שאלת דומיין

GOaHEADstudio

New member
שאלת דומיין

הי רציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לענות לי על שאלה פשוטה. האם שם הדומיין רלוונטי לצורכי קידום בגוגל? למשל, אם יש לי עסק לספא, האם בשם הדומיין כדי או צריכה להופיע המילה ספא לצורכי קידום? זאת שאלה עבור לקוח חדש שלי שעומד לקנות דומיין ואין לי ידע מספיק כדי לתת לו תשובה

כן יש השפעה

במיוחד עם בשם הדומיין תופיע מילת חיפוש ראשית תקיש את המילה מכונית ותראה שגוגל יודע לתרגם CAR בשמות הדומיינים למכונית .. אך זהו יתרון קל בלבד.

יש יתרון כמובן אבל זה רק חלק מהרבה קריטריונים

וכמובן שהקידום של האתר תלוי בהרבה דברים נוספים בכל מקרה זה פלוס אחד קטן ברשימה ול t1a1l התגובה שלך היתה מאוד מפורטת בעיקר עם הקישור שהוספת שממש עזר לנו

t1a1l

New member
שם הדומיין

שם הדומיין זה מאוד זניח בקידום אתר ובקשר ללינק שצירפתי אם אפשר למחוק אז תמחק בכיף אני בטעות הוספתי פעמיים ולא הבנתי איך מוחקים מה גם שהלינקים שיוצאים מפה הם nofollow ללא שום תועלת בקידום

t1a1l

New member
שמתי לב שאתה משתתף בהרבה פורומים

שמתי לב שאתה משתתף בהרבה פורומים אתה יודע במקרה איך שמים לינק ב html שיהיה dofollow? ראיתי שכמה שמו פה לינקים שהם כן מהווים קידום אתה יודע לרשום את הפקודה? דרך אגב שמח להכיר אותך

אי לא חושב שבתפוז יש אפשרות ל dofollow

אבל בפרופיל שלך אתה בהחלט יכול וכמובן שמח להכיר גם אותך

ההשפעה של דומיין

זאת שאלה שצפה לא מעט פעמים: אך דמיינו את הקידום של האתר כסל ביצים: הביצים בסל הן פרמטרים שונים בקידום. יש ביצים גדולות וחשובות ויש קטנות. הדומיין הוא דווקא ביצה קטנה עד בנונית. אך ככל שיהיו לנו יותר ביצים בסל כך יהיה ניתן לקדם את האתר טוב יותר. ניסוי שאני עשיתי ראיתי שלדומיין בעברית CO.IL קל יותר להתקדם ולהתברג במיקומים טובים. אך אין זה תחליף לשאר הפרמטרים בהצלחה,

yaronir80

New member
זה אולי הדבר הכי חשוב

שתדע, גוגל נותן המון חשיבות לשם הדומיין. כלומר, אם יש לך עסק של מכוניות וקנית את car.com יהיה לך יותר קל לקדם מהמתחרים ככה שזה באמת מומלץ. בהצלחה!! --------- ירון

למעלה