שאלת דקא

מצב
הנושא נעול.
שאלת דקא

שאלת דקא
היום מתחילה להזריק (0.1) האם כדאי לחמם קצת האמפולה בצאתה מהמקרר? משהו נוסף שאני צריכה לדעת?

אמאלה2

New member
כן כן!

שאלת דקא
היום מתחילה להזריק (0.1) האם כדאי לחמם קצת האמפולה בצאתה מהמקרר? משהו נוסף שאני צריכה לדעת?
כן כן!
אני מוציאה מהמקרר כמה דקות לפני ההזרקה או משפשפת קלות בין הידיים. זה הרבה פחות שורף ככה. טיפ שקיבלתי מהאחות.

בטח לחמם

שאלת דקא
בטח לחמם
זה נורא קר
, אז לשים קצת בחזיה להוציא את הפקק האפור ולהזריק. משהו נוסף שאת צריכה לדעת ? אולי שזה הטיפול המנצח !!! בהצלחה רבה

אני מעולם לא חיממתי

שאלת דקא
אני מעולם לא חיממתי
אולי מכיוון שהדקא מגיע כבר כל כך יפה ומוכן להזרקה. לא הרגשתי שום הבדל בהזרקה בין הדקא הקר, לבין הדיפרלין. העיקר שתצליחי!

האחות מספרת לי בדיחה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלת דקא
האחות מספרת לי בדיחה

והבדיחה שהיא סיפרה לי בפעם האחרונה ששכבתי על הטוסיק והיא ראתה את החוטיני שלי: " פעם היו צריכים לפתוח את התחתון בכדי לראות את הטוסיק, היום צריך לפתוח את הטוסיק בכדי למצוא את התחתון". זה בטוח מחמם אותי ולא שורף לי כלום. בהצלחה ממוש. ושנשמע בשורות טובות בע"ה.

דא2

New member
שאלה בנושא חימום דקא..

האחות מספרת לי בדיחה

והבדיחה שהיא סיפרה לי בפעם האחרונה ששכבתי על הטוסיק והיא ראתה את החוטיני שלי: " פעם היו צריכים לפתוח את התחתון בכדי לראות את הטוסיק, היום צריך לפתוח את הטוסיק בכדי למצוא את התחתון". זה בטוח מחמם אותי ולא שורף לי כלום. בהצלחה ממוש. ושנשמע בשורות טובות בע"ה.
שאלה בנושא חימום דקא..
הרי אני שומרת על הדקא במקרר. האם זה לא פוגע באיכותה כשמחממים אותה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האחות מספרת לי בדיחה

MIF2004

New member
הי דארא

שאלת דקא
הי דארא
ואללה - מעולם לא ידעתי על הפטנט הזה, שווה לנסות!!! מה שכן אמרו לי ועזר לי זה לשים קצת קרח על מקום ההזרקה כמה דקות לפני, זה מאלחש ועבד אצלי יופי, אז נראה לי שאם תשלבי בין השניים זה יכול ממש להוריד את ה"בעירה" של הזרקת הדקא... בהצלחה !!!! מחזיקה לך אצבעות

מצב
הנושא נעול.
למעלה