שאלת הדף

פרשים...../images/Emo185.gif

לפי מה שאני יודעת רוב הפרשים הם אנשים מבוגרים שממש לא הגיעו לתפקיד כי הם יודעים לרכב או כי יש להם רקע בנושא... להיפך- לוקחים ליחידה אנשים שהם חסרי ידע ברכיבה וככה בעצם מעצבים אותם לפי הצרכים של המשטרה- בונים להם יציבה מאוד חזקה -למה לוקחים אנשים חסרי ידע- כדי שלא יבוא רוכב אינגליש\ווסטרן -שכבר גיבש לעצמו את הרכיבה שלו,הסגנון שלו.... גם אני לפני שהתגייסתי חשבתי רק על יחידת הפרשים ועל עוקץ(היחידה עם הכלבים בצבא).... ב-2 המקרים זה מקומות שקשה להגיע אליהם,ואם בדרך נופלים אז מגיעים למקומות לא הכי נחמדים...נשארים בתפקידים שלאו דווקא תהיו מרוצים מהם...עדיף להתגייס למשהו אחר שאתם רוצים ורק אז לנסות לפלס ליחידות האלה את הדרך....

ben247

New member
זה לא נכון לומר שרק אנשים לא מנוסים מתקבלים

קודם כל כדי להגיע ליחידת הפרשים את צריכה להתגייס למשטרה אחרי הקורס שוטרים שאת תעשי את יכולה לבקש להגיע לפרשים ועם יש לך תעודות שמראות שבאמת רכבת או תעודת מדריך או עוזר מדריך אז זה יעזור לך מאוד להגיע עכשיו ליחידה הזו בדרך כלל מגיעים אנשים עם וותק מסויים במשטרה אבל גם עם הם לא מנוסעים עושים להם איזו שהיא הכשרה בסיסית והמפתח להתקבל לשם באמת זה עם יש לך הוכחות לא המלצות כי זה לא יעזור את צריכה להראות את זה לאנשים המתאימים שיש במשטרה כל מיני קציני מיון או משהו כזה אני לא יודע איך זה במשטרה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifעונה אחרי בירור

גם אני מאוד התעניינתי בנושא לפני שהתגייסתי, בזמן השרות הצבאי עם קשרים טובים תוכלי להגיע ליחידת פרשים וגם זה אומר שתהיי סייסת ומדריכה ולא רוכבת, חשוב שתדעי, רק אחרי שתסיימי שרות סדיר תוכלי לעבור לרכיבה, אף אחד לא מבטיח את זה.. אני כרגע בברורים בנוגע לגיוס ליחידת פרשים של המשטרה, אתמול במקרה הם היו פה בגלל חגיגות היין בראשון והמסלול הוא כזה, את מתגייסת למשטרה, עושה קורס שוטרים חצי שנה, מסיימת ועולה לסיורים כמו כל השוטרים. מלכתחילה מבקשת להגיע ליחידה וכשמתפנה תקן, אם את מתאימה, ואם אין העדפות קודמות (שוב, לא מבטיחים לך כלום) אז את מגיעה.. אני יודעת שאצלי באזור יש יחידה אחת והיא בהרצליה, יש שם 12 פרשים, לפי חישוב שלי הסיכוי שלי להגיע לשם קלוש, בגלל זה די ירד לי מזה אבל אני לא אוותר סביר להניח שאנסה להגיע לשם אחרי צבא וטיול והכל.. בהצלחה
אם יש לך שאלות בנושא את מוזמנת לשאול במסרים גם :)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאגב, כמוש סתיו אמרה יש דברים

שצריך לקחת בחשבון.. זאת לא עבודה קלה, את עושה עבודה שצריך בשבילה חוזק נפשי גדול.. אתמול הם נתנו לי דוגמאות שבאמת עצרתי את עצמי ושאלתי אם אני מסוגלת אבל אז הבנתי שזה בול בשבילי.. אני אוהבת דברים כאלה, השאלה מה איתך, תחשבי על זה..

peligrosa1

New member
אני מכירה את היחידה הצפונית אישית

צער לי לאכזב אבל בלי פרוטקציה חזקה מאוד "לעם ה פשוט" אין סיכוי להתקבל הכל "מסודר" שם יפה מאוד.

שירלי317

New member
האמת

שמסתבר שיש לי פה ושם פרוטקציות.. אז אולי זה בכל זאת יסתדר (שימושי שאמא שוטרת
) בכל אופן, תודה לכולכם על התגובות. :]

drayfuss

New member
רכיבה טיפולית

שלום לכולכם , אני מתעניינת בלימודי רכיבה טיפולית , אני באה מרקע של טיפול ולא של רכיבה אבל מאמינה מאודבקשר הזה של הסוס והאדם. האם משהו/י יכול לתת לי פרטים בעניין ? בררתי בבי"ס "סוסים ואנשים" אך אני לא יודעת מה המוניטין שלהם . משהו מכיר מקומות מומלצים ללמוד בהם? משהו יכול להגיד לי אם קיימת עבודב בזה לאחר הלימודים(כשנתיין וחצי) תודה רבה ושבוע נפלא אוסנת

תםטםOHIO

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo142.gif

היי אוסנת, היה כאן דיון לפני חודש בנושא שבו השתתפו נציגי המכללה סוסים ואנשים, את מוזמנת למצוא אותו בטאגליינס תחת השם מרתון מכללות. שאלתך נשאלת כאן תדיר, ולכן אעביר אותה בהמשך תחת ההודעה - "שאלות הדף" בברכה, מנהלת הפורום, ליאת

you3590

New member
שאלה בבקשר לרכישת סוסים

אני מעוניינת לרכוש סוס. שמעתי שהוא עצמו מגיע למחירים סבירים אבל האחזקה שלו מאוד יקרה. כמה בערך טווח המחירים של אחזקת סוס בחוות סוסים לחודש?

תםטםOHIO

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

שלום, יש הודעות מפורטות על כל נושא קניית סוס במנוע חיפוש - ראי כאן למשל בהודעות בשרשור ובקישורים. שאלתך נשאלת כאן תדיר, ולכן אעביר אותה בהמשך תחת ההודעה - "שאלות הדף" בברכה, מנהלת הפורום, ליאת

NetGangsta

New member
מבקש המלצותיכם לטיול סוסים זוגי

אהלן שמעתי שיש הרבה חוות שעושות טיולים זוגיים פרטיים. רציתי לשאול כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם זה באמת נחמד ורמנטי כמו שזה נשמע? 2. האם יש מקומות שניתן לעשות את זה בשעות הערב? 3. עד כמה זה מבודד מאנשים/מהמדריך? 4. האם אתם מכיר מקום שאתם ממליצים עליו שהוא גם במחיר סביר? (סביר זה בסביבות ה-400 ש"ח). תודה מראש על כל תשובה...

למעלה