שאלת הבהרה...

poogi27

New member
שאלת הבהרה...

האם יש כאן אנשים שרואים את הפרקים האלה בפעם הראשונה הכוונה לשידורים בערוץ 3? לא, באמת אתם לא יודעים מה קורה בהמשך? צריכה לדעת ! לתומי חשבתי שכולכם מעריצים כבר שנים כמוני.. טוב תמיד אתה עיוור לשונים ממך.

elirano

New member
אני גם פעם ראשונה....../images/Emo132.gif

אני לא ידעתי על קיומה של הסדרה עד לפני שהגיעה לערוץ 3... אבל עכשיו? כל יום אני רואה... ולא מחסיר

poogi27

New member
טוב אז עוד צפויים לכם הרבה דברים

נחמדים יותר ונחמדים פחות... ותלכו לאתר הרשמי של הסדרה רק אם אתם רוצים להרוס לעצמכם ...

mor kutcher

New member
גם אני רואה בפעם הראשונה!!!

כשזה היה פעם בערוץ 3 בערב וגם בערוץ 2, הייתי רואה אבל לעיתים ממש רחוקות....כמעט אף פעם...עכשיו התמכרתי ואני לא מפספסתתתתתת!!!!

mor kutcher

New member
האמת היא שגם לא ראיתי...

ממש מההתחלה בערוץ 3,ראיתי מהפרק שהם מצאו חבית בירה-בערך פרק חמישי... אבל אני מורידה את הפרקים שהפסדתי ומשלימה!

Better Man

New member
אני כבר סיימתי את העונה החמישית :)

ממתין לעוד 4 חודשים, שתתחיל השישית בארה''ב ובאמת יהיו דברים מפתיעים, במיוחד הדקה האחרונה של פרק סיום העונה החמישית. וכן, גם אני מעריץ וותיק, ראיתי את הסדרה ממש מהפרק הראשון ,לפני 4 שנים בערוץ 2.

MrJacKasS

New member
אני רואה בפעם הראשונה...

אבל אני חי על ספוילרים
אז למי שיש ספוילר עסיסי, נא לרשום (ולא לשכוח לסמן כמובן
)

the cookie girl

New member
אני צופה בפעם הראשונה...

הכרתי את השם וידעתי שזה משודר באיזה ערוץ (2 זה ערוץ נידח מבחינתי) אבל רק בערוץ 3 התחלתי לראות... אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו לענות לי על 3 שאלות: 1.ממתי הסדרה משודרת הערוץ 3
אני ממש לא יודעת מתי התחלתי לצפות... 2.מה מספר העונה שמשודרת עכשיו
3.על מה היה הפרק הראשון

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif../images/Emo170.gif

אני בוכרת שזה היה בערוץ 2 ואז אח שלי ראה את זה אבל לא ממש התלהבתי עכשיו ניסיתי לראות את זה בערוץ 3 וזאת סידרה ממש פצצתית!

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif../images/Emo170.gif

בוכרת=זוכרת וכשאמרתי שניסיתי עכשיו זאת אומרת בערך כשהסדרה התחילה

Kryptonite

New member
אהם... ממתישהו בפבוראר../images/Emo168.gif

אם אני לא טועה. אם את רוצה, אני יכול לברר לך תאריך. כמו שרשום בכל שרשור פרק, אנחנו נמצאים בעונה השנייה. אתמול שודר הפרק ה16, בעונה השנייה, בגלל זה כתוב 216. זה קיצור.
הפרק הראשון היה פרק חביב, לא היה בו משהו מיוחד - הפרק התחיל כשהייתה מסיבה אצל אריק (שאבא שלו עשה, לא הוא) והם רצו שהוא ייגנוב להם בירה או משהו...
ואז הוא קיבל את המכונית (שדי נעלמה בעונה השנייה, לא?
) והוא ודונה התנשקו בפעם הראשונה (בערך) בסוף הפרק.

LoveToy

New member
גמאני פעם ראשונה. :)

יכולתי לראות את זה בעוד מקומות.. איפה זה היה? בסטאר וורלד אבל לויכולתי לסבול את ההפסקות כל חמש דקות, ו.. בערוץ 22 היה? לוזוכרת.. אבל אם כן - עוד פעם, הערוצים הממוסחרים האלה הורגים אותי. :\ ערוץ שלוש רולזזזזז! :)

עלפית

New member
אני מכורה עוד מהימים ההם../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

כשהסדרה הייתה משודרת בערוץ שתיים שהתעלל בה בלי בושה. כל פעם העביר שעה, הפסיק באמצע עונות ואז התחיל אותן שוב בלי להזהיר מראש, או פתאום התחיל לשדר כל יום במקום פעם בשבוע.... היית צריך הרבה מזל בשביל לעקוב אחרי הפרקים.
ונוראאאא שמחתי כשגיליתי שערוץ שלוש יתחיל לשדר אותה. למען האמת, אני ממש שמחה על הסכסוך עם וורנר, שבלעדיו לא היו משדרים את הסדרה.*נסקלת*

Queen From Mars

New member
לי זו פעם ראשונה בערך

למרות שידעתי שהיא קיימת ושידרו אותה בערוץ 1 או 2... אף פעם לא הצלחתי לעקוב אחרי הלוח משדרים שלהם... בשביל זה יש את ערוץ 3

למעלה