שאלת הבהרה

izabell1980

New member
שאלת הבהרה../images/Emo140.gif

שאלתי היא מהיכן האמונה בקלפים ובכוחם? זה לא שאני מזלזלת אבל אני מנסה להבין מה עומד מאחורי הקלפים וכוח החיזוי הזה? האם הקלפים באמת יכולים להגיד לי מה צפוי לי בעתיד? אני יודעת שזה עניין של אמונה אבל מאחורי כל דבר ודאי שיש הסבר ומעניין אותי מה ההסבר של זה... כעקרון נכנסתי לזה קצת עכשיו ובת דודה שלי פתחה לי בקלפים ואמרה לי עתידות למינהם... תודה רבה מראש!!!!!!!!!

אמונה ביכולת הקלפים

בוקר טוב לך האמונה שלי בקלפים וביכולת שלהם נובעת מניסיון ארוך מחד ומהיכרות עמוקה איתם מאידך. בקלפים יש עומק ועושר של הרבה מעבר לסתם תמונה. עם הזמן כאשר הקלפים מוכיחים לי שוב ושוב את היכולת שלי לקרוא בהם האמונה בהחלט נוצרת חשוב לי לציין שאני בד"כ לא קוראת עתידות בקלפים אלא מקבלת מהם ייעוץ כזה או אחר, בודקת פוטנציאל והכוונה. מכאן שהכל צפוי והרשות נתונה. גם אם הקלפים יגלו לי דבר מה נכון הבחירה תמיד תהא שלי. אמונה בהחלט יש אבל היא לא עיוורת.

שאלתך נובעת מחוסר ידיעה

"שאלתי היא מהיכן האמונה בקלפים ובכוחם?" אני לא מאמין בקלפים, לדעתי אין בהם כוחות. אני מאמין שבאמצעות הקלפים, הקורא יכול לראות דברים בצורה אחרת ולפתח אצלו מיומנות של חיזוי ויכולת התנבאות. זה סוג של תקשור עם המדריך הרוחני של הקורא, או עם התת מודע (אולי הקולקטיבי). את תרצה זה סוג של תקשור עם ישויות רוחניות שעוזרות לראות דברים צפויים ושאינם צפויים. יש בזה תמיד ראיית כיוונים לעתיד והדרכה אך העתיד נותר בידי השואל המקבל את המסרים. האמונה היא בקורא והכוח הוא בידי הקורא. אף פעם לא חשבתי כי יש בקלפים כוח או שצריך להאמין בהם. הם כלי בלבד, כל אחד יכול ללמוד להשתמש בו. הכישרון הוא יעשה את הקורא לטוב יותר או פחות. אוהב מיקי

dmmr

New member
מסכימה עם מיקי

הרבה פעמים שואלים אותי האם אני מאמינה בקלפים ותמיד תשובתי היא אחת. אני מאמינה בעצמי וביכולת שלי להשתמש בקלפים ככלי ,כקיצור דרך למשהו שאולי הייתי מגיעה אליו אחרת רק בדרך ארוכה יותר. הקלפים הם כלי עבודה לטיפול ולייעוץ שאני עושה. בעיניי אין הרבה הבדל מללכת לכל סוג אחר של טיפול (ואני באה מתחום הפסיכולוגיה הקלינית). כמו שכל אומן יכול להשתמש בחומרים שונים כדי לבטא את עצמו. יש הרבה שיטות להגיע לאותה מטרה...

למעלה