שאלת גלולות

lilon

New member
שאלת גלולות

רציתי לישאול אם מישהיא ניסתה פעם לקחת גלולות רק ל 10 ימים וקיבלה מחזור מישום שאני צריכה להתחיל טיפול IVF בחול ואחר כך לנסוע לארץ משום שאני לא מקבלת מחזור לבד אני צריכה לקחת גלולות אך 3 שבועות זה הרבה זמן לכן רציתי לישאול אם אקח רק 10 ימים זה יחזיר את המחזור? כאן אין להם כדורים להחזרת מחזור אשמח לכל תשובה או יעוץ תודה מראש לימור

blessed

New member
אני

לקחתי גלולות כ- 10 ימים ואח"כ הגיע לי המחזור (מחזור קצר יותר מהרגיל אבל בהחלט מחזור). אבל אני מקבלת מחזור גם בלי גלולות אז אולי זה מקרה שונה.

נועם@בת

New member
השאלה מה מטרת הגלולות

לדעתי את חייבת להתייעץ עם הרופא, כי יתכן שמטרת הגלולות הם לא "רק לקבל וסת" אלא גם להגיע למצב איזון הורמונלי של הגוף. הרופא הוא זה תכנן לך את הפרוטוקול, ולכן את צריכה להתייעץ איתו. חוצמזה, מה זאת אומרת אין להם כדור להחזרת מחזור, הכדור הוא פרוגסטרון והוא מיוצר בכל העולם. נועם

lilon

New member
גלולות המשך

אני גרה בדנמרק וכשביקשתי כדורים להסדרת המחזור הם אמרו לי שאקח גלולות והם לא שמעו על דבר אחר אף על פי שניסתי להסביר שבארץ קיבלתי כדורים מסוג זה "קצת קשים" פה בדנמרק, הפרוטוקול היחידי שהציעו לי כאן זה לקחת גלולות וביום החמישי של הווסת הזרקת פורגון וזה מה שיגידו לי גם עכשיו פשוט אני לא רוצה לחכות חודש למחזור כי אנחנו טסים לארץ . אבל אולי את צודקת שאני לא יכולה להחליט על דעת עצמי מבחינת הרופאים פה התשובה היא קחי גלולות אז חשבתי שלא נורא לקצר את זמן לקיחתן אם אני יקבל מחזור משום שאני לוקחת גלולות רק כדי לקבל מחזור לקחתי את הענינים לידיים גם בלקיחת תרופה הומופטית "שיח אברהם מצוי " שהחזירה לי את מהחזור 3 פעמים אך חודש וחצי לא קיבלתי מחזור ואני לא בהריון לצערי אז אולי אני טועה עם ההחלטות שביצעתי דיעה מהצד חשובה לי מאוד ואין לי כל כך עם מי להתעייץ כאן מצטערת על האורך ואשמח לישמוע דיעה תודה לימור

נועם@בת

New member
את יכולה להתייעץ עםה רופאים בפורומי

הרופאים (בקישורי הפורום בסרגל הכחול בראש העמוד). אני לא יודעת אם שבוע של גלולות יגרום להופעת וסת, כלומר יגרום לירידה ואיפוס של ההורמונים. מה לעשות, בדנמרק כנראה לא נתקלים הרבה בנשים שמתעקשות לקבל וסת, או נלחמות על חודש בדרך לאמהות
. בהצלחה נועם

למעלה