק חחחח> וזיהתה אותו! לא משנה מה הוא יציע לה היא מסרבת להתקרב אליו בכל תוקף! את מתי וליהיא ניתן לשחד ע"י חותמת על כף היד....את ליאור ממש לא! שלא נדבר על הליכה לקליניקה זה ייאוש וסיפור להזדמנות אחרת... אך זה אצלכם???????????

אצלנו בינתיים אין בעיה, לשירה יש

רופא שעובד במרפאה עצמאית כך שלא מגיעים לקופחת חולים, יש במרפאה במבי , מכונה ששמים שקל וזה מנגן וזז, אז בכל פעם שצריך ללכת לרופא אני אומרת לשירה נלך לדוד רופא ואמא תשים אותך על במבי והיא הולכת בשמחה, היא מאוד אוהבת את הרופא ובכל פעם כשאנחנו נכנסים אליו היא מפלרטטת איתו ועושה לו חיינדלאך. ברור לי שזאת הפעם האחרונה שהחוויה הזאת תהיה נעימה כי אחרי שדיברתי ברור שבפעם הבאה היא תצרח... מה שכן היינו לפני שבועיים בקופת חולים לביקור אצל רופא א.א.ג ואיך שנכנסנו למרפאה היא התחילה לצעוק לא,לא,לא (יותר נכון יו,יו,יו) למזלנו אנחנו לא צריכים לבוא אליו יותר בינתיים.

למעלה