שאלת הבוקר שלי

שאלת הבוקר שלי ../images/Emo185.gif

שוב בוקר אור, האם זו רק אני או שמא גם למישהי מכן היתה משאלת לב והיא לחיות בתקופתו של מייק וליצור עימו קשר משמעותי ואולי אף למנוע את האובדן הנורא ? אני חייבת לציין שעד לא מזמן ראיתי בהערצה ובאהבה העצומה שאני מרגישה כלפי מייק איזה מין משהו פרטי-אישי ויש לומר אף בלעדי. כלומר תמיד הייתי מודעת לכך שיש לו אלפי ואף מאות אלפי מעריצים/ות אך בכל זאת כמו כל מעריץ נאמן אתה תמיד חושב שאתה אוהב הכי הכי ואתה הכי מיוחד מכולם... האמת היא שעברתי חוויות רוחניות גבוהות ביותר מאז הכרותי עם מייק, כפי שסיפרתי בתחילת ביקורי בפורום זה... לפני שנים רבות שמעתי מישהי שדיברה ב-TV ואמרה שגם לה היו רצונות וחלומות להתחתן עם מייק ואמרה שזה נפוץ בקרב המעריצות, האמנם ?? MIKE BRANT FOREVER

M i k e s F a n

New member
בוקר טוב אלונה ../images/Emo13.gif

מה שלומך מתוקתי? אני חושבת שחלק מההערצה למישהו, הוא גם מין רצון בלב להיות איתו, "להתחתן" איתו, זה מין רצון כזה של בנות חולמניות. כמובן שכרגע זה דיי מגוחך לנו הבנות לדמיין דבר שכזה. אבל פעם זה היה סביר כשהוא עוד היה בחיים. אני לפעמים חושבת לעצמי "יאללה למה לא נולדתי בתקופה של שנות ה- 70'? הייתי עושה הכל בשביל מייק, נותנת לו את חיי רק שלא יעשה דבר שכזה זוועתי לעצמו". מה איתכם חברייה? מה במחשבותיכם?

גם אני הייתי מתחתן איתו...../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח מה אני יעשה אתן פותחות פה נושאים רק של בנות1!

Duvdevan Girl

New member
חחחחחח

אממ.... ווואו... זה מזכיר לי את עצמי בכיתה ו', הערצתי את ווסטלייף ורציתי להתחתן איתם .. זה באמת מחשבות של ילדות חמודות ותמימות.. אבל אף פעם לא חשבתי להתחתן עם מייק כי הוא מת. אבל הייתי שמחה אם היה באפשרותי לפגוד אותו ולדבר איתו פנים מול פנים אם היו ממציאים איזו מכונת זמן.

qui saura

New member
כל אחד היה רוצה להיות בשנות ה70

עם המוזיקה,האופנה,ההווי התמים שנעלם,שמחת החיים וכמובן פגישת האלילים פנים מול פנים. אבל אולי כמו שארקי איינשטיין שר:זה לא בדיוק געגוע סתם נעים להיזכר. לדעתי זה לא זיכרון כי לא הייתי באותה תקופה אבל אני ונראה לי שעוד כמה מנסים להתרפק בנסיון לשחזר את העבר על ידי מוזיקה,קריאת חומרים על אותן שנים וכו'.

למעלה