שאלת היום נוספת...

keren1877

New member
שאלת היום נוספת...

מאחר והחלה שנה אזרחית חדשה, מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה הזו ואיפה אתם רואים עצמכם בעוד שנה מהיום? ואני אפתח את השרשור: טוב, אז קודם כל, אני מקווה להיות (סוף סוף) נשואה, לסיים את התואר הראשון בב"ש, ובתקווה להתחיל תואר שני, עדיפות למרכז הארץ... מקווה לרזות את ה-5 קילו המציקים עד לחתונה והכי הכי חשוב- להיות הכי מאושרת עם בעלי (לעתיד) ואולי, אפילו, לגור בדירה משלי ולא בשכירות (למרות שאני לא אופטימית בנושא הזה...)

Hadar p

New member
לנו אני מאחלת...

להמשיך להיות מאושרים ביחד ולהנות כ"כ אחד מהשני! לי אני מאחלת למצוא עבודה חדשה ומספקת ולהתחיל ללמוד! אמן אמן ואמן

גלי ב

New member
ומה אני מאחלת לנו ../images/Emo35.gif

המון שנים של אושר ואהבה כמו עכשיו...
שתמיד נהיה בריאים ומאושרים ושיהיה לנו טוב.
שנצליח בחיים ושנגשים כל מה שנרצה......
ושכל היקרים לנו יהיו בריאים ומאושרים...

שמופית

New member
האיחולים הזוגיים שלי....

שנקבל היתר לבנות את הבית
שיהיה הריון קל ומשעמם ולידה קלה ומהירה
וכמובן תינוקי בריא שהמשרד של תמיר יצליח לשרוד ולצבור לקוחות ויעלו משכורות סופסוף ושנמשיך להיות מאושרים ואוהבים ובריאים
א-מן !

מאי26

New member
השאלה הזאת הזכירה לי ששנינו חשבנו

לעצמנו מה היה לנו בשנת 2002, וגילינו שזו היתה שנה ממש מעולה בחיינו, למרות שהיא היתה שנה קשה מאוד למדינה: נכנסנו לדירה שקנינו (הדירה נקנתה ממש לפני סוף 2001), נישאנו, שנינו עלינו בדרגה בצבא, הקיצר, היתה שנה מוצלחת... ולשנה הבאה? אני מאחלת לעצמנו דבר ראשון שהכל יהיה בסדר ושנהיה בריאים ומרוצים, שהמשפחה שלנו תהיה בריאה וכו´. חוץ מזה אני מקווה שנשפץ את הבית או לפחות רק את המטבח (בתכנון כבר ממזמן ואין לנו כוח) שניסע לחו"ל לפחות פעם אחת ואולי אפילו פעמיים, ואיחול אחד שאני אמביוולנטית לגביו - אולי בפתיחת השנה הבאה כבר נהיה בציפיה לילד משלנו (למי שזוכרת, בעלי מאוד רוצה ילד וכמה שיותר מוקדם, ואני קצת יותר חוששת ופחות נלהבת מהרעיון...) אז אני מקווה בכל מקרה שעד שנה הבאה אני כבר אהיה יותר שלמה עם עצמי בנושא.

אז מה נאחל לנו לשנה הבאה....

קודם כל שנמשיך להיות מאושרים יחד כמו עד עכשיו. שיהיה לי המשך הריון קל ומשעמם , ולידה קלה עם תינוק בריא . שנהיה למשפחה מאושרת. שנהיה הורים טובים . שלירון יצליח בהמשך הקרירה הצבאית. שהעסק שלנו רק ימשיך לצמוח ולגדול . שכל מי שאני מכירה ואוהבת יצליח ויהיה מאושר. והכי חשוב הבריאות.!!! שנה טובה לכולם

איחולים זוגיים זה תמיד טוב...

אז הנה שלי: שיהיה לנו יותר זמן אחד לשני, שנפסיק לרדוף כל הזמן אחרי לימודים ועבודה (זה לא יקרה כנראה...) שיהיו לנו חיי זוגיות מאושרים ושנזכה להגשים את כל חלומותינו. שאני אצליח לשמור על תוצאות הדיאטה שלי, ושנתי לא יתייאש מהלימודים שלו וירצה לחזור לקבע... ובשבילי, להתקבל לתואר שני בב"ש- התפתחותית... זהו להפעם.

ניקול3

New member
שנה אזרחית טובה לכולם ../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif

לנו אני מאחלת...
שמשפחתנו תגדל, ושיצטרף אלינו תינוקי בריא ומתוק
שאהבתנו תמשיך לצמוח
שימיינו יאופיינו באהבה ורגיעה
שנגשים את שאיפותינו
ולא יזיק אם גם כל החלומות יתגשמו

דפי26

New member
מה אני מאחלת לנו