שאלת דואר לותיקים ?

noam weissman

New member
שאלת דואר לותיקים ?

שלחתי ערכת טיפוח לגבר למישהי בארה"ב... והחזירו לי את זה
.. לא ברור מה קרה, כיצד אני יכול לתבוע את הדואר ? את הערכה ארזתי בתוך קופסא מרופדת קשיחה שפעם היה בה דיסק קשיח. מחקתי בלורד עבה את כל המדבקות. אני תמיד אורז את החבילות שלי בנייר אריזה חום עבה. תמיד אבל תמיד אני מדפיס את הכתובות, מדביק אותם וגם מדביק עליהם נייר דבק שקוף. היה טופס מכס CN22, היתה מדבקה דואר אויר, הייתה מדבקה שביר והכל נשלח בדואר רשום... לא היה שום דבר חריג בחבילה הזאת. אני תמיד מקבל מחמאות בדואר על אריזות למופת
הדואר האמריקאי פשוט שלח בחזרה בטענה שלא ניתן למסור את החבילה. הכתובת הייתה מודבקת עם פונטים 24 אי אפשר לפספס. נשלח לפני כיומיים בחזרה .. נחכה ונראה מה היה לנו שמה.. במידה והכל בסדר יש מצב לקבל פיצוי לפחות על המשלוח ?

goolgol

New member
תברר עם הלקוחה את הכתובת האמיתית

ושלח שוב. כנראה שנתנה לך כתובת לא נכונה, זה קורה ויקרה...

noam weissman

New member
כבר שלחה לי וזאת הכתובת שיש לי

לפי התאור ב USPS בכלל לא ניסו למסור: Your item was undeliverable as addressed at 3:11 pm on August 23, 2010 in CHICAGO, IL 60631. It is being returned if appropriate information is available. לפי מה שהם כותבים לא ניתן היה למסור את החבילה ?

goolgol

New member
תן לה לקרוא את מה שכתבו לך, תסביר לה

שהיתה בעיה עם המשלוח. זה באמת מעצבן-קרה לי פעם עם איזה צרפתי שלא הבין בכלל אנגלית. בסוף שלחתי לו לכתובת מתוקנת והגיע. אם זו הכתובת, אז אולי נסה שוב, זה גם תלוי בערך הפריט לדעתי.

noam weissman

New member
היא בסדר גמור הלוואי עוד כאלו

הצעתי לה זיכוי מלא, אפילו לשלוח קודם שוב ורק אחרי שתקבל תשלם.. אמרה שאהבה את הגישה שלי ואין צורך לתת זיכוי היא תחכה שאשלח שוב.. אממה שלחה לי כתובת אחרת שאולי עדיפה ?.. עכשיו לך תדע אם הייתה שגיאה או שהכתובת שנתנה בעייתית או שזה נסיון לעקיצה. הפריט לא יקר..30$.. סתם מעצבן.. יש לציין שהכתובת שהדפסתי היא הכתובת בהודעת התשלום של פיפאל והיא זהה לכתובת באיביי.. זאת גם אותה כתובת ששלחה לי לראשונה שככבר צץ ועלה כל הנושא של העיכוב?.. מרגיז ברמות.. משלוחים לאירופה מגיעים תוך כמה ימים, פשוט מדהים. לעומת זאת בארה"ב הגדולה נראה שהדואר מפגר ברמות אחרי יתר העולם
. תודה בכל מקרה על כל העצות !

למעלה