שאלת היגוי הפוך

hmpfy

New member
שאלת היגוי הפוך

ניסיתי לחפש בשרשורים קודמים אך ללא הצלחה למצו את הנושא המדוייק אותו אני מחפש. אז ככה, יש לי חבר שלומד נהיגה כרגע. בשיחה שהייתה לנו העלתי בפניו את נושא ההיגוי ההפוך והפצרתי בו לנסות זאת על האופנוע. בכל מקרה, למה הוא לא ניסה, אני לא יודע, אבל הוא החליט לשאול את המורה שלו. המורה שלו מן הסתם ענה לו שלא קיים דבר כזה.. ( לא יפליא אותי אף אחת מהאפשרויות - שהוא לא יודע, או שהוא פשוט משקר כדי לא להסתבך...) בכל מקרה.. הבחור המוזר קצת.. טוען שהוא רוצה הסבר פיסיקלי לתופעה בכדי שהוא יוכל להאמין לה.. (לנסות על האופנוע ולראות שזה קורה לא מספיק). אז בסופו של דבר.. השאלה היא האם מישהו כאן יכול לתת לי את ההסבר הפיסיקלי הגורם לתופעה הנקראת היגוי הפוך..?

C O L T

New member
אפשר להמציא הסבר אמין לכל שטות

ע"ע NOYFB בפורום, זה הוכיח לא מעט שטויות, ללא קשר למציאות, בצורה אמינה לאנשים פשוטים, הנשמעת מדעית ומדוייקת. ללא קשר למציאות, כמה חבל. לכן במקום לסבך אותו עם הסברים פיזיקליים ובמקום להקשיב למורה נהיגה שהוא מומחה להעברת טסטים, החבר שלך צריך פשוט לנסות. לנסוע במהירות סבירה, להפנות את הגלגל קצת שמאלה והופה - האופנוע יסע ימינה. כידון ימינה והאופנוע נוסע שמאלה. אחרי זה אין צורך בהוכחות נוספות.

למעלה