שאלת הדרכה

נעם34

New member
שאלת הדרכה

קיבלתי יומיים הדרכה מהפיקוח (מקווה לקבל עוד השנה המנהלת החדשה כל כך מזעזעת שפשוט יותר בריא לא להיות שם כבר לא אכפת לי שארוויח הרבה פחות ), שאר השעות שלי הן באופק חדש - מאחר והמשכורת תהיה מפוצלת בין עולם ישן לאופק אני אמורה להשתלם גם וגם? כשעושים לי המרה חוזרת לעולם הישן כל ההשתלמויות שנצברו באופק מוכרות? השתלמויות שאני לוקחת באופק כרגע יהיו מוכרות לגמול גם בעולם הישן?
אם וכאשר אצליח לקבל ארבעה ימי הדרכה כמה שעות אני חייבת ללמד ?

וסתם שתהיו בעניינים מה זה מנהל מזעזע - הילדים שלי היו מאושפזים , היא קיבלה ממני הודעה ב ס.מ.ס בערב על אישפוז . היא ניסתה להעלות אותי לשימוע בפיקוח כי לא דאגתי לעצמי למילוי מקום למחרת והשארתי כיתה בלי מורה , אני לא מדברת על זה שהיא לא התעניינה אפילו בטעות מה שלומנו ואם הכל בסדר.

תודה לעונים.

אופק והדרכה

אם את מעוניינת לעבוד מעל משרה בלי יום חופשי זה שונה מאחוז המשרה עם יום חופשי.
כל יום הדרכה כמדומני זה 16% - 1/6 משרה
16*4= 64% . את צריכה להוסיף 1/3 משרה בבית הספר - יומיים של עבודה .

לגבי ההשתלמויות - עושים לך המרה הפוכה בדרך כלשהי. בכל מקרה המשכורת נמוכה בהדרכה (עדיין לא ברור לי מדוע מסכימים מורים לעבוד תמורת תשלום אפסי עם המון אחריות), חייבים לעבוד גם בחופשים, לא משלמים עבור נסיעות בפועל שאת עושה.
הייתי מדריכה שנתיים וברחתי. מאז כל שנה מציעים לי ואני מסרבת.
אני מרוויחה יותר ב 92% משרה כמורה מאשר למעלה מ100% בהדרכה.

מידע לגבי הדרכה - זכויותיך באתר הס' המורים .
http://www.dmag.co.il/pub/histadrut/urights15/index.html

נעם34

New member
המצב בבית הספר עגום במיוחד

זו הדרך היחידה לצאת משם כרגע .

ואני נהנית מההדרכה למרות שהתשלום עלוב והתנאים לא משהו.

אז תצאי להדרכה

אצלי נפלא בבית הספר, המנהל איש מדהים ומעריך ואצלי העניין הוא שיקול של רווח והפסד כלכלי בלבד.

הדרכה

המשכורת בהדרגה. בגלל גמול ההדרכה המתחיל ב43 אחוזים ועולה עד 70.5 אחוזים אינה נמוכה יותר. לעבודה בהדרכה יש יתרונות נוספים כמו גיוון ובעקבות זה הקטנת השחיקה. הדרכה יכולה להיות גם קרש קפיצה לפיקוח. ארבעה ימי הדרכה הם אכן שני שליש משרה. אי אפשר לעבוד בהדרכה בלי לפחות שליש משרה בהוראה בפועל. הבעיה העיקרית בהדרכה היא העדר קביעות. אשר לגדולי השתלמות יש להקפיד להשתלם בהשתלמויות המוכרות בשני אפיקי העבודה. יש לעדכן את גמולי ההשתלמות של העולם הישן כשחוזרים לעבוד במסגרת זו.

נעם34

New member
תודה על תשובתך

מה זאת אומרת יש לעדכן את גמולי ההשתלמות ?
מי עושה את זה ? ואיך אני יודעת שעשו זאת?

למעלה