שאלת הבתולה...

white star

New member
שאלת הבתולה...

טוב היום החלטתי פעם ראשונה שאני יוצא למועדון של גייז... השאלה שלי אם יש כללים מסויימים להתחיל עם מישהו או סתם לחייך ולהתחיל לדבר איתו? יאללה מחכה לתשובה(ות) שלכם

גלעד יא

New member
אין כללים

תעשה מה שאתה מרגיש באותו רגע. אם בא לך לחייך, לקרוץ, לצבוט את התחת (תזהר שלאיצבטו חזרה
) - תעשה את זה. אם מישהו ייגש אליך ויעשה אחד מאותם דברים (ושוב, להזהר מצביטות בתחת) - תגיד איך שאתה מרגיש. אומנם סותר את הכותרת, אבל יש כלל אחד - תמיד, אבל תמיד להשתמש בקונדום. האם המסיבה שאתה מגיע אליה היא במועדון התיאטרון ביפו? זאת, לפי דעתי כמובן, המסיבה המומלצת היום לתושבי גוש דן. תהייה טוב

white star

New member
ת´אמת אני מתכנן על הורג´ין

כל כך טורחים לייחצן אותו בא לי לבדוק מה הולך שם

justme17

New member
מתוק תהנה!!!!

חבל לך על הזמן אם אתה לא מספר מחר חוויות!!

white star

New member
המסיבה...

נו טוב הייתי זה היה די נחמד אבל כרגיל אני עם השטויות שלי לא היה לי אומץ להתחיל עם אף אחד... :( אבל המוזיקה היתה טובה ונהניתי עם ידיד שבאתי איתו לשם אולי בעתיד יהיה לי אומץ

merman

New member
יפה! גם רומא לא נבנתה ביום אחד

וגם מסע של אלף מייל מתחיל בצעד אחד, וכדי להכין עוגה צריך קודם לקנות ביצים ו... נראה לי שהעברתי את המסר שלי...

גלעד יא

New member
ביצים? בעוגה?!?

למה אף אחד לא מספר לי שום דבר... אם אנחנו מדברים על מסיבות - אתמול הלכתי למועדון התיאטרון לליין ששמו "פופ רינג" והוא מתקיים פעם בחודש. המסיבות ידועות במוזיקה טובה, אנשים איכותיים ושתמיד יש מקום לרקוד. אני חושב שאתמול נשברו כמעט כל החוקים. הגעתי עם בערך 10 חברים, ומן ההתחלה היה צפוף, אבל חצי שעה מאוחר יותר היה כל כך צפוף, שכל תזוזה הכריחה מריחת KY. המוזיקה היה סבירה, אבל זה לא משנה אם אי אפשר לרקוד. באיזה שהוא שלב השמיעו את YES של אמבר (השיר שלי ושל לירון). רקדתי (או ניסיתי) קצת, ואבל התחלתי להתגעגע לחבר שלי ששלח אותי לשדה הקרב לבד. בסביבות 3 לפנות בוקר קיפלנו את עצמנו למכונית, נסיעה קצרה לאבולעפיה (סמבוסק עם הכל. היה טעים) ומשם הביתה. למרות הכל היה חביב, מפני שהגעתי עם החברים שלי שאני אוהב. כמה הערות: על מנת שאמשיך להגיע לשם צריך להיות פחות צפוף צריכים להיות יותר שירים של קיילי ואמבר והחבר שלי צריך להראות נוכחות. שבת שלום ותהיו טובים

לירונר

New member
ואני מוחה ../images/Emo70.gif

השיר שלנו הוא amber - yes ~hq2 mix הארוך (9.36 דקות) עם הקטע ה-ה-י-ס-ט-ר-י של הדרבוקות (דקה ו11 שניות
)

גלעד יא

New member
המחאה נדחתה על הסף!!!

מאיפה אתה יודע איזו גרסה השמיעו אתמול במועדון? ואם בגירסאות עסקינן - הורד נא את השיר הבא: להקת DREAM, שם השיר HE LOVES U NOT. יש גירסה של HQ2 משהימה. אני מכיר את גירסת הכמעט ארבע דקות, אבל ידוע שיש גם גירסת 9 דקות בקירוב. אני יודע שזה שיר קצת ישן, אבל בכל זאת רוצה לשמוע תגובה!!!

לירונר

New member
אמרת "amber - yes" בלבד...

לא משנה מה היה במועדון, מה שמשנה הוא מה שאנחנו אוהבים. חוץ מאחד את השני...
(*משפט זה לא היה מיועד לאמילי, אם היא קראה אותו בכל זאת - תדעו שהיא מקיאה בדלת פתוחה
*)

merman

New member
אוווו... האם אני שומע כינורות,

ציוצי ציפורים, שקיעות מרהיבות, ריח יסמין, נרות צפים, שמנים ארומטיים, שוקולדים יקרים, פרחים אדומים, יהלומים על קטיפה ושאר מיני עזרים רומנטיים??? סתם, סתם, אתם חמודים!

למעלה