שאלת גמילת לילה

נייטי

New member
לפני שאת רצה לתת וורמוקס

(שאני אישית מהססת לתת בלי בדיקת צואה כי לתרופה הזאת בכל זאת יש השפעה וחייבת לציין שמעולם עדין לא נתתי אותה לילדודים). מזכירה את מה שכתבתי כאן על ילדים עם יציאות רכות ובעיית שידור הפרומו שלהם. אולי כדאי לפעול במקביל: 1. לעשות בדעקת צואה לתולעים ו-2. לנשום עוד קצת עמוק. נשיקות

happy

New member
חיפשתי את השרשור הזה שלך על ה ../images/Emo59.gif

מה שמוזר עם טל שהוא היה אומר שיש לו קקי. והינו עושים בשירותים ופתאום יש כזאת רגרסיה. וגם לליהי היו תולעים טיפה אחרי פסח. אז הכל מסתדר לי. לגבי בדיקת צואה לתולעים זה די קרב אבוד. כי עד שהבדיקה מגיעה למעבדה התולעים מתות. חייבת להגיד שאני נתתי לליהי רק בפסח פעם ראשונה וומוקס כי המצב היה בלתי נסבל וכל הבדיקות צואה הגיעו תקינות. הרופא הציע לילעשות במעבדה פרטית מיוחדת שבדיקה של החרא של הנסיכה ליהי עולה 500שח
. אז אמרתי תביא תרופה עזוב שטויות. ואכן השקט חזר לילדה. מה גם שליהי וטל שניהם באותו גן ובגן הזה יש מכת תולעים בתקופה האחרונה אז הכל מסתדר לי כמו פאזל. (רק שטל יפסיק לחרבן בתחתונים אחרי הטיפול של הוורמקס ואז הכל מ ע ו ל ה). יאללה חוזרת לעבודה.....

עדיקים

Active member
תולעים ../images/Emo3.gif אני מסכימה אם יש חשד לתולעים

לתת טיפול - הרופא של הקטנה ישר נתן לי טיפול בזמנו ואמר לי שזה בטוח תולעים לפי כל התופעות שתארתי בפניו ואכן אחרי הטיפול השקט חזר. בהצלחה. ולמדתי משהו חדש - תולעים גורמים לחוסר שליטה לא ידעתי.

נייטי

New member
לא בהכרח זאת הסיבה

וורמוקס זאת תרופה שמשפיעה על הכבד. אומנם אם ניתנת לאורך זמן ולא כמשהו חד פעמי אבל לרופאי ילדים יש נטייה לתת אותה כאילו זה סוכריות גומי ולאמהות יש נטייה לבקש אותה כאילו זה כלום. אז שוב, הכל בפרופורציות, זה באמת לא משהו נוראי במינון של אחת ל.... אבל כן הייתי נזהרת ומבקרת.

עדיקים

Active member
../images/Emo207.gif פלגיה שאלה לי לגבי גמילה

הקטנה שלי בת שנתיים. אחרי תקופה שהקטנה ביקשה לשבת על האסלה ואחרי כן על הישבנון ולעשות פיפי כמו גדולים לפני כחודש ביקשה להוריד טיטול שיתפתי פעולה ואף שלחתי אותה יומיים לגן עם תחתונים וללא טיטול רק שהיא לא שיתפה פעולה ועשתה פיפי בתחתונים. קקי היא כנראה התאפקה ועשתה רק אחרי ששמנו לה טיטול בערב. אחרי יומיים ללא תוצאות ושיתוף פעולה החזרתי לה את הטיטול. לי לא היתה בעיה להמשיך אבל ללא שיתוף פעולה זה נראה לי מיותר. מאז היא מידי פעם לפני מקלחת מסתובבת בבית ערומה ויצא לה גם לעשות קקי ברחבי הבית ולצעוק לי "אמא בואי תראי פיפי של...". אני רוצה שוב לנסות לחזור לגמילה השאלה מתי כדאי שוב לנסות. ברור לי שהפעם אם אני יוזמת זה יהיה רק בסופשבוע ואם היא תשתף פעולה אז זה ימשיך השאלה מתי כדאי שוב לנסות.

evemon

New member
אני לא רואה בזה כל רע

אני שמעתי על לא מעט הורים שעושים את זה ולא חשבתי שיש בזה כל פסול למרות שהטיעונים של מעיין ונוגה אור נשמעים הגיוניים ביותר. גם עדי הולכת לישון עם כוס מיים וגם היא בסביבות 8 וחצי עד 7 בבוקר. היא בגדול גמולה בלילה אבל יש לנו עדיין לא מעט פיספוסים - כנראה מאותה סיבה של לילה ארוך+ שתיה חופשית. שמתי לב כשבורח לה פיפי אז כמה ימים אחר כך היא תקום בלילה ותקרא לי שאני אקח אותה לפיפי. ואחרי כמה זמן היא קצת שוכחת מזה ושוב בורח והכל חוזר חלילה. בהתחלה הייתי נותנת לה הרבה הרבה חיזוקים שהיא ממש גיבורה שהיא קוראת לי וכל הכבוד לה ואיזה יופי וכן הלאה וכן הלאה. נראה היה שזה עוזר אבל אני הייתי לא בסדר והפסקתי עם זה. לאחרונה היו כמה פספוסים אז אני משתדלת שוב לחזור ולשבח אותה על כל פיפי בלילה. לגבי עד מתי זה ממשיך, עד כמה שידוע לי זה ממש שונה מילד לילד. אני יודעת שלבנים קצת יותר קשה ולחברה שלי גם היה בעיה עם אחד הבנים שלה שלקח לו קצת זמן. היא כבר התחילה לברר אצל מומחים ואם אני לא טועה אמרו לה שרק אם זה ממשיך עד כיתה ג אז מתחילים טיפולים לזה. כך שיש לנו עוד זמן ועוד הרבה כביסות לעבור עד שנהיה אחרי זה. את אומרת שלפעמים הוא קם יבש. זו כבר התקדמות. אני פשוט הורדתי את החיתול וזהו. ואז התחלתי עם החיזוקים החיוביים שכמו שכתבתי לא החזיקו מעמד זמן רב מידי וזו היתה טעות שלי. אולי תנסי כמה לילות בלי ותראי איך זה הולך? יכול להיות שיהיה לו כל כך לא נעים שהוא רטוב שהוא יקרא לך.

בלת"ק -

אנחנו היינו מפשתנים את הגדולה לפני שהיינו הולכים לישון- עבד מעולה. את המרכזי כנראה נשלח עם חיתולי שקמה לבסיס (הקרוב לבית כמובן..) כלום לא עוזר, לא פשתון,לא תחנונים,לא ניסיונות לישון בלילה בלי ולקום רטוב, פשוט כלום. כל בוקר רטוב (קם לעשות קקי ב5 בבוקר, אבל לפיפי לא). והוא יותר גדול מתומר. בפארפרזה על דברי פלגיה - זה עניין של בשלות פיזיולוגית עד גיל 5 אז לנו יש עוד שנה וחצי למנייאק. בקיצור, נסי את עניין הפישתון. אצלי הצליח ה50 אחוז (נחשב המון,לא?)

קיטי08

New member
סבלנות../images/Emo178.gif

שכחתי כמה זה קשה, פתאום עולים זכרונות. אני מאמינה שאם מוצאים משהו שעובד למה לא להמשיך. זו תחילת גמילת לילה, אם הוא רוצה בלי חיתול זה חשוב לו, גם אם זה בא מדרישה חיצונית (הפי- גם אליך), זה תמיד קשור לדרישה חיצונית, מעצמם זה לא שלב הכרחי, זן דרישה שלנו. והאמת זה בסדר, זה חלק מההתפתחות. הקיץ שמגיע יעזור, כל ההחלפות יותר קלות, בנתיים לקום יבש בטח עושה לו טוב! בהמשך בטח פעם תשכחי ועוד כמה פעמים יברח לו לפנות בוקר והוא ילמד. בהצלחה (צריך!)

ברבי28

New member
אצלנו הלכנו בשיטה הידועה

על החייים ועל המוות 2-3 לילות רטובים, לפעמים קימות באמצע הלילה (הסיר היה במסדרון ליד החדר על מנת למנוע "תקלות") ואחרי זה
הכל בסדר

עדיקים

Active member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אין לי עדיין נסיון אפילו לא בגמילת יום ולכן קטונתי מלתת עצות רק להגיד לך שכל פעם שאני קוראת שרשורי גמילה אני מבינה כמה ארוכה הדרך ומייחלת להגיע כבר לתחילת התהליך הזה למרות שהקטנה שהראתה סימני גמילה הפסיקה אז בינתיים אנחנו נחות.

למעלה