שאלת החובב

rubber duck

New member
שאלת החובב

בתור חובב וויסקי וותיק שבימים אלו מצייד את הבר הביתי מהם המשקאות שחובה שיהיו בכל בר לדעתכם
נכון להיום הבר מצויד ב : jamson 12 yrs talamore due 12 yrs שיבס בלק לייבל 100 pipers grants j & b רד לייבל דרמבוי irish mist bailys גרנאד מרנייה אדום ליקר שוקולד אמדאוס ברנדי נפוליאון ( אין לי פרטים עליו ) ברנדי נוסף ששמו לא ממש עולה בראשי כרגע וסביר שפיספסתי משקה או שניים מה עוד חסר לדעתכם
שרון

D r a m b u i e

New member
השאלה היא לצורך מה

משקאות נקיים יש לך די והותר. תוסיף רום סביר, טקילה סבירה, וודקה וג'ין, ואתה מסודר גם מבחינת הלבנים. אתה מחפש לצורך הכנת קוקטיילים או סתם לבר נקי? אם לקוקטיילםי אז תארגן לעצמך גם ליקר בננות, ליקר קקאו שקוף, טריפל סק זול, קשאסה מזהו בערך.

rubber duck

New member
אישית אני מחובבי המשקאות הנקיים

אבל מאחר ויש לי חברים רבים שלא ממש אוהבים וויסקי נקי הרי שגם קוקטיילים בתיכנון שרון

night mistress

New member
אני אתן לך רמז...

אני אישית אוהבת אייריש קרים.. לימונצ'לו (תלמד ותכין לבד..) אממממ.. משקאות של בנות וכזה..
והכי חשוב, שיהיה לך בריזר במקרר..

rubber duck

New member
ביליס תמיד יש בבית

ואגב מי אמר משקה של בנות - איירוש קרים זה פשוט משקה טעים לימנצ'לו - בתיכנון ( מחפש מתכון טוב ) בריזר דווקא אין ( אוהב אבל זה יקר לטעמי ) מה שיש הרבה זה בירות מיוחדות יחסית וגם גיניס ( אין כמו אירלנד ) שרון

icom25

New member
שאלה בקשר לקורס ברמנים

אני מאוד רוצה לעשות קורס ברמנים אבל אני אוכל רק אחרי הצבא בגלל בעיה של חוסר זמן. השאלה שלי האם הקורס מומלץ וזה דבר חובה לכל חובב אלכוהול מושבע כמוני למשל ואם כן לאחר הקורס יש השתלמויות נוספות או שחייבים לעבוד בשביל ללמוד דברים חדשים...והאם קורס ברמנים מביא את החניך לרמה גבוה בתחום האלכוהול

D r a m b u i e

New member
יש על זה עשרות שירשורים

תשעים אחוז מהאנשים כאן יגידו לך שכן, תעשה, זה שווה, זה כיף וזה נותן נקודת פתיחה מסודרת וטובה להבנה באלכוהול. אחרי זה? הכל תלוי בך...

rubber duck

New member
הכל עיניין של גישה

את השכלת האלכוהול שלי התחלתי בצבא ( ימי הוודקה ) המשכתי בתקופת יובש ארוכה ( משהו כמו 4 שנים ללא אלכוהול ) ובהמשך בעקבות כמה חברים וטיול שלא ישכח לעולם התאהבתי בווסקי וכל הליקרים שמבוססים עליו אני לא מבין גדול באלכוהלו אבל מה טעים לי אני בהחלט יודע האם ללמוד או לא ללמוד השאלה היא מה המטרה שלך ללמוד אלכוהול במטרה להיות ברמן זה אחלה לעשות קורס קצר בשביל להבין מעט טוב יותר גם נהדר אבל זה לא חובה הכי חשוב זה להנות מהמשקאות שרון

Jack Daniel

New member
לשתות או לא לשתות? ../images/Emo129.gif

זאת השאלה! או שזה היה לחיות או לא לחיות? או אולי הסיבוב הבא על חשבונכם? המלט.

D r a m b u i e

New member
מה זה

וויסקי וכל הליקרים שמבוססים עליו? אני מכיר בדיוק ארבעה. דרמבוי, אייריש מיסט, סאות'רן קומפורט ריזרב,ואייריש קרים... בכל אופן אם אתה מחפש לימונצ'לו, קנה וילה מאסה, זול מאוד יחסית וזה כנראה הלימונצ'לו המסחרי הטוב בעולם.

Jack Daniel

New member
יש יותר דרמבואי יקר...../images/Emo28.gif

צריך לנסוע רחוק כדי לטעום.... קישור מצורף

D r a m b u i e

New member
את חלקם

אני מכיר, וחלק לא מבוטל שלהם ממש לא, אבל תרשה לי להניח שלא לזה התכוון ידידינו... בכל אופן יופי של קישור! יפה ללמוד!

Jack Daniel

New member
אני מת לטעום...

את הליקר קליפות תפוזים מושרות בוויסקי ללא סוכר נשמע טעים ביותר

D r a m b u i e

New member
יש שם

יותר מדי דברים שאני מת לטעום. הגלנפידיך, הליקר על בסיס השיבאס, יותר מדי דברים. פשוט קישור נפלא כמו שאמרתי!

Jack Daniel

New member
אגב דרמבואי...

מה שמך האמיתי, זה טיפשי שאני קורא לך כך בדקת את ה A-Z MALTS דף הביית של האתר וויסקים בני 60 ואיזה קוניאקים בני 80....גן עדן לשמו.

night mistress

New member
מיי ניימ איז דראמ...דראמ-בויי...../images/Emo11.gif

>לא יכלתי לשלוט בעצמי..<

למעלה