שאלת דיון

שאלת דיון../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שדמבלדור אכן מת, למרות כל הרצון שלי להאמין שלא. אבל די שוכנעתי מכל מיני מקורות, חלקם פה בפורום- שהארי יצטרך לעבור את המסע האחרון לבדו [עם רון והרמיוני לידו]. אבל עדיין שתי שאלות מטרידות את מוחי: 1. איפה השרביט של דמבלדור? אצל דראקו? 2. מה הייתה המשמעות של הפיניקס שהארי ראה בהלוויה של דמבלדור? אגב, אני די משוכנעת שיש איזשהי מאסטר פלאן מאחורי הרצח של דמבלדור, אני חושבת שהכל חלק מהקאבר של סנייפ- חלק מהמשחק. ודמבלדור ידע שזה כנראה יצטרך לקרות- אחרי הכל, הוא רב עם סנייפ על משהו שהוא יצטרך לעשות [ביער- שהאגריד שמע...].

לגבי השאלה השניה../images/Emo58.gif

זו פשוט היתה קינה של החית מחמד הנאמנה שלו, הוא בא להיפרד. לגבי השאלה הראשונה, אין לי מושג, נראה לי שלא כתוב כלום על השרביט, ופעם אחרונה שראינו אותו הוא נמצא עדיין בידיים של דראקו. <לא נעים בכלל לחשוב על כך שהשרביט שלו נמצא אצל אוכלי המוות
>

לא לא לא לא../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

התכוונתי לקטע שבו שורפים את גופתו של דמבלדור, והארי רואה פיניקס, ואז זה נעלםץ

אז אני צריכה לקרוא שוב../images/Emo63.gif../images/Emo58.gif

קראתי רק פעם אחת, ואני קוראת לאיטי עכשיו שוב. אני בפרק מעקב גמדי... עדיין אני חושבת שזה יכול להיות שהפניקס נפרד מדמבלדור, ונעלם מביה"ס כי אין לו צורך להיות שם הוא לא שיך להוגוורטס הוא דיך לדמבלדור

KereN THE AngeL

New member
זה לא ממש משנה איפה השרביט שלו

נמצא.. הרי השרביט הוא זה שבוחר את האדם.. ואף אחד לא יוכל לבצע קסמים טוב מספיק, עם שרביט שלא שלו...

בייספיס

New member
תגובה..

"ודמבלדור ידע שזה כנראה יצטרך לקרות- אחרי הכל, הוא רב עם סנייפ על משהו שהוא יצטרך לעשות [ביער- שהאגריד שמע...]." ואללה עכשיו שאני חושב על זה, יש משהו במה שאת אומרת...

גם אני../images/Emo58.gif

חושב ככה
דמבלדור למרות כל הסיבות הדי משכנעות מת...אבל אי מתחיל יותר ויותר (ואני רוצה להאמין) שסנייפ INNOCENT.

../images/Emo9.gifאני חושבת שהשרביט

נעלם כשהקוסם שלו מת.... נראה לי זה היה כתוב איפושהו

black robe

New member
../images/Emo45.gifנכון, אבל לא נראלי שהשרביט../images/Emo63.gif

צריך להיעלם יחד עם הבעלים שלו... לא יודעת, זה לא שיש לו נשמה או משהו כזה שהוא צריך למות... אבל למען האמת, זה קצת מבלבל... כאילו, לאן באמת נעלם השרביט של דמבלדור?

לגבי סנייפ(כוסאמשלו^^)

עדיין לא החלטתי
די נראה לי שהוא כע בצד הטוב. סתומרת, שדמבלדור ידע שהוא הולך להרוג אותו. זה קצת לא מסתדר עם התחינה שלו במילים האחרונות... אבל, לודעת. אם הייתי וולדמורט לא הייתי בוטחת בו^^ גם אם הייתי דמבלדור. הפיניקס בא להפרד מדבלדור ומהוגוורטס בפעם האחרונה.

למעלה