שאלת דפש מוד

Kosh21

New member
שאלת דפש מוד

תמיד כשמדברים על כל השירים הנהדרים של דפש מוד,אף אחד לא מזכיר אף פעם את השיר הענק Get the balance right?? זה שיר ענק! אני יכול לשמוע אותו כל הזמן ולא ימאס לי..במיוחד את הגירסה הארוכה שלו.אני אפילו אוהב את את השיר הזה יותר מהלהיטים הגדולים האחרים שלהם..לא חסרים כאלה,כמו שאתם יודעים.ואגב,מה דעתכם על השירים Puppets,Ice Machine,ו-Nothing to fear האינסטרומנטלי? סתם מעניין אותי לשמוע דעות של מעריצי דפש מוד על השירים הספציפיים האלה,אני מת עליהם גם,כמעט כמו Get the balance right..

Ice machinE

New member
זה אומר לך משהו? ../images/Emo163.gif ../images/Emo26.gif

לא סתם קראתי לעצמי ככה. זה אחד השירים האהובים עלי שלהם. וכמובן הוא מהאלבום שאני חושב שהוא הכי טוב שלהם, speak & spell אז מן הסתם אני גם אוהב את puppets. את GTBR אני גם אוהב למרות שהוא טיפה יותר חנוק משאר השירים שלהם אבל הוא עדיין שיר מעולה. עוד שירים שלהם שאני ממש אוהב: my secret garden fools kaleid (למרות שהוא אניסטרומנטלי) but not tonight flexible יש עוד מלא אבל אלה בין הראשונים.

שמש27

New member
וזה ? ../images/Emo13.gif

תת-שירשור (תתחיל לקרוא מהסוף של ההודעה שננתי לך, והלאה).
שיר מצוין.

Kosh21

New member
ךמה התכוונת כשאמרת שהשיר "חנוק"?

שהוא לא יצירתי? חנקו בו את המילים/נגינה?

Ice machinE

New member
הסבר לפי אבן שושן ../images/Emo163.gif

חנוק - טחון, לעוס, over played, כמו enjoy the silence רק פחות. הלוואי ותחנה מסויימת הייתה שמה אותו בכמות שהיא שמה 4 שירים אחרים של DM אבל בשבילי הוא עדיין חנוק

שמש27

New member
דוקא את ETS אני עוד מסוגל לשמוע

ה"חנוק" באמת אצלי זה דוקא JCGE... (בפה, בתחת...) אבל אם כבר פתחתם את "מעיין הדפש מוד", הלוא הוא מעיין מים חיים ושופעים כל טוב, הנה עוד שיר שאני ממש ממש אוהב - במיוחד בגרסת הסינגל, השונה לגמרי מגרסת התקליט ה"רגועה" יותר - ובמיוחד אני מטורף על ליין הבאס ה"מוקפץ" בגרסה הזאת... אני נזהר לא לשים את השיר הזה בגרסה הזאת כשאני מסיע טרמפיסטים צעירים וחיילים - זה תמיד נגמר בזה שאני נותן להם את הדיסק מתנה...
שיר גדול !!!
Stangelove - Single Version (Arranged By Shemesh27) Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me Will you take the pain I will give to you Again and again And will you return it There'll be times When my crimes Will seem almost unforgivable I give in to sin Because you have to make this life livable But when you think I've had enough From your sea of love I'll take more than another riverful And I'll make it all worthwhile I'll make your heart smile Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me Will you take the pain I will give to you Again and again And will you return it There'll be days When I stray I may appear to be Constantly out of reach I give in to sin Because I like to practice what I preach I'm not trying to say I'll have it all my way I'm always willing to learn When you've got something to teach And I'll make it all worthwhile I'll make your heart smile Pain will you return it I'll say it again - pain Pain will you return it I won't say it again Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me Strangelove Strange highs and strange lows Strangelove That's how my love goes Strangelove Will you give it to me​

אני מסוגל לשמוע את כל השירים שלהם.

גם ETS וגם JCGE זה הכל תלוי במוזה של מה בא לי לשמוע באותו רגע! שיר ענק שמש, אני מת עליו.

Kosh21

New member
עוד שאלת GTBR

האם מישהו כאן יודע איפה אני יכול למצוא את Get the balance right בגירסת LIVE? בהופעה חיה? יש לי את כל האלבומים של הלהקה,את שני אוספי השנים שלהם (והמקוריים כמובן),חיפשתי בקאזה ואני לא מצליח למצוא שום גירסת לייב לשיר הזה.מישהו יודע אולי איפה? אולי בדיסק מסוים או באינטרנט?

ט ו ר ה

New member
זה השיר היחיד שדפש לא בצעו

בהופעה חיה זה מה שנאמר לי פעם בתורכיה. (ואני לא ממש שוכחת כל מה שקשור בתורכיה..אלא אם כן הטעו אותי!)

Kosh21

New member
חבל ../images/Emo7.gif

השיר הזה היה יכול להיות ממש אדיר בגירסת לייב..

OrenSarig

New member
למה לא...הנה לדוגמא:

Depeche Mode - Hysterika אחד מהבוטלגים הרשמיים של דפש מוד, נשמע מצחיק אבל זה פשוט ככה.

akane

New member
זו בעיה קשה...

הבעיה עם השירים המעולים שלהם היא שרק מי שבאמת מעריץ מכיר את כל השירים מהאלבומים הראשונים.. כל השאר מכירין רק את מה שמוכר וממש חבל שזה ככה!!! ואני איתך השיר get the balance right הוא שיר מצוין, אחד הטובים..

Yaronimus

New member
תגידו

יש לי שאלה.... למה דפש מופיעים הרבה בגרמניה? האם יש להם יותר מעריצים שם? האם יש שם יותר סצינה של EBM או סינת'?

DJ Dawn

New member
גרמניה...

גרמניה היא לב סצינת הסינת'פופ וה-EBM. כל הופעה של דפש מוד שם תמכר עד אחרון הכרטיסים.

למעלה