שאלת היום שלי...

טל של 4

New member
שאלת היום שלי...../images/Emo35.gif

ביקיני או שלם???? (בגד ים למי שלא הבין) מה היה פעם מה יהיה השנה??? לכבוד הקיץ שמגיע כתבתי שיר..........

keren1

New member
שלא תגידי שלא מתייחסים....

רק שלם. לפי דעתי האישית יותר סקסי. קצת יותר מסתורי צריך להוריד לגלות ...לא מקבלים הכל פתוח ופרוס לרווחה...
וסליחה אבל איפה השיר

טל של 4

New member
אז ככה

לא כתבתי שיר רק זימרתי לעצמי להלהלהל .... העדפות שלי בבגד ים הן מכנסון קצר (כמו טייץ אבל קצר) וחזיית ביקיני גם אחרי שתי לידות, אבל אחרי השלישית נראה לי שצריך לחפש פיתרון יותר יצירתי...חחחח

rotrot

New member
ביקיני כמובן ../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

אבל הקיץ נראה כ"כ רחוק עם כל האפור בשמיים בחוץ...

*שיר

New member
ביקיני, ביקיני מאז ומעולם...אבל

מי יודע מה יהיה אחרי הלידה?!
בדרך כלל הרבה יותר כיף לי עם ביקיני, חוץ מאשר לשחייה בבריכה (כי הרבה יותר נוח לשחות עם שלם). וחוץ מזה, כרגע לא נראה לי שיש איזשהו בגד ים שלם שיכול להכיל את הבטן שלי

הוי טלוש - אז כמו כל התשובות שלי הן

מתחלקות לחיים שלפני ההריון ולחיים אחריו לפני ההריון שעוד היתי יפה וחטובה לא להאמין אבל זה היה פעם אפילו לא מזמן רק ביקיני היום השנה הראשונה אחרי ההריון נראה לי שאפילו בגד ים שלם זה חוספני מידי אבל אם חייבים אז שלם מאוד ואפילו גופיה מעל מצטערת אבל אני מרגישה שלחשוף את עצמי בים יהיה סכנה לנוכחים

anat30g

New member
תזכירו לי מה זה בקיני????

שמעתי שזה היה אי שעשו בו ניסויים גרעיניים..

קרנושה

New member
אהממממממממ

קצת באיחור אבל תסלחו לי? הממממממ במחשבה ראשונה רציתי לומר-שום דבר! גורנישט! נדא...לא זה ולא זה ולא זה......מה היתה האפשרות השלישית? אבל נזכרתי שקניתי לי לפני כמה שנים שלם עם חצאית כזאת (זה הכל חלק אחד בבגד ים).....כמו של סבתא של סבתא של סבתא......בקיצור.....קרוב למים אני לא נמצאת הרבה....... וכשתראו אותי תבינו למה!!

למעלה