שאלת הגודל

dirk digler

New member
שאלת הגודל

ככל שאני שוכב עים יותר ויותר נשים אני נוכח לדעת עד כמה הגודל כן משחק תפקיד ועד כמה שכל זיבולי השכל של "הגודל לא קובע "הם שטויות,מכיוון שנוכחתי בתגובה אחת ונפוצה של נשים למראה איבר גדול וזקור,והיא שחרור מעצורים(אים כי יש מקרים של רתיעה).הייתי עים בנות שאפילו הודו בפניי שהן עושות איתי דברים שבדרך כלל הן לא עושות,ואפילו משהי שסיפרה שהיא נוהגת לנסות ולאמוד את גודל האיבר של הבחור לפי הבליטה במכנסיים(טפשי...).אני אשמח לשמוע מנשים (וגם מגברים)אים הרושם שלי נכון או שפשוט התנסתי עים נשים יוצאות דופן.

ביגבן

New member
תשמע יכולת לכתוב בפשטות

שיש לך כלי גדול....וזה סבבה אבל מה זו לך כל ההתפלספות.... אני שמעתי מכמה חברות טובות על כל מיני בעלי כלים נחותים בגודלם קצרצרים משהו בעלי אורך השהיה ארוך מכל זרג שתוכל להציג בפורום זה. לעומת זה לא שמעתי על הרבה בנות שדחו אותי בגלל הגודל (בגלל נפח השכל אולי...)

dirk digler

New member
תשמע אני מבין

למה בחורות דחו אותך בגלל נפח השכל.אתה לחלוטין לא הבנת את מה שניסיתי להגיד.רציתי לאמר שכל הקטע שאמרים שגברים מתעסקים בגודל האיבר שלהם לשווא הוא לא נכון כי זין גדול בעצם באמת חשוב לבחורות ,זה לא שזה הדבר הכי חשוב להן אבל פגשתי מספיק בנות שצחקו על הזין הקטן של החבר הקודם שלהן.

למעלה